reklama
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Witam wszystkie przyszłe mamusię :-) Po raz drugi, po 1,5 roku - dołączam do szczecińskich ciężarówek ;-)
Pomyśleć, że to było jak wczoraj gdy zakładałam ten wątek będąc w ciąży z Zuzią a teraz kolejne maleństwo...
Szczerze Wam powiem, że... jestem wystraszona!!! Przecież nie tak dawno rodziłam, Zuzia jeszcze na piersi, w pieluchach hehehe czeka mnie wiele pracy przed przyjściem na świat maluszka.
Według miesiączki to już ponoć 7/8 tydzień, ale tak raczej nie jest... Wg wyniku BETA HCG jest to jakiś 4/5 tydz. więc okaże się tak naprawdę gdy już będzie zarodek widać na usg a nie pęcherzyk :-) więc ja obstawiam że jestem w 5 tyg., tak pamiętam hihihihi ;-)
przewidywana data porodu - 15.10.2012 ( hihi to również data poczęcia Zuzi jakiż to zbieg okoliczności hihihi)
Pozdrawiam mamusie :-) jak Wasze sampoczucia? z jakich dzielnic szczecina jesteście?
Pomyśleć, że to było jak wczoraj gdy zakładałam ten wątek będąc w ciąży z Zuzią a teraz kolejne maleństwo...
Szczerze Wam powiem, że... jestem wystraszona!!! Przecież nie tak dawno rodziłam, Zuzia jeszcze na piersi, w pieluchach hehehe czeka mnie wiele pracy przed przyjściem na świat maluszka.
Według miesiączki to już ponoć 7/8 tydzień, ale tak raczej nie jest... Wg wyniku BETA HCG jest to jakiś 4/5 tydz. więc okaże się tak naprawdę gdy już będzie zarodek widać na usg a nie pęcherzyk :-) więc ja obstawiam że jestem w 5 tyg., tak pamiętam hihihihi ;-)
przewidywana data porodu - 15.10.2012 ( hihi to również data poczęcia Zuzi jakiż to zbieg okoliczności hihihi)
Pozdrawiam mamusie :-) jak Wasze sampoczucia? z jakich dzielnic szczecina jesteście?
Witaj Butterfly88 super,że grono naszych maluszków się powiększa
Wystraszona jesteś?...chyba nie bardziej niż kazda z Nas
:-)My czujemy sie dobrze,dzis właśnie po wizycie jestesmy.Wszystko u nas oki
Brzuchol troszkę spiety miałam,Dr przepisał mi Nospę i Magne B6
Ja jestem z Pomorzan
Sciskamy
;-)
Wystraszona jesteś?...chyba nie bardziej niż kazda z Nas
:-)My czujemy sie dobrze,dzis właśnie po wizycie jestesmy.Wszystko u nas oki
Brzuchol troszkę spiety miałam,Dr przepisał mi Nospę i Magne B6
Ja jestem z Pomorzan
Sciskamy
;-)
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
ja jestem z podjuch więc na pomorzany mam blizutko. Chętnie się spotkam :-) dajcie tylko info. jutro wracam do szczecina więc po niedzieli mam czas
reklama
natasszzka87
Fanka BB :)
Butterfly88 a gdzie Ty w Podjuchach mieszkasz? Bo ja tam całe życie mieszkałam, a od listopada już na Słonecznym ale często bywam bo mamę tam mam.