reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
witam dziewczynki:)
antosko tak mi daje popalić że nic mi się nie chce:(
pilnowałam dzisiaj małego frania fajniusi chłopczyk spokojny pogodny ale to niestety tylko praca na ten tydzień a potem być może po wakacjach .....
ostatni tydzień szkoły mój syn się cieszy jk szalony ja trochę mniej ale jakoś to będzie:tak:

hejcia:)

malinka jako opiekunka?no to ci antos co on taki marudny?ząbki??mi tez sie nic nie chce mam kolejne kartki i jestem dni do tylu-bo kilka dni mialam problemy ze snem:( dzis wkoncu troszke pospałam.idzis juz zaczynam robic kartki.ale i tak mi sie nie oplaca robic na tydzien 50zl:/ musze znalesc co innego.

Czesc!
Ta pogoda nasza dobija mnie...Jestem wciaz zmeczona. Poza tym od 2 nocek oduczamy malego od nocnego pampersa. Pierwsza nocka ok. zasnal o 20.30, ok 22.30 go wysadzilam, ok 2 jak wstalam byl juz mokry, ale do rana juz nie sikal, dopiero o 6.40 na nocnik. A dzisiejsza nocka gorsza. Zasnal ok 20tej, ok 22.30 jak poszlam do niego byl juz zlany. Potem przyszedl do nas i mnie sie przysnelo i zsikal sie o 1,20 do naszego lozka...Najdziwniejsze, ze spal jak zabity za kazdym razem! Potem do rana byl u siebie, po 5tej sprawdzalam to byl juz mokry. Ale nie przebralam go(wyrodna mamusia, co?), aby przebudzil sie i zobaczyl jak mu zle, a on tak spal do 6.30! Po tej nocy masa prania a tu deszcz, bleee...

royanna on chyba za maly jest aby w nocy nie sikac,bo on nie czuje tego,ze w nocy robi siusiu:(((
Wlasnie zauwazylam, ze nie czuje...Moze i faktycznie jest za maly...Ale zobaczymy przez kilka dni. Chcemy go oduczyc, bo Macius juz zaczal sie gubic, kiedy ma pampersa a kiedy nie, bo np w podroz samochodem 2godziny zakladalismy jemu. Raz nie zalozylismy, bo nie chcial"bede wolal" i sie zsikal-niedaleko domu. I nie spal i nie wolal. Teraz zobaczymy co to bedzie. Na pewno masa prania...

reklama
royanna trzymam kciuki aby sie oduczyl bo moj Kuba w nocy nie chce wstawac:( wola ,ze chce pieluche tak jak Damian.teraz kupilam nocnik i bede tez dzialac z tym,tylko pierw koce popiore aby sie przygotowac na przebieranie lozka:) moj kuba wogole oduczyl sie pozno od pieluch,za zadne skarby nie chcial na nocnik usisc ani na kibelek,ale jakos jak dalam spokoj sobie to sam zawolal na kibelek i robil,pare razy nie zdarzyl ale sie wkoncu nauczyl.a teraz poki cieplo musi skonczyc z pielucha na noc bo wkoncu juz duzy chlop z niego.

koniec czerwa a pogoda do kitu:( i jak tu sie opalic.nie mowiac o plazy.dzis sloneczko wiec powedruje do parku na spacerek.kurcze jestem do tylu z kartmi bo mi sie dni pomylily i wogole jeden dzien gdzies mi uciekl,musze kupic dzis nozyczki bo moje tasiemki nie chca cia a musze zrobic 300kokardek.

ktora chetna na spacerek??musze do alex napisac czy jest jeszcze w szczecinie.to moze sie wybierze,bo kasia moja zajta dzis.a malinka sie nie odzywa:(

Do góry