reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziewczyny powiedzcie czy można kupić jakiś porządny wózek za 500-800 zł max? Myślałam że będę miała tako jumper albo chociaż jet picasso ale nic z tego - mój mąż jest nie ubłagalny, mówi że to za drogo za wózek... no i tak siedzę na allegro, szukam czegoś ciekawego i nic :-( a z tego co widzę to wy też raczej tanich wózków nie kupujecie.

siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)
mój tez coś na cęnę marudził, ale mu powiedziłam, żeby spadał. Pewnie 90% czasu ja będe z dzieckiem na spacerze. Do tego kupuję 3 funkcyjny, także starczy na 1,5 roku minum. A że mam bardzo wybredny gust co do wyglądu wózka to nie mam za duzego wyboru. Chociaż i tak za nasz nei zapłacimy dużo, raczej przecietnie :)

reklama
Paullla nie słyszalam ze z x-landerem są takie problemy, są jeszcze wersje z 4 kólkami, ale wezme to pod uwagę i przy zakupie sprawdze ktory lepszy;-) dzieki za info;-)

Ciekawa sprawa z tym Quelle ... Firma oficjalnie zbankrutowała . Ja bym nic nie kupowala z tego katalogu już . A tak pozatym to okrutna drożyzna tam jest . Za te same produkty w sklepach i w necie zaplacisz 1/3 mniej .

to fakt że drogie, dlatego ręczniczek mi sie tylko podobał;-), a sprawdze czy po prostu jeszcze sklep jest w pestce, bo wysyłkowo tez bym nie zamówiła;-) tylko wtedy wezme ten recznik;-)

Paullla nie słyszalam ze z x-landerem są takie problemy, są jeszcze wersje z 4 kólkami, ale wezme to pod uwagę i przy zakupie sprawdze ktory lepszy;-) dzieki za info;-)

generalnie to nie problem, ale znajoma gdyby jeszcze raz miała kupić wózek to wzięłaby też x-landera ale tego 4 kołowego. Już tyle razy miałaby wywrotkę tym swoim, że przeklina go w diabły:wściekła/y:

pomanewruj nim w sklepie, ale nie tak deliktaniutko to sie przekonasz. Ja za kumpeli wózek to się nwet nie chwytam bo się boję:no: 3kołowy napewno jest lżejszy, ale to trochę jak jeżdżenie taczką:-p

generalnie to nie problem, ale znajoma gdyby jeszcze raz miała kupić wózek to wzięłaby też x-landera ale tego 4 kołowego. Już tyle razy miałaby wywrotkę tym swoim, że przeklina go w diabły:wściekła/y:

pomanewruj nim w sklepie, ale nie tak deliktaniutko to sie przekonasz. Ja za kumpeli wózek to się nwet nie chwytam bo się boję:no: 3kołowy napewno jest lżejszy, ale to trochę jak jeżdżenie taczką:-p

dokładnie, plus jeszcze słyszalam, że ciężko podjechać, mimo, że niektóre mają w tylnych kołach specjalne sprężynki do podbicia i że te pierwsze kółko, jako że przyjmuje tylko na siebie wszelkie krawężniki i nierówności, często się psuje, obluzowuje, rozpada...

W Carrefour kochanie, normalnie na dziale z kosmetykami dla dzieci, tam gdzie są butelki, grzechotki i przybory kosmetyczne :) Były jeszcze inne wzory, ale ten był najfajniejszy jak dla mnie :)

muszę się wybrać, a cholerka we wtorek byłam... jakbyś przypadkiem była na zakupach i by była jeszcze to mi bierz bez pytania jak możesz ok?? na pewno do lutego się spotkamy i odbiorę od Ciebie:tak:

ja Tygryniu bede w Careefourze ale w przyszly czwartek po wizycie u gina, bo do pestki pojde l4 zanieść, jak będą te myjki to tobie wezmę i w piątek następnego dnia dam;-)

ja Tygryniu bede w Careefourze ale w przyszly czwartek po wizycie u gina, bo do pestki pojde l4 zanieść, jak będą te myjki to tobie wezmę i w piątek następnego dnia dam;-)

a to poproszę ładnie:tak: ja właśnie we wtorek w Pestce byłam:-D wózkami się w Kiddie rozbijałam:-D Kasiu a Pati i Maks w Rondzie to w samym Rondzie?? bo ja byłam i tylko jakiegoś "Juniora" znalazłam:eek: nas jeszcze wypad do Pepco czeka, pamiętaj:tak:

reklama
Do góry