reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Kobietki ode mnie i Nadusi wszystkiego najjj z okazji naszego swieta :))

Co do naczyniaka Carolaine to duzy nie jest,ma okolo 2 cm ale jest taki odstajacy brzydki do okola niego ma pelno naczynek popekanych,wolalam niech to specjalista obejrzy .Jednak co prywatnie za kase -to prywatnie! jak juz bede w Fr to tam pojde do lekarza niech to obejrza.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Miłego Dnia kobiet
bo002-d.jpg

mona dziękuję w imieniu swoim i Małgosi :-) wam również wszystkiego naj :-D
carolaine tak tym razem bez kwasu będzie:tak: sama mokro+ serum+ maska

no i zostałam sama z dziećmi na tydzień bo mój szanowny zakontraktowany wyjechał do stolicy w delegację. taki to ma dobrze najpierw 2 tygodnie urlopu a potem tydzień z daleka od rodziny. no żyć nie umierać;-)

wczoraj w drodze do pracy zajechałam na myjnię na ul Dąbskiej, taką co się wrzuca monety i samemu myje. powiem wam że nie wierzyłam że za 8zł można fajnie umyć auto.
teraz nawet w drodze do domu po pracy będę tam zajeżdżać.
taka jest w Podjuchach Oferta. polecam bardzo bardzo bardzo mocno :-D

Ta myjnia w Podjuchach ze względu na otwarcie przez tydzień można umyć samochód za darmo :) Tyle że kolejka spora i mój m jeszcze nawet nie skorzystał a mamy rzut kamieniem. Aha i obok niej jest druga myjnia ręczna. Także dwie koło siebie więc konkurencja będzie ostra.
A to ok :)

Z okazji Dnia Kobiet, życzę zdrówka, bo zawsze się przyda.
Więcej kasy - na pewno będziesz wiedziała jak wydać,
I jakieś marzenia, do szybkiego spełnienia.
kmzuxmdiyntusmjkxotq2ff.gif

bylismy na tym usg bioderek,jest wszystko super,nastepna wizyta jak mala zacznie dobrze chodzic.A jutro wizyta w tym samym gabinecie tylko ze u pediatry,ehh dzien w dzien jezdzenie:/

Dzień doberek:)

mona to super:) szkoda,ze lekarze nie wymienili sie wczoraj.a tak musisz jeździc w tą i spowrotem:(

Ja wczoraj byłam w szkole podstawowej i juz Kubusia zapisałam,kurcze ale ten czas leci.matko :O Damian też zrobił sie już samodzielny:) sam sie ubiera i krzyczy na mnie jak chce mu pomoc.dupke też chce sam wycierać ,choc za bardzo mu jeszcze to nie wychodzi.Kurcze nie długo nie bede im potrzebna:(( kanapki tez sami sobie zrobią.

Kurcze moja mala prawie cala noc marudzila,pospala z 2 godz i ryk z godzinke i tak do rana...rano zmierzylam jej temp. miala 38,8 !! dalam jej czopka i teraz ma 37,5 ehh martwie sie...od niedzieli ma katarek ale nie kaszle.A moze zeby jej ida?? kurcze juz sama nie wiem:/ dzis na 18 do lekarza..

Uff plucka Nadusia ma czyste :) jak goraczka nie przejdzie do soboty to musimy pojechac do niej znowu zeby ja przebadala.

reklama
mona to dobrze,ze oskrzela czyste.

a ja dziś byłam u alergologa.robili maluchom testy.damina bardzo dzielny nie zapłakał a Kuba na początku beczał hehehe .ze nie chce i nie usiądzie,ale później juz jak zaczęły kłóć się uspokoił.maja uczulenie na trawę,roztocza a Kuba jeszcze a sierść ,pleśń.musimy sie pozbyć chomików-Moze któraś chce dwa dżungarskie samczyki z klatka i cała reszta? :D,nie szkodza skórze ale na oskrzela działają nie fajnie:( w ogóle też musimy brać inhalacje:(

Do góry