reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
Tu taka cisza, pewnie każda z Nas udziela się bardziej na forum terminowym
Hej Butterfly88Ja mam w sumie najbliżej na Pomorzany, Zdroje i Police kawał drogi,ale mam nadzieje,że sie uda:-) W Zdrojach podobno full ekstra wypas teraz, to Będziesz miala dobre warunki.Ja pierwszy raz tam rodzilam i ogolnie bylo ok, ale chyba najwięcej zawdzięczam Synkowi,że tak bezproblemowo sie urodził, bo ogolnie nacięli mnie bez pytania, przebili pecherz płodowy i na koniec zmieniały sie dyzury, więc nie mialam skurczów, to podlaczyli mi oksotycyne,żeby urodzic lozysko,ale pani doktor sie spieszylo więc po 5 minutach-patrzylam na zegarek- stwierdzila,że nie ma co czekać i na żywca mnie wyłyżeczkowała(nawet nie ostrzegla) Tak więc teraz próba z Policami. A ze planuje 3ke dzieci to może zalicze te Pomorzany tez
Mam termin na 28.10 z OM a ze to imieniny mojego Teścia to wiadomo radość(tamtym razem mialam termin na jego urodziny 1.05,ale Wikus urodzil sie 28.04 więc teraz pokłada nadzieje w Fasolce)
A usg prenatalne mam 20.04-tez sie nie moge doczekac-tylko cena mnie trochę zmiotła z nog(robie od razu z testem podwojnym) -310 zł.
Mam termin na 28.10 z OM a ze to imieniny mojego Teścia to wiadomo radość(tamtym razem mialam termin na jego urodziny 1.05,ale Wikus urodzil sie 28.04 więc teraz pokłada nadzieje w Fasolce)
A usg prenatalne mam 20.04-tez sie nie moge doczekac-tylko cena mnie trochę zmiotła z nog(robie od razu z testem podwojnym) -310 zł.
Ostatnio spotkałam się ze znajomymi, gdzie dziewczyny rodziły w Zdrojach, całkiem niedawno temu, jedna 4 miesiące druga 2 miesiące temu. Nie były zadowolone i nie polecają, gdyby nie znajomości nikt by się nimi niezainteresowań. Ścisk i tłok, jak ci dosłownie, główka nie wystaje, to odsyłają do domu.
Ech... widzę że temat porodówkowy na tapecie. I jak zwykle co osoba to inna opinia. Ja pierwsze dziecko rodziłam w Zdrojach i jestem zadowolona bo krzywdy mi i dziecku nie zrobili. Ale też oczywiście się zastanawiam. Bo lekarza mam z Polic, na Pomorzanach mieszkam a o Zdrojach myślę...
No więc poczekamy, zobaczymy, na pewno zwiedzę każdy oddział zanim się zdecyduję.
No więc poczekamy, zobaczymy, na pewno zwiedzę każdy oddział zanim się zdecyduję.
Ja miałam juz zapisane usg prenatalne u dr Węgrzynowskiego z ktorym wspołpracuje moj były lekarz 9dr Bączkowski)ale z uwagi na to, że sie przenioslam do dr Świderskiego robie u niego( wyraźnie zakomunikowal,że sobie tego zyczy...). Plusem jest to, że mniej zapłace,u dr W. 350 zl. a u dr Ś. 310 zl.(to ceny z testem podwójnym samo usg to nie wiem ile).
A co do Zdrojów, to tez nie uważam porodu za jakies traumatyczne doswiadczenie,ale zlewka była totalna, jak siegne pamiecia wstecz. no i te dodatkowe "atrakcje" o których pisalam...
A co do Zdrojów, to tez nie uważam porodu za jakies traumatyczne doswiadczenie,ale zlewka była totalna, jak siegne pamiecia wstecz. no i te dodatkowe "atrakcje" o których pisalam...
charlotteB
Hej dziewczyny! Jestem nowa, mam termin na 8.07, więc bardziej się na Lipcówkach udzielam:-)
Ale muszę Was podczytać dokładnie, bo ostatnio mi się śni, że porodówki zwiedzam: najbliżej mam do Polic, ale sąsiadka niemiło wspomina:-(
Ale muszę Was podczytać dokładnie, bo ostatnio mi się śni, że porodówki zwiedzam: najbliżej mam do Polic, ale sąsiadka niemiło wspomina:-(
reklama
natasszzka87
Prawda jest taka, że co szpital tyle będzie opinii zarowno za jak i przeciw.
Najbardziej polecane szpitale to Zdroje i Police. W Zdrojach mają genialne zaplecze dla wcześniaków, ale co za tym się wiąże dużo chętnych cięzarnych do rodzenia i wiem, że sa zmuszani odsyłać. Chociażby wczoraj na 4 sale porodowe było 6 kobiet już czekających- info z 1 ręki. Położne zarówno w Zdrojach jak i Policach są pomocne mile. Ja mieszkam 5 min od Zdroji ale też myśle o Policach.
Najbardziej polecane szpitale to Zdroje i Police. W Zdrojach mają genialne zaplecze dla wcześniaków, ale co za tym się wiąże dużo chętnych cięzarnych do rodzenia i wiem, że sa zmuszani odsyłać. Chociażby wczoraj na 4 sale porodowe było 6 kobiet już czekających- info z 1 ręki. Położne zarówno w Zdrojach jak i Policach są pomocne mile. Ja mieszkam 5 min od Zdroji ale też myśle o Policach.