reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki w ciąży :)

reklama
Czesc dziewczyny, ja rodzilam w Policach w pazdzierniku. Super zaplecze dla wczesniakow, super lekarze. Gorzej z pielegniarkami na neonatologii - nie bylo np. kangurowania i podaczas prawie miesiecznego pobytu tam (ze wzgledu na corki - swoja droga bardzo wazne - nie wyrzucaja matki do domuj jak na Pomorzanach, tylko czeka na dziecko!!) przystawiane do cyca dziewczyny byly tylko 3 razy... Mozna sobie wyobrazic jaka walka o pokarm byla pozniej na połogu i dalej w domu..

Potwierdzam - warto skorzystać z tego badania. Jak Hania się urodziła to też była taka akcja - byłyśmy oczywiście.

cześć dziewczyny! jestem na finiszu i przyznam sie szczerze ze coraz wiekszy odczuwam niepokoj, boje sie porodu i tego co bedzie po nim, czy dam rade itp. dalej zastanawiam sie nad szpitalem - beda to raczej police. najgorszy jest bol plecow w łopatce (trudnosci z siedzeniem, lezeniem) i ta ociezalosc masakra no ale głowa do góry jakoś to będzie :)

reklama
hej mamusie :-) co dobrego u Was? Ja rooooosnę tak samo jak i moja dzidzia ;-) hehehe, ale źle nie jest bo na chwilę obecną mam 3 kg na plus. I fajnie. Z Zuzią jak chodziłam w ciąży to przybyło łącznie tylko 7 :-D a po cesarce ważyłam 10 kg mniej :-p może teraz będzie podobnie... 8 czerwca mamy usg połówkowe, potwierdzi się czy będzie druga córeczka, o zdrowie malca się nie martwię bo bardzo wierzę że jest znakomicie:tak:

Dziewczyny a na te usg dzidzi po urodzeniu to ja mam już malucha zarejestrować? :szok: przecież to tylko do końca listopada, ja rodzę w październiku, więc możliwe że zbraknie już miejsca a kalendarzu na moje dzidzi gdy dopiero wtedy będę chciała zapisać... Z Zuzią nie byłam na takim badaniu, jakoś tak wyszło, bo walczyłam z zapaleniem piersi itd...
Ale teraz chętnie bym poszła.

Karolinaaaa powodzenia na porodówce :-)

LilithGoth witaj :-) jak przechodzisz ciążę?

Do góry