reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

reklama
To faktycznie Kinga nie łatwo miałaś, współczuję bardzo że w takiej chwili musiałaś przez to przejśc.
No i nikogo nie ma - coś mało tu u Was się dzieje. Ja za 10 dni wracam do Polski i ciekawe na jaką pogodę trafię bo tu już od kilkiu dni zimnica i deszcz. Nawet z dziemi za wiele nie wychodzę bo jak się rozpada to cały dzień leje:tak: :no:

ja tez mam dzisiaj akcje pod tytułem sprzatanie pranie itd.jedno dziecko w szkole drugie słodko śpi a ja nie wiem w co ręce włożyc chyba mam dzisiaj lenia

No i u mnie wkońcu słonko wyjrzało także mogliśmy iśc na spacer:-) Teraz wstawiłam obiadek i siedzę przed kompem jednym okiem a drugim oglądam tv:-D Żartuję sobie;-) Ze spacerku Mati wracał sam a ja prowadziłam wózek, urwanie głowy z nim odkąd nauczył się chodzic:tak: Chyba ze zmęczenia pójdzie spac:-)

dla mnie najgorszy okres u Szymona to było jak nauczył się raczkowac i później chodzić tak do 2 latek później dopuki nie zwiedził wszystkich pomieszczeń w domku i dopoki my nie nauczyliśmy się.
teraz to mamy raj taki 4 latek to juz prawie samodzielny sam się ubiera, rozbiera, je i takie tam.

Ach kiedy to mój będzie taki samodzielny:-) Jeszce ze dwa lata:-)
U nas na wieczór bardzo się wypogodziło i byliśmy jeszcze nad morzem na plaży a dziś znów pochmurnie. Co jest z tą pogodą ? :eek: A teraz lecę obiadek przyszykowac bo dziś pierogi to i trochę roboty będzie przy tym:tak:

dla mnie najgorszy okres u Szymona to było jak nauczył się raczkowac i później chodzić tak do 2 latek później dopuki nie zwiedził wszystkich pomieszczeń w domku i dopoki my nie nauczyliśmy się.
teraz to mamy raj taki 4 latek to juz prawie samodzielny sam się ubiera, rozbiera, je i takie tam.
mowisz ze najgorsze jak zaczyna raczkowac o cholera to juz u mnie niedlugo wiec chyba zaczne sie martwic :-D U nas dzisiaj pieknie wyszlam z mala na ogrod posadzilam ja w kojec i sie bawila poki ja glod i sen nie zmorzyl :tak:

Cześć Mamuśki ze Szczecina!
Nie wiecie może jak wygląda sprawa badania nasienia na Unii? Chodzi mi o to, czy trzeba sie wcześniej rejestrować i ile się czeka na wynik.
Pozdrowionka

reklama
Do góry