hej IWONA29 ;-)kurcze podobny los nas w życiu spotyka...Tez całe życie mieszkałam w woj.łódzkim a dokładniej w Bełchatowie,po ślubie zamieszkałam z mężusiem w ŁODZI gdzie urodziłam naszego synusia;-),a teraz od prawie 5-ciu latek mieszkamy w woj zach-pom jakieś 60 km od Szczecina.Szkoda,ze nie w samym Szczecinie bo z chęcią bym nawiązała z Toba znajomość!!ale może chociaż przez neta...pozdrawiam cieplutkoWitam!
Może znajdą się jakieś mamuśki ze Szczecina? Niebawem, po 30 latach zamieszkiwania w Łodzi, czeka mnie przeprowadzka w zachodniopomorskie. Szczerze mówiąc nie będę znać tam nikogo, oprócz swego małżonka , który i tak pewnie szybciutko pojedzie jeszcze za granicę :-(. Wróci dopiero przed porodem naszej pociechy.
Łączę pozdrowienia!
reklama
witam was dziewczynki ja tez mieszkam w szczecinie i to od urodzenia a na dodatek 5 MINUTEK OD NOWEGO DOMKU IWONKI!! dopiero spodziewam sie swojej pierwszej niuni ale to dopiero w lipcu!! fajnie ze jest zalozone forum dla mamus ze szczecina:-) pozdrawiam was goraco Kamila
Jestem mama 2-letniego Pawelka i prowadze bezplatny KLUB RODZICOW Szczecinie.Wysle ogloszenie zainteresowanym.To moj adres e-mail solaris27@poczta.onet.pl
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
hej zapomniałam o tym wątku,szkoda joannas żeten klub jest w szczecinie a nie np. w gryfinie miałabym bliżej, ale fajnie że jesteście.
Cześć Diewczynki;
Jestem można powiedzieć ze Szczecina i z niecierpliwością oczekuję narodzin mojego upragnionego Dziecka. Obecnie jestem w 11 tygodniu ciąży. Trzymajcie kciuki jak Możecie :-)
pozdrawiam gorąco w ten zimny wieczor
Jestem można powiedzieć ze Szczecina i z niecierpliwością oczekuję narodzin mojego upragnionego Dziecka. Obecnie jestem w 11 tygodniu ciąży. Trzymajcie kciuki jak Możecie :-)
pozdrawiam gorąco w ten zimny wieczor
reklama