reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

a ja sobie kupiłam wkładki laktacyjne:eek::eek::eek:, bo mi się ostatnio troszku ulało :). Więc stweirdziłam, że się zabezpieczę na przyszłość :-D:-D:-D

reklama
a to poproszę ładnie:tak: ja właśnie we wtorek w Pestce byłam:-D wózkami się w Kiddie rozbijałam:-D Kasiu a Pati i Maks w Rondzie to w samym Rondzie?? bo ja byłam i tylko jakiegoś "Juniora" znalazłam:eek: nas jeszcze wypad do Pepco czeka, pamiętaj:tak:

no własnie tego Pati i Maksa nie znalazłam, ale to dlatego ze zdąrzyłam tylko część sklepu zobaczyć, widziałam że jak wyjdzie sie na zewnątrz to tam z boku też sie wchodzi do innych sklepów...ale psiapsióla mi przerwała to zwiedzanie bo spieszyłyśmy sie do kosmetyczki;-) tego juniora widziałam i skarpetki kupiałam;-)
do Pepco to na pewno sie wybierzemy...z Paullla hiih no i ja w sumie wszystko najpotrzebniejsze to mam i teraz kupuje dla przyjemności.....

mi też weź Skarbie:tak: możesz:happy: ?

Oczywiście że tak, zresztą mój Maciej ma przyszły tydzien znowu popołudniówki, wiec od 13 do 22 bede dostepna i oprócz piątkowego spotkania możemy sie spotkać u mnie na herbatce;-);-) i Tygryni jak pasuje to też:-p:-p:-p

no własnie tego Pati i Maksa nie znalazłam, ale to dlatego ze zdąrzyłam tylko część sklepu zobaczyć, widziałam że jak wyjdzie sie na zewnątrz to tam z boku też sie wchodzi do innych sklepów...ale psiapsióla mi przerwała to zwiedzanie bo spieszyłyśmy sie do kosmetyczki;-) tego juniora widziałam i skarpetki kupiałam;-)
do Pepco to na pewno sie wybierzemy...z Paullla hiih no i ja w sumie wszystko najpotrzebniejsze to mam i teraz kupuje dla przyjemności.....

Oczywiście że tak, zresztą mój Maciej ma przyszły tydzien znowu popołudniówki, wiec od 13 do 22 bede dostepna i oprócz piątkowego spotkania możemy sie spotkać u mnie na herbatce;-);-) i Tygryni jak pasuje to też:-p:-p:-p

no to będzie trzeba:-)
a zauważyłam że mamy wspólną znajomą Darię ze Starego Rynku, wyczaiłam na NK:-p

no co ty????????????????:szok::szok::szok: Darię znam od 6 roku życia:-p:-p:-p chodziłyśmy razem do jednej klasy do podstawówki:-D:-D:-D i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek:-D generalnie to ona jako mama grudniowa 2008:-p jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????

no co ty????????????????:szok::szok::szok: Darię znam od 6 roku życia:-p:-p:-p chodziłyśmy razem do jednej klasy do podstawówki:-D:-D:-D i tak trzymamy się do dziś...plus jeszcze kilka innych kumpelek:-D generalnie to ona jako mama grudniowa 2008:-p jest moim oparciem, dała mi ciuszki po swojej Gabrysi, pożyczyła nianie elektronuczna i ogólnie od niej dużo rad czerpię, teraz częsciej sie widzimy...a ty skąd ja znasz???????

a ja z Darią chodziłam do liceum. Często u niej byłam bo zawsze przed szkołą do niej jechałam. I tak w tym liceum razem trzymałyśmy. Teraz już takiego kontaktu nie mamy. Ale miło ją wspominam:tak:

reklama
siuniab fajna ta myjka, chyba muszę do carrefoura się wybrać na poszukiwania :-)

muszę się wybrać, a cholerka we wtorek byłam... jakbyś przypadkiem była na zakupach i by była jeszcze to mi bierz bez pytania jak możesz ok?? na pewno do lutego się spotkamy i odbiorę od Ciebie:tak:

To widzę, że już ustaliłyście, że Kasia Wam kupi myjki :)
Wrzucam jeszcze linka do aktualnego katalogu zabawek w Carrefour :) Ta żyrafka pluszowa jest obłędna. W sumie, może jutro M zabiorę do sklepu i pokażę, może jednak ją kupię :) A dla chłopaków są takie wyjebiste duuuże samochody maskotki też chyba za 38,99 :) Po prostu obłędne

http://www.carrefour.pl/img/handlowy/katalogi_h/20091112_hiper_mini/katalog_mini.pdf

Do góry