reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziewczyny powiedzcie czy można kupić jakiś porządny wózek za 500-800 zł max? Myślałam że będę miała tako jumper albo chociaż jet picasso ale nic z tego - mój mąż jest nie ubłagalny, mówi że to za drogo za wózek... no i tak siedzę na allegro, szukam czegoś ciekawego i nic :-( a z tego co widzę to wy też raczej tanich wózków nie kupujecie.

siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)
mój tez coś na cęnę marudził, ale mu powiedziłam, żeby spadał. Pewnie 90% czasu ja będe z dzieckiem na spacerze. Do tego kupuję 3 funkcyjny, także starczy na 1,5 roku minum. A że mam bardzo wybredny gust co do wyglądu wózka to nie mam za duzego wyboru. Chociaż i tak za nasz nei zapłacimy dużo, raczej przecietnie :)

reklama
Paullla nie słyszalam ze z x-landerem są takie problemy, są jeszcze wersje z 4 kólkami, ale wezme to pod uwagę i przy zakupie sprawdze ktory lepszy;-) dzieki za info;-)

Ciekawa sprawa z tym Quelle ... Firma oficjalnie zbankrutowała . Ja bym nic nie kupowala z tego katalogu już . A tak pozatym to okrutna drożyzna tam jest . Za te same produkty w sklepach i w necie zaplacisz 1/3 mniej .

to fakt że drogie, dlatego ręczniczek mi sie tylko podobał;-), a sprawdze czy po prostu jeszcze sklep jest w pestce, bo wysyłkowo tez bym nie zamówiła;-) tylko wtedy wezme ten recznik;-)

Paullla nie słyszalam ze z x-landerem są takie problemy, są jeszcze wersje z 4 kólkami, ale wezme to pod uwagę i przy zakupie sprawdze ktory lepszy;-) dzieki za info;-)

generalnie to nie problem, ale znajoma gdyby jeszcze raz miała kupić wózek to wzięłaby też x-landera ale tego 4 kołowego. Już tyle razy miałaby wywrotkę tym swoim, że przeklina go w diabły:wściekła/y:

pomanewruj nim w sklepie, ale nie tak deliktaniutko to sie przekonasz. Ja za kumpeli wózek to się nwet nie chwytam bo się boję:no: 3kołowy napewno jest lżejszy, ale to trochę jak jeżdżenie taczką:-p

generalnie to nie problem, ale znajoma gdyby jeszcze raz miała kupić wózek to wzięłaby też x-landera ale tego 4 kołowego. Już tyle razy miałaby wywrotkę tym swoim, że przeklina go w diabły:wściekła/y:

pomanewruj nim w sklepie, ale nie tak deliktaniutko to sie przekonasz. Ja za kumpeli wózek to się nwet nie chwytam bo się boję:no: 3kołowy napewno jest lżejszy, ale to trochę jak jeżdżenie taczką:-p

dokładnie, plus jeszcze słyszalam, że ciężko podjechać, mimo, że niektóre mają w tylnych kołach specjalne sprężynki do podbicia i że te pierwsze kółko, jako że przyjmuje tylko na siebie wszelkie krawężniki i nierówności, często się psuje, obluzowuje, rozpada...

W Carrefour kochanie, normalnie na dziale z kosmetykami dla dzieci, tam gdzie są butelki, grzechotki i przybory kosmetyczne :) Były jeszcze inne wzory, ale ten był najfajniejszy jak dla mnie :)

muszę się wybrać, a cholerka we wtorek byłam... jakbyś przypadkiem była na zakupach i by była jeszcze to mi bierz bez pytania jak możesz ok?? na pewno do lutego się spotkamy i odbiorę od Ciebie:tak:

ja Tygryniu bede w Careefourze ale w przyszly czwartek po wizycie u gina, bo do pestki pojde l4 zanieść, jak będą te myjki to tobie wezmę i w piątek następnego dnia dam;-)

ja Tygryniu bede w Careefourze ale w przyszly czwartek po wizycie u gina, bo do pestki pojde l4 zanieść, jak będą te myjki to tobie wezmę i w piątek następnego dnia dam;-)

a to poproszę ładnie:tak: ja właśnie we wtorek w Pestce byłam:-D wózkami się w Kiddie rozbijałam:-D Kasiu a Pati i Maks w Rondzie to w samym Rondzie?? bo ja byłam i tylko jakiegoś "Juniora" znalazłam:eek: nas jeszcze wypad do Pepco czeka, pamiętaj:tak:

reklama
Do góry