reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

no to ładne wspomnienia :-D
ja też nie napiłam się ani jednego łyczka szampana z wiadomych względów - co więcej nawet zapomnieliśmy o nim :-D
już bym napila sie z chęcią mojego czerwonego musującego wina Lambrusco - uwielbiam je... tzn. uwielbiałam ;-)

reklama
Witajcie dziewczynki ;-) Dawno mnie ty nie było, ale..
.WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!!!!
U nas jakos leci, sylwester spędziliśmy u znajomych, Nateczka była odstawiona do babci, wiec na luzie sobie wracaliśmy i wyspaliśmy sie za wszystkie czasy :-)
Cudelf współczuje takiej nocy, Klaudia musiała sie bardzo mocno wystraszyć.
Joasiu, a jak tam twoja maleństwo? Skacze juz?
Nasza Natka za to zrobiła niezłą noworoczną niespodziankę babci, obudziła sie o 4 rano, poleżała w łóżeczku, pogadała, teściowa wzięła ją do siebie, mając nadzieję, ze jeszcze pośpi, a ona o 5 godzinie jej oświadczyła : "Śniadanko!!!!" :-D Hehe i zaczął sie dzień. Poszła spać dopiero o 12.30 :-D
Pozdrawiam Was gorąco !

margarett;
No właśnie jak na tą chwilę to nie daje mi żadnego znaku...To jest zastanawiające ponieważ do otyłych nie należę i powinnam już coś czuć :-(

może po prostu nie potrafię tego wychwycić... jedno wiem na pewno - jestem największą panikarą w zachodniop. :angry:

Nie stresuj sie, to twoja piewrsza dzidzia, tak? Wiec jesli tak, to po 20 tygodniu dopiero mozesz zaczac sie martwic ;-) a tak na serio to nie marwt sie, moze mu sie po prostu nie chce:confused: a moze spróbuj poklepac w brzuszek, posc mu muzyczke, pogadaj. Na pewno sie odezwie :-) nie martw sie!

Joanno na pewno niedługo poczujesz swoje maleństwo, ja to już nie pamiętam kiedy poczułam pierwsze ruchy dziecka,
miałam dzisiaj egzamin na prawo jazdy i ZDAŁAM:-):-):-):-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ale się cieszę, to już drugie podejście było

GRATULACJE!!!!!!!
My własnie wróciłysmy ze spacerku...ptaszki nakarmione ;-) kolana brudne :-) ale stopy i dłonie suche i ciepłe :-)

margatett;
tak, to tak naprawdę moje pierwsze ponieważ jedno straciłam w 7 tygodniu :-(
będę bardziej cierpliwa :-) może faktycznie leniwe to Dziecko. Muszę jednak przyznać, że czasami mi coś tam burczy w brzuchu, może to Dzidź :-D
cudelf;
super, moje gratulki :-) Ty Szczęściaro, ja zdałam za 13 razem :szok: nie mogłam wyjechać z tego cholernego placu :angry: ale to było 8 lat temu.... nie dlatego, że nie umiałam jeździć - po prostu jazda na kursie czy na egzaminie to zupełnie co innego niż jazda samodzielna.
Dzisiaj byłam na Małkowskiego i kupiłam sobie 2 pary spodni z gumką i spódnicę - nie powiem, ceny ciuchów ciążowych do najtańszych nie należą...

Gratulauje zakupów :tak: A byłas zobaczyc na krzywoustego? Tam otworzyli niedawno taki nowy sklep na pocztatku niedaleko empiku. Wybieram sie na zwiady i dojsc nie moge, ale pokim w pojedynke to nie mam mtywacji:-D

margarett;
Nie nie byłam tam. W ogóle to najpierw pojechałam na Mieszka I ale tamten już od ponad roku podobno nie funkcjonuje :szok:
No to zapakowałam się i pojechałam na Małkowskiego. Miałam ze sobą psa w torbie a ona waży niby tylko 2 kilo ale nosić tak ją na ramieniu wcale nie jest łatwo. Koleżanka mówiła mi, że jeszcze jest jakiś nowy na Wojska Polskiego na przeciwko lub przy Mc Donalds.
Wiele ofert jest również w internecie ale ja bym nie kupowała - bo to jednak należy przymierzyć - rozmiar rozmiarowi nie jest równy.
A! no i zakupiłam wreszcie te rajstopy ciążowe - rewelacja

reklama
Do góry