reklama
Czesc dziewczyny, ja rodzilam w Policach w pazdzierniku. Super zaplecze dla wczesniakow, super lekarze. Gorzej z pielegniarkami na neonatologii - nie bylo np. kangurowania i podaczas prawie miesiecznego pobytu tam (ze wzgledu na corki - swoja droga bardzo wazne - nie wyrzucaja matki do domuj jak na Pomorzanach, tylko czeka na dziecko!!) przystawiane do cyca dziewczyny byly tylko 3 razy... Mozna sobie wyobrazic jaka walka o pokarm byla pozniej na połogu i dalej w domu..
natasszzka87
Fanka BB :)
Infoludek.pl - szczeciński serwis informacyjny - Wiadomości - Archiwum - Kultura - Dla Dzieci - Bezpłatne badania przesiewowe niemowląt Zdążymy sie załapać jak urodzimy ;-) daje link teraz aby sie nie zgubił. Warto zrobic takie badnia- tym bardziej jak są darmowe.
karolinaaa
Początkująca w BB
cześć dziewczyny! jestem na finiszu i przyznam sie szczerze ze coraz wiekszy odczuwam niepokoj, boje sie porodu i tego co bedzie po nim, czy dam rade itp. dalej zastanawiam sie nad szpitalem - beda to raczej police. najgorszy jest bol plecow w łopatce (trudnosci z siedzeniem, lezeniem) i ta ociezalosc masakra no ale głowa do góry jakoś to będzie
LilithGoth
Fanka BB :)
No to i ja dołączam do szczecińskich ciężarówek.
reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
hej mamusie :-) co dobrego u Was? Ja rooooosnę tak samo jak i moja dzidzia ;-) hehehe, ale źle nie jest bo na chwilę obecną mam 3 kg na plus. I fajnie. Z Zuzią jak chodziłam w ciąży to przybyło łącznie tylko 7 a po cesarce ważyłam 10 kg mniej może teraz będzie podobnie... 8 czerwca mamy usg połówkowe, potwierdzi się czy będzie druga córeczka, o zdrowie malca się nie martwię bo bardzo wierzę że jest znakomicie
Dziewczyny a na te usg dzidzi po urodzeniu to ja mam już malucha zarejestrować? przecież to tylko do końca listopada, ja rodzę w październiku, więc możliwe że zbraknie już miejsca a kalendarzu na moje dzidzi gdy dopiero wtedy będę chciała zapisać... Z Zuzią nie byłam na takim badaniu, jakoś tak wyszło, bo walczyłam z zapaleniem piersi itd...
Ale teraz chętnie bym poszła.
Karolinaaaa powodzenia na porodówce :-)
LilithGoth witaj :-) jak przechodzisz ciążę?
Dziewczyny a na te usg dzidzi po urodzeniu to ja mam już malucha zarejestrować? przecież to tylko do końca listopada, ja rodzę w październiku, więc możliwe że zbraknie już miejsca a kalendarzu na moje dzidzi gdy dopiero wtedy będę chciała zapisać... Z Zuzią nie byłam na takim badaniu, jakoś tak wyszło, bo walczyłam z zapaleniem piersi itd...
Ale teraz chętnie bym poszła.
Karolinaaaa powodzenia na porodówce :-)
LilithGoth witaj :-) jak przechodzisz ciążę?