reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

To ja troche pochwale sie tym, co zrobil moj ukochany mąż. Otóż nikomu nic nie mowiac, przylecial z UK. Mozecie sobie wyobrazic, jak mi sie buzia cieszyla, kiedy stanął w drzwiach z bukietem róż...
Taką niespodzianke nam zrobil, ze szok.

reklama
hej dziewczyny :) wasze zdrówko :rofl:
ja właśnie sobie wróciłam z pubu :happy2: miałyśmy dziś z dziewczynami wychodne :-) już dawno nie bawiłam się tak dobrze jak dziś ... naśmiałyśmy się z norków jak ich uczyłyśmy po polsku gadać :-D istny kabaret hehehe wieczór zaliczam do udanych :)
a teraz after party z mężem hehe :)
pozdrowionka

didi ale niespodzianka:) no to naciesz sie nim póki jest:) a my sie spotkamy jak pojedzie? i na ile przyjechał??

aniulla
zazdroszczę ci:)

zaniosłam wzory do papierniczego,w którym pracuje ala znajoma.papierniczy jest na przeciwko mojej bramy i zawsze jak sie spotkamy to plotkujemy,mowi,zebym doniosła wa wzory jeszcze na wilekanoc(wczoraj zrobilam jeden i dzis zrobie drugi ) i mozliwe ,ze zamówi duża ilośc:)

Ładna pogoda to dziewczyny spacerują :) a ja piękną pogodę podziwiałam z okna z pracy. Ale dzięki tej pracy moje złe samopoczucie zniknęło i mam nadzięję już nie powróci :) Nawet przekładanie papierów z miejsca na miejsce może dać chęć do życia. Za to Alicja znowu coś marudna, za ucho się łapie. Mam nadzieję, że to zęby idą a nie znowu jakieś choróbsko ;/

Spacerują i z życia korzystają ;)

silke jeśli nie płacze jak dotykasz uszka to pewnie zęby. Szymonowi idzie 8 zębów i też ciągle się łapie za uszy albo je trze...
A jak poszukiwania niani dla Alicji?

hej:)
ja nie spacerowałam,musiałam trochę porobić kartek. a wczoraj byłam w dabiu w ciuchbudzie ,bo koleżanka otworzyła,fajne ciuchy wynalazłam dla chłopaków,pełno koszulek, bluzek.tylko ciężko ze spodniami:( ale dla dziewczynek to tez dużo fajnych i dla maluchów.ma 20zl za kilogram,codziennie cos dozuca bo nie miesci sie wszystko w sklepie.

silke to pewnie zębolki.

reklama
no tutaj też ładna pogoda :) oczywiście nie to co w PL bo tu może z 5 stopni jest ale słonko świeci , więc i człowiek nabiera chęci do życia :)
już nie mogę się doczekać przyjazdu do Polski :) i grilowania na działeczce :) ale będzie superowo :)

Do góry