reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szczecinianki w ciąży :)

Kurcze powiem Ci ze ja nie wiem gdzie u nas w Szczecinie sa takie sklepy,sama kupowalam spodnie i bluzki na allegro.I bylam zadowolona,no jeszcze jestem:) bo termin sie dopiero zblirza:)

reklama
fifronka ja Ci nie pomoge, bo mnie juz dluuugo nie bylo w Szczecinie.. :sorry2: Wpisujac w google wychodzi Al. Wojska Polskiego 38, Andrzeja Malkowskiego 23, 5 Lipca 1, Boguslawa, ale nie ma numeru.. :baffled: Ale moze dziewczyny cos wiedza. I gratuluje dzidzi!! :tak:

Mona6061 a dzionki leca.. Juz niedlugo poznamy Nadke. Trzymamy kciuki za szybki, na tyle ile to mozliwe bezbolesny porod!!:tak::tak:

Pozdrowionka mamusie.

Giov7 tak kochana dzionki leca a malej sie nie spieszy :) dzis mi juz sie snilo ze urodzilam-ale gdzie!!...na klatce schodowej i czekalam godzine na karetke:) co za chore sny sa czasami ! :)
milego dzionka:)

He He Mona6061 tak wlasnie jest pod koniec, mysli swiruja.. ;-) Jezeli by tak bylo, to malutka powinna zostac wlascicielka tej kamienicy, O!! :tak::tak: Ale oczywiscie tak by nie bylo, karetka pewnie by przyjechala migiem.. Ostatnio czytalam, ze kobieta urodzila w ratuszu, ale to sie niezwykle rzadko zdarza. :tak: Takze nie przejmuj sie kochana, nie stresuj, Nadka za pare dni przywita kochanych rodzicow. Wypoczywaj Monia ile sie da, lada dzien koniec laby..! :tak::-) Buzki

fifionka ja kupiłam tylko ciążowe jeansy na tobruku a tuniki, sukienki to teraz akurat taka moda, że nie musisz kupować ciążowych, bo pełno jest odciętych pod biustem a za takie, które mają napisane na metce "odzież ciążowa" zapłacisz o wiele więcej

Dziewczynki a orientujecie jak jest ze chrzcinami w kosciolach,chodzi mi dokladnie o Swieta Bozego Narodzenia.Czy chrzciny odbywaja sie w pierwszy i drugi dzien Swiat?? Bo ja chce mala ochrzcic w Swieta i moj brat tez sobie wymyslil ze ochrzcza swoja corke w Swieta(moglby juz zrobic to dawno bo mala bedzie miala w grudniu juz 7 miesiecy).A ze nie przepadamy za soba nie chce robic w jednym dniu!

UPS przepraszam ze nie napisalam w tym watku co trzeba(jest inny watek o chrzcinach)!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojej jak tu cicho !!! czy ktoś jest tu jeszcze zagląda ????
Mona6061 chyba się rozpakowała ? - daj znać co u Was dziewczynki ?
niuunia też nie była na forum długo ?
Giov7 a co z Tobą kochana ?
pozdrawiam ;)

nervita Mona6061 urodzila sliczna Nadke 16tego. :tak: Piekna dziewczynka. Ale zadnych szczegolow jeszcze nie znam, tylko focie widzialam. Ajjj, w koncu sie doczekala swojej ksiezniczki, super.
Ja tu czesto zagladam, ale jak widze, ze ciagle cisza to i ja nie pisze.. :baffled:
A co tam u Ciebie?? Jak Twoje coreczki??
Takie mam pytanko, latwo bylo wrocic do pieluszek po kilku latach?? Zastanawiam sie.. Bo ja chcialabym jeszcze jedna dzidzie ale tak za 6-8 lat, a mama mnie straszy, ze wtedy bedzie ciezko i juz nie bede chciala itd. Echh, nie wydaje mi sie. :no: Raczej nie bede narzekac. Zrobie wszystko, zeby Jesse mial rodzenstwo, bo sama jestem jedynaczka i nie jestem z tego powodu szczesliwa. :no::-( Ale nie lubie takiego gadania. Chetnie pochodze jeszcze z brzuszkiem! :tak::tak: Najlepiej z blizniakami!! :-D Marze o trojeczce, a dwoje naraz super. :-) Oby Jesse nie byl sam! Pozdrawiam.

reklama
Giov7 dziękuję za info. o Moni ;) Taaa, super wreszcie ma swoją kruszynkę przy sobie ;). U nas ok, dziękujemy-raz lepiej raz gorzej-ale malutka i duża zdrowe-to najważniejsze;)!!!
Ja planowałam drugą dzidzię z różnicą 6-7 lat. Niestety tak już na tym naszym świecie jest, że "jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga- to powiedz mu swoje plany" -heh.
Dlatego cieszę się, że tylko różnica jest 9 lat- bo już traciłam nadzieję, czy zmieścimy się w 10 latach;). Wiele osób zadaje mi właśnie takie pytanie: czy chciało mi się wracać ponownie do pieluch? Ja tak bardzo chciałam tego drugiego dziecka /jak Ty;)/, że nie widzę żadnych przeciwności-same superlatywy, no oczywiście oprócz tych nieszczęsnych kolek;(. Przy takiej różnicy dużo rzeczy jest nowością- np. frida;)-wtedy tylko grucha-haha, ale dla mnie to dobre strony dużej różnicy, no i jestem spokojniejsza, cierpliwsza /co tu dużo gadać o 9 lat starsza!/. Żartujemy z mężem, że już niedługo Zuza będzie autkiem odbierała Ingę ze szkoły-hihi. Moja mama i trochę mój maż, po kolejnym teście z jedną kreską, mówili "zastanów się!, czy na pewno chcesz?!" a ja dopięłam swego i mam moją kochaną krzykaczkę!;)
Podziwiam Cię z tymi bliźniakami?-ale jak czujesz się na siłach-to życzę Ci zdrowej pareczki-no i Jesse już Ci pomoże;) hihihi.

Mona6061 gratuluję córeczki

niuunia no to miłego goszczenia się życzę ;)

Do góry