reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Dagmarka2078 ja mam termin na 12. marca i również planuję rodzić na Pomorzanach. Mogłabyś napisać do jakiego ginekologa chodziłaś i jakie miałaś wrażenia z porodu tam? To moja pierwsza ciąża i niedawno przeniosłam się do Szczecina. Muszę zmienić ginekologa żeby nei dojeżdżać do swojego i zorientować się jak to wszytsko tu wygląda. Chodziłaś może do szkoły rodzenia? Mam nadzieję, że niebawem odpowiesz :) Pozdrawiam.

reklama
Dagmarka2078 ja mam termin na 12. marca i również planuję rodzić na Pomorzanach. Mogłabyś napisać do jakiego ginekologa chodziłaś i jakie miałaś wrażenia z porodu tam? To moja pierwsza ciąża i niedawno przeniosłam się do Szczecina. Muszę zmienić ginekologa żeby nei dojeżdżać do swojego i zorientować się jak to wszytsko tu wygląda. Chodziłaś może do szkoły rodzenia? Mam nadzieję, że niebawem odpowiesz :) Pozdrawiam.
czesc dziewczyny...pisze z zapytaniem czy nie wiece gdzie w szczecinie moge sobie zrobic badania??
jestem po poronieniu w 23 tyg i chcialabym zrobic sobie serie badan......poszukuje dobrych specjalistow......

zawsze i wszędzie
wiem co czujesz bo jestem po takich samych przejściach co ty i tez chciałam robić wszystkie badania żeby sprawdzić co było tego przyczyną.....

Witam serdecznie mamy ze Szczecina,bardzo współczuje straty maluszków,pomodle sie o Wasze Aniołki.Ja równiez na poczatku ciąży drżałam o przezycie malucha,bo zarodek był zbyt nisko osadzony i lekarze nie dawali mi dużych szans.Brałam leki na podtrzymanie.I jakos naturalnie "spałam"prawie całą dobę,poo 16-20h na dobę.Okropnie mi sie chciało spac,non stop...

Na szczescie wszystko dobrze sie skończyło,mam juz 4,5 letnią córeczkę.
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko!!!!

witam :)
polisa to faktycznie dobry pomysl, mi udalo sie znalezc bardzo fajne rozwiazanie, polaczenie posagu dla malucha i przy okazji ubezpieczenie meza:)

Hey dziewczyny!
Mój dzieciaczek ma 3 miesiące i już go zabezpieczyłam. Jestem bardzo zadowolona z układu,ponieważ kapitał jaki mu się odłoży bardzio mnie zadowala. Jeżeli jest ktoś zainteresowany mogę Wam podać gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej. Ja mam swojego doradcę, któremu ufam w 100%, jest sprawdzony, zatem mogę z czystym sumieniem polecić go i Wam- młode mamusie;):happy: tu kontakt do mnie: pauluniaa1@wp.pl Wszystko na miejscu w Szczecinie.

reklama
Witam, jestem tu nowa. Moja córcia Kaja ma dopiero 3 miesiące.
Serdecznie współczuję z powodu utraty maluszka.....:zawstydzona/y:

Słuchajcie ja też się ciągle obawiam o zdrowie mojej córci pomimo tego, że wg.lekarzy to okaz zdrowia.. ach ta moja nadopiekuńczość:crazy:
Już teraz zabezpieczyłam jej przyszłość w razie gdyby mnie zabrakło albo męża. Obydwoje jestesmy radcami prawnymi, na brak zajęć nie narzekamy ale w życiu róźnie bywa. Mam od wielu lat zaufanego doradcę. Gdybyście były zainteresowane dajcie znać. Oto mój e-mail: pauluniaa1@wp.pl. Jestem ze Szczecina więc gdybyście potrzebowały jakiejś rady służe pomocą.

Do góry