reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

a ja sobie kupiłam wkładki laktacyjne:eek::eek::eek:, bo mi się ostatnio troszku ulało :). Więc stweirdziłam, że się zabezpieczę na przyszłość :-D:-D:-D

reklama
a to poproszę ładnie:tak: ja właśnie we wtorek w Pestce byłam:-D wózkami się w Kiddie rozbijałam:-D Kasiu a Pati i Maks w Rondzie to w samym Rondzie?? bo ja byłam i tylko jakiegoś "Juniora" znalazłam:eek: nas jeszcze wypad do Pepco czeka, pamiętaj:tak:

no własnie tego Pati i Maksa nie znalazłam, ale to dlatego ze zdąrzyłam tylko część sklepu zobaczyć, widziałam że jak wyjdzie sie na zewnątrz to tam z boku też sie wchodzi do innych sklepów...ale psiapsióla mi przerwała to zwiedzanie bo spieszyłyśmy sie do kosmetyczki;-) tego juniora widziałam i skarpetki kupiałam;-)
do Pepco to na pewno sie wybierzemy...z Paullla hiih no i ja w sumie wszystko najpotrzebniejsze to mam i teraz kupuje dla przyjemności.....

mi też weź Skarbie:tak: możesz:happy: ?

Oczywiście że tak, zresztą mój Maciej ma przyszły tydzien znowu popołudniówki, wiec od 13 do 22 bede dostepna i oprócz piątkowego spotkania możemy sie spotkać u mnie na herbatce;-);-) i Tygryni jak pasuje to też:-p:-p:-p

no własnie tego Pati i Maksa nie znalazłam, ale to dlatego ze zdąrzyłam tylko część sklepu zobaczyć, widziałam że jak wyjdzie sie na zewnątrz to tam z boku też sie wchodzi do innych sklepów...ale psiapsióla mi przerwała to zwiedzanie bo spieszyłyśmy sie do kosmetyczki;-) tego juniora widziałam i skarpetki kupiałam;-)
do Pepco to na pewno sie wybierzemy...z Paullla hiih no i ja w sumie wszystko najpotrzebniejsze to mam i teraz kupuje dla przyjemności.....

Oczywiście że tak, zresztą mój Maciej ma przyszły tydzien znowu popołudniówki, wiec od 13 do 22 bede dostepna i oprócz piątkowego spotkania możemy sie spotkać u mnie na herbatce;-);-) i Tygryni jak pasuje to też:-p:-p:-p

no to będzie trzeba:-)
a zauważyłam że mamy wspólną znajomą Darię ze Starego Rynku, wyczaiłam na NK:-p

no co ty????????????????:szok::szok::szok: Darię znam od 6 roku życia:-p:-p:-p chodziłyśmy razem do jednej klasy do podstawówki:-D:-D:-D i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek:-D generalnie to ona jako mama grudniowa 2008:-p jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????

no co ty????????????????:szok::szok::szok: Darię znam od 6 roku życia:-p:-p:-p chodziłyśmy razem do jednej klasy do podstawówki:-D:-D:-D i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek:-D generalnie to ona jako mama grudniowa 2008:-p jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????

a ja z Darią chodziłam do liceum. Często u niej byłam bo zawsze przed szkołą do niej jechałam. I tak w tym liceum razem trzymałyśmy. Teraz już takiego kontaktu nie mamy. Ale miło ją wspominam:tak:

reklama
siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)

muszę się wybrać, a cholerka we wtorek byłam... jakbyś przypadkiem była na zakupach i by była jeszcze to mi bierz bez pytania jak możesz ok?? na pewno do lutego się spotkamy i odbiorę od Ciebie:tak:

To widzę, że już ustaliłyście, że Kasia Wam kupi myjki :)
Wrzucam jeszcze linka do aktualnego katalogu zabawek w Carrefour :) Ta żyrafka pluszowa jest obłędna. W sumie, może jutro M zabiorę do sklepu i pokażę, może jednak ją kupię :) A dla chłopaków są takie wyjebiste duuuże samochody maskotki też chyba za 38,99 :) Po prostu obłędne

http://www.carrefour.pl/img/handlowy/katalogi_h/20091112_hiper_mini/katalog_mini.pdf

Do góry