reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczecinianki w ciąży :)

Kurcze powiem Ci ze ja nie wiem gdzie u nas w Szczecinie sa takie sklepy,sama kupowalam spodnie i bluzki na allegro.I bylam zadowolona,no jeszcze jestem:) bo termin sie dopiero zblirza:)

reklama
fifronka ja Ci nie pomoge, bo mnie juz dluuugo nie bylo w Szczecinie.. :sorry2: Wpisujac w google wychodzi Al. Wojska Polskiego 38, Andrzeja Malkowskiego 23, 5 Lipca 1, Boguslawa, ale nie ma numeru.. :baffled: Ale moze dziewczyny cos wiedza. I gratuluje dzidzi!! :tak:

Mona6061 a dzionki leca.. Juz niedlugo poznamy Nadke. Trzymamy kciuki za szybki, na tyle ile to mozliwe bezbolesny porod!!:tak::tak:

Pozdrowionka mamusie.

Giov7 tak kochana dzionki leca a malej sie nie spieszy :) dzis mi juz sie snilo ze urodzilam-ale gdzie!!...na klatce schodowej i czekalam godzine na karetke:) co za chore sny sa czasami ! :)
milego dzionka:)

He He Mona6061 tak wlasnie jest pod koniec, mysli swiruja.. ;-) Jezeli by tak bylo, to malutka powinna zostac wlascicielka tej kamienicy, O!! :tak::tak: Ale oczywiscie tak by nie bylo, karetka pewnie by przyjechala migiem.. Ostatnio czytalam, ze kobieta urodzila w ratuszu, ale to sie niezwykle rzadko zdarza. :tak: Takze nie przejmuj sie kochana, nie stresuj, Nadka za pare dni przywita kochanych rodzicow. Wypoczywaj Monia ile sie da, lada dzien koniec laby..! :tak::-) Buzki

fifionka ja kupiłam tylko ciążowe jeansy na tobruku a tuniki, sukienki to teraz akurat taka moda, że nie musisz kupować ciążowych, bo pełno jest odciętych pod biustem a za takie, które mają napisane na metce "odzież ciążowa" zapłacisz o wiele więcej

Dziewczynki a orientujecie jak jest ze chrzcinami w kosciolach,chodzi mi dokladnie o Swieta Bozego Narodzenia.Czy chrzciny odbywaja sie w pierwszy i drugi dzien Swiat?? Bo ja chce mala ochrzcic w Swieta i moj brat tez sobie wymyslil ze ochrzcza swoja corke w Swieta(moglby juz zrobic to dawno bo mala bedzie miala w grudniu juz 7 miesiecy).A ze nie przepadamy za soba nie chce robic w jednym dniu!

UPS przepraszam ze nie napisalam w tym watku co trzeba(jest inny watek o chrzcinach)!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ojej jak tu cicho !!! czy ktoś jest tu jeszcze zagląda ????
Mona6061 chyba się rozpakowała ? - daj znać co u Was dziewczynki ?
niuunia też nie była na forum długo ?
Giov7 a co z Tobą kochana ?
pozdrawiam ;)

nervita Mona6061 urodzila sliczna Nadke 16tego. :tak: Piekna dziewczynka. Ale zadnych szczegolow jeszcze nie znam, tylko focie widzialam. Ajjj, w koncu sie doczekala swojej ksiezniczki, super.
Ja tu czesto zagladam, ale jak widze, ze ciagle cisza to i ja nie pisze.. :baffled:
A co tam u Ciebie?? Jak Twoje coreczki??
Takie mam pytanko, latwo bylo wrocic do pieluszek po kilku latach?? Zastanawiam sie.. Bo ja chcialabym jeszcze jedna dzidzie ale tak za 6-8 lat, a mama mnie straszy, ze wtedy bedzie ciezko i juz nie bede chciala itd. Echh, nie wydaje mi sie. :no: Raczej nie bede narzekac. Zrobie wszystko, zeby Jesse mial rodzenstwo, bo sama jestem jedynaczka i nie jestem z tego powodu szczesliwa. :no::-( Ale nie lubie takiego gadania. Chetnie pochodze jeszcze z brzuszkiem! :tak::tak: Najlepiej z blizniakami!! :-D Marze o trojeczce, a dwoje naraz super. :-) Oby Jesse nie byl sam! Pozdrawiam.

reklama
Giov7 dziękuję za info. o Moni ;) Taaa, super wreszcie ma swoją kruszynkę przy sobie ;). U nas ok, dziękujemy-raz lepiej raz gorzej-ale malutka i duża zdrowe-to najważniejsze;)!!!
Ja planowałam drugą dzidzię z różnicą 6-7 lat. Niestety tak już na tym naszym świecie jest, że "jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga- to powiedz mu swoje plany" -heh.
Dlatego cieszę się, że tylko różnica jest 9 lat- bo już traciłam nadzieję, czy zmieścimy się w 10 latach;). Wiele osób zadaje mi właśnie takie pytanie: czy chciało mi się wracać ponownie do pieluch? Ja tak bardzo chciałam tego drugiego dziecka /jak Ty;)/, że nie widzę żadnych przeciwności-same superlatywy, no oczywiście oprócz tych nieszczęsnych kolek;(. Przy takiej różnicy dużo rzeczy jest nowością- np. frida;)-wtedy tylko grucha-haha, ale dla mnie to dobre strony dużej różnicy, no i jestem spokojniejsza, cierpliwsza /co tu dużo gadać o 9 lat starsza!/. Żartujemy z mężem, że już niedługo Zuza będzie autkiem odbierała Ingę ze szkoły-hihi. Moja mama i trochę mój maż, po kolejnym teście z jedną kreską, mówili "zastanów się!, czy na pewno chcesz?!" a ja dopięłam swego i mam moją kochaną krzykaczkę!;)
Podziwiam Cię z tymi bliźniakami?-ale jak czujesz się na siłach-to życzę Ci zdrowej pareczki-no i Jesse już Ci pomoże;) hihihi.

Mona6061 gratuluję córeczki

niuunia no to miłego goszczenia się życzę ;)

Do góry