reklama
pvogt
Początkująca w BB
Witam wszystkie MAMY!
Postanowiłam się dopisać do forum. Jestem mamą 14miesięcznej Misi i miesięcznej Martynki, pisząc to bujam wózek lewą stopą bo moje maleństwo zamieniło sobie nockę z dniówką i się po 22 zaczyna uaktywniać, więc trzeba wdrażać urozmaicony program artystyczny
Co do porodu to obydwa odbyły się na pomorzanach i pierwszy wspominam bardzo dobrze drugi natomiast wprost odwrotnie, więc nie ma reguły co do wyboru szpitala, podstawa to zaangażowany i pełen empatii personel. Z pewnością mogę z czystym sumieniem pochwalić opiekę noworodkową, pielęgniarki miłe, troskliwe i wyrozumiałe nawet w środku nocy gotowe do pomocy.
Czy są jakieś mamy z pomorzan? Byłoby mi raźniej wychodzić na spacerki i byłoby "gębę" do kogo otworzyć zwłaszcza że w Szczecinie mieszkam całe dwa lata i jakoś nie było okazji do nawiązywania znajomości.
pozdrowienia serdeczne
Postanowiłam się dopisać do forum. Jestem mamą 14miesięcznej Misi i miesięcznej Martynki, pisząc to bujam wózek lewą stopą bo moje maleństwo zamieniło sobie nockę z dniówką i się po 22 zaczyna uaktywniać, więc trzeba wdrażać urozmaicony program artystyczny
Co do porodu to obydwa odbyły się na pomorzanach i pierwszy wspominam bardzo dobrze drugi natomiast wprost odwrotnie, więc nie ma reguły co do wyboru szpitala, podstawa to zaangażowany i pełen empatii personel. Z pewnością mogę z czystym sumieniem pochwalić opiekę noworodkową, pielęgniarki miłe, troskliwe i wyrozumiałe nawet w środku nocy gotowe do pomocy.
Czy są jakieś mamy z pomorzan? Byłoby mi raźniej wychodzić na spacerki i byłoby "gębę" do kogo otworzyć zwłaszcza że w Szczecinie mieszkam całe dwa lata i jakoś nie było okazji do nawiązywania znajomości.
pozdrowienia serdeczne
pvogt
Początkująca w BB
Dziewczyny,
usiłuję zamieścić w sygnaturze suwaczki, które zrobiłam sobie na stronie lilypie.com i mimo wszelkich wysiłków mi nie wychodzi. Proszę o pomoc, bo też chcę mieć takie ładne jak wy
pozdrowionka
usiłuję zamieścić w sygnaturze suwaczki, które zrobiłam sobie na stronie lilypie.com i mimo wszelkich wysiłków mi nie wychodzi. Proszę o pomoc, bo też chcę mieć takie ładne jak wy
pozdrowionka
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
skopiuj BBc kod i wklej go w w ustawieniach i edycji sygnatury, zapisz zmiany i powinno być ok:-)
pvogt
Początkująca w BB
taadam! No i się udało, bo zamiast w edycję ja z uporem maniaka chciałam poniżej w załączniku obrazków dodać linki suwaczków. Najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu Dzięki piękne
Witam!!!Co do szpitali,to ja rodzilam w Policach i na Unii Lubelskiej.Police-ogolnie o.k.Porodowka-duza sala,a lozka przedzielone malymi sciankami a'la parawaniki (dobrze,ze w ten dzien rodzilam sama).Personel-przy porodzie trafila mi sie znajoma polozna (z racji wykonywanego zawodu-fryzjerka-na Policach troche osob sie znalo)wiec bylo milo.Po porodzie tez nie bylo zle.Drugi porod na Unii-bylam przerazona!Lekarze same mlodziutkie babki.Porodowka-trafila mi sie pojedyncza sala wiec na plus.Co do personelu po porodzie to tez przerazenie-pielegniarki nie bardzo mialy chec tlumaczyc i pomagac przy maluszku.Zwlaszcza,ze mialam problem z karmieniem-odbywalo sie to na zasadzie : no jak pani nie wie???Probowac,probowac!Ale nikt nie wytlumaczyl.Jedna byla tylko mila pani,ktora poswiecala nam chwile i z niecierpliwoscia czekalam na jej zmiane.Lekarzy masa i co wizyta inny lekarz i co innego do powiedzenia.
Kolezanka Unie chwalila-ja nie.Wiec na to czy szpital przyjazny czy nie sklada sie wiele zmiennych czynnikow.
Kolezanka Unie chwalila-ja nie.Wiec na to czy szpital przyjazny czy nie sklada sie wiele zmiennych czynnikow.
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
racja agusiu popieram twoją wypowiedź w 100 procentach
Witam wszystkie mamusie ze Szczecina:-) Jestem zupełnie nowa na forum,mam nadzieję,że szybko się zadomowię.Pochodzę z Bydgoszczy,od ponad roku mieszkam w Szczecinie.Jestem mamą dziesięciomiesięcznej Karolinki.Rodziłam w Szpitalu Wojskowym na ul .P.Skargi. Baaardzo sobie ten szpital chwalę,personel był rewelacyjny. Mieszkam w centrum,zaraz przy placu Grunwaldzkim,na Jana Pawła II. Chętnie poznam inne mamusie ze Szczecina,zwłaszcza,że nie mam tu żadnych koleżanek ani znajomych.Pozdrawiam cieplutko;-)
pvogt
Początkująca w BB
ja tez przyjechałam z bydgoszczy ale dwa lata temu Mieszkałam tam z 8 lat. Fajnie byłoby się poznać. Co Ty na to?
reklama