reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

ewon widzę, że u ciebie ciężkie życie we czworo. to tak jak u żon marynarzy. one podobno też przyzwyczajone do "samotności" i ciężko im potem zaakceptować kolejną osobę rządząca sie w "ich" domu. długi był ten okres wyjazdów?

reklama
Cześć dziewczyny, ja dzisiaj nie ogarniam... chyba lekkiego kaca mam po wczorajszym. Kiedyś jak wypiłam drinka to mi nic nie było, a po ciąży jakaś bardzo ekonomiczna się zrobiła, bo wystarczą mi dwa łyki i mam dość...
Muszę iść pozbierać ciuchy, bo Szymon pomagał mi składać pranie i w efekcie wszystkie czyste ciuchy walają się po całym mieszkaniu...

Hej dziewczyny:-) bardzo rzadko zaglądam na forum bo mam wymagająca córeczkę:-p Hehe. Ale chętnie pogadule, poznam sie, a potem spotkam z wami:-) piszcie więc jesli chcecie na moje gadu- 1328923. Mam córeczkę prawie 4 miesięczną:-) mała rozrabiaka juz z niej i chętnie pozna juz kolegów lub kolezanki:-) starszych lub młodszych:-) jestesmy z Podjuch z ulicy Metalowej:-) buziaki pozdrawiam i czekam na wiadomości. Na gg jestem codziennie...

WITAM DZIEWCZYNY
A MY DZIS WŁAśnie z poznania wróciliśmy, rogalików marcinskich pojedlismy, troszkę odpoczelismy no i jutro znów do pracy trzeba:-:)-:)-( a za miesiąc i troszeczkę już święta, fajnie bo bardzo lubie ten czas:-):-):-)

Witajcie dziewczyny:-) nowe, przyszłe i obecne mamusie :-) ach tak dawno mnie tu nie bylo. Żałuję ale moja córcia to pierun mały. Krzykacz i nerwusek- aczkolwiek kochany. Z tym że nie daje mi czasu nawet na dłuższą kąpiel... A co dopiero na forum :-( :-p ciekawe po kim to moje dziecko takie charakterne. Ale sterroryzowała mnie juz konkretnie :-p No i wciaz nadal wisimy na cycu-do spania, uspokajania, jedzenia... Non stop. Jej ponad 7kg wagi mowi za siebie :-D zastanawiam sie jak Wam idzie, jak szło... Wychowanie takiego malucha. Czy również wasze malenstwa tak wam absorbowaly caly czas? Jak sobie z tym radzilyscie...

też widzę, że wątek na nowo się rodzi :) i dobrze! o to w końcu tu chodzi. Dziewczyny, wytrwałości z partnerami, dzieciakami i całym tym rozgardiaszem, któy jest dookoła...czaami można w łeb dostać. Ja nie zaglądam tu regularnie, bo wlasnie trwaju u mnie poszukiwania niani- oj ile przy tym smiechu....

Ty poszukujesz niani, a ja mieszkania... Chyba ani jedno, ani drugie do łatwych nie należy. Ja swoje poszukiwania zaczęłam ponad 3 miesiące temu i nadal nic. Także trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby w końcu się udało.
Fiuufiuu - powodzenia w twoich poszukiwaniach.

reklama
hej:)

no z moim sie pogodziłam,w przeprosiny kupil mi myszke do laptopa hehehe.

frifronka moj wyjezdzal jak ja jeszcze bylam w ciay przez pol roku,ale nie bylo mi az tak zle bez niego:) ale pozniej jak siedzial w domu bo nie mial pracy bardzo czesto sie klocilismy o byle co.teraz jest troche lepiej.ja moze tez wole byc sama bo wczesniej sama wychowywałam kube.zycze ci abyscie szybko znaleli jakies mieszkanko:)

fiuufiuu co juz wracasz do pracy?? czy nianie do pomocy chcesz? trzymam kciuki bys znalazla kochajaca i opiekuncza nianie.to najwazniejsze aby dobro dziecka dla niej bylo najwazniejsze. niestety nie ktore to sobie licza:/ ja sama jako niania pracowałam ale ja dogadywałam sie z babeczka co do kasy na tyle ile byla ja stac,ale niestety zrezygnowała,rozumiem to bo wtedy kuba bardzo czesto ladował w szpitalu.

buttelfy ja z damianem wczesniej nie mialam tego problemu,dopiero od
pol roku mam z nim problem nigdzie be niego nie moge wyjsc.nawet smieci:(.

kurcze nie ktore macie takie nicky ze zapominam jak sie je pisze za to sorki:)
moje gagadki wysypału mi orzeszki i migdaly na dywan oszaleje z nimi.mam taki balagan jakby huragan przeszedł przez mieszkanie:/ o losie ja to sie mam:D

Do góry