reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki ze swoimi Skarbami

Bardzo prosze was o pommoc potrzebuje porady prawnika. Moze znacie jakiegos taniego lub darmowe moze numer telefonu. Sprawa bardzo pilna :confused:

reklama
anaaa na uniwerku na wydziale prawa)są darmowe porady prawne ale trzeba się wykazać papierkiem że nie stać cię na prawnika z kancelarii

dzien dobry
jak tam-------------- stęskniłyście się za sniegiem:sorry2::cool2: nadchodzi niż MIRIAM ze sieżutkim:baffled:

anaaa - jak tam własnie- ktoś coś poradził - bo widzialam ze na wielu wątkach szukałaś pomocy?

pozdrawiam brygadę

witam moje kochne:happy2:
coraz blizej kalendarzowej wiosny co nie:dry::-D:-D:-D:-D
moje dzieci w pobierowie sie wczsują chodza po zamarzniętym morzu i sa szczęśliwe bo nie ma to jak babcia bajki do bólu słodycze podobnie a u mamy słodycze tylko w soboty,bajki max godzinę dziennie:baffled::baffled:
a ja dzis miałam snieżną przygodę:baffled::baffled::baffled:odśnieżam przed domem słyszę smieciara jedzie to biegusiem do domu bo tam pełen kosz z cuchnącym Antka pampkiem i spowrotem ale w klapkach i jak gruchłam to mi się gwiazdki pokazały:baffled::baffled::baffled::baffled:kolano rozwalone teraz puchnie :baffled:biodro boli:baffled::baffled:
oby do wiosny:tak:

My chyba wszystkie z tad to Szczecinianki i borykamy sie z naszymi bomblami

024013950.png

ticker.php

reklama
To co załatwiłam płakać sie chce ojciec moje dziecka zmarł a ja nawet renty nie dostane. Jestem na wychowawczym do pracy nie mam jak teraz pujsc i dotane tylko z pomocy spolecznej i az !! 170 zł. Czyli 400 wychowawczego + 68 rodzinne + 170 zł ciekawe czy wystarczy na opłaty i wyzywienie dziecka brak mi słów i sił juz

ticker.php

024013950.png

Do góry