reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki w ciąży :)

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusię :-) Po raz drugi, po 1,5 roku - dołączam do szczecińskich ciężarówek ;-)
Pomyśleć, że to było jak wczoraj gdy zakładałam ten wątek będąc w ciąży z Zuzią a teraz kolejne maleństwo...

Szczerze Wam powiem, że... jestem wystraszona!!! Przecież nie tak dawno rodziłam, Zuzia jeszcze na piersi, w pieluchach :-p hehehe czeka mnie wiele pracy przed przyjściem na świat maluszka.

Według miesiączki to już ponoć 7/8 tydzień, ale tak raczej nie jest... Wg wyniku BETA HCG jest to jakiś 4/5 tydz. więc okaże się tak naprawdę gdy już będzie zarodek widać na usg a nie pęcherzyk :-) więc ja obstawiam że jestem w 5 tyg., tak pamiętam hihihihi ;-)

przewidywana data porodu - 15.10.2012 ( hihi to również data poczęcia Zuzi :-p jakiż to zbieg okoliczności hihihi)

Pozdrawiam mamusie :-) jak Wasze sampoczucia? z jakich dzielnic szczecina jesteście?

Witaj Butterfly88 super,że grono naszych maluszków się powiększa:)
Wystraszona jesteś?:)...chyba nie bardziej niż kazda z Nas:)
:-)My czujemy sie dobrze,dzis właśnie po wizycie jestesmy.Wszystko u nas oki:-D
Brzuchol troszkę spiety miałam,Dr przepisał mi Nospę i Magne B6:)
Ja jestem z Pomorzan:)
Sciskamy:)
;-)

Buuteflay GRATULUJĘ:))) zaglądaj też do nas:)

Wszystkim mamusiom życzę bezproblemowej ciąży oraz szybkiego porodu:)

reklama
Butterfly88 a gdzie Ty w Podjuchach mieszkasz? Bo ja tam całe życie mieszkałam, a od listopada już na Słonecznym ale często bywam bo mamę tam mam.

Do góry