reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
Witam!! Moja praca polega na skladaniu aparatow sluchowych ale teraz z powodu roznych substancji latajacych w powietrzu w pracy jestem juz na zwolnieniu i musze przyznac ze strasznie sie rozleniwilam nic mi sie nie chce i na nic nie mam ochoty:-)

hej dziewczyny;-)
Ja studiowałam 3 lata w Szcz w sierpniu tego roku dosłownie 3 tyg przed porodem sie przeprowadziłam do Byd:sorry2:mam super wspomnienia ze Szcz tam poznałam mojego Andrzeja i teraz mamy synka:-Dchciałabym za dwa lata wrócic do szcz zobaczymy jak bedzie:sorry2:i tak pozwoliłam sobie z sentymentu napisac na waszym watku:sorry2::-p:-D
Pozdrawiam gorąco

Hej Dziewczynki;
Ja jestem z wioski Bezrzecze - I część należy do Szczecina a II częśc do gminy Dobra. Obecnie zaczęłam 12 tydzień ciąży i z niecierpliwością czekam na moją upragnioną Dziecinę :-)
Termin mam na 12 czerwca. Poza tym mam 25 lat i półtora roku skończyłam politologię - kiedyś była to moja paasja - dzisiaj niekoniecznie...
Mieszkam sobie z moim przyszłym mężem, jego córką z I małżeństwa i z dwoma psami. pracuję w rodzinnej firmie mojego lubego - więc niezlego maam szefa ;-)
Kiedyś pracowałam w Urzędzie Wojewódzkim - nie bardzo mi to odpowiadało....
Buziaki

Witajcie. Ale mamy dziś pogodę, brrrrryyyyyyyy, wcale mi się nie podoba:no:. W końcu usiadłam sobie i mogę odpocząć.
JoannA25 ja na wiosnę będę się przeprowadzała do Mierzyna. To jest koło szczecina ale należy do gminy Dobra.
Pozdrawiam wszystkich.

camela80;
przezziębiłaś się? już oki? jak się leczyliście? pogoda faktycznie nie sprzyja zdrowiu. Ja cały czas siedziałam w domu i dzisiaj się ,, wypuściłam'' aby coś sobie kupić i poprawić humor :-) tak też się stało.... ;-)
cudelf;
suuuuper - będziemy sąsiadkami :-) do Mierzyna jest parę kroków - często chodzimy na spacery z naszymi psiakami m.in w tamte okolice :-) fajnie się tutaj mieszka :-)

reklama
cudelf;
suuuuper - będziemy sąsiadkami :-) do Mierzyna jest parę kroków - często chodzimy na spacery z naszymi psiakami m.in w tamte okolice :-) fajnie się tutaj mieszka :-)

Właśnie sprawdzałam na mapie to tak za blisko to nie jest ale daleko też nie. A jakie macie psy? My też planujemy jakiegoś sprawić sobie do nowego domku ale jak już będziemy na Mierzynie.

Do góry