reklama
Auta wypaśne :0
A ja muszę się wam pochwalić becikiem, który kupiliśmy ze 2 miesiące temu i body, które kupiłam 3 dni temu
No potwierdzam te środkowe są boooskie
Pyśka, a te auta na żywo wyglądają po prostu obłędnie
_Pysia_
Fanka BB :)
w poniedziałek ich nie widziałam w carrefurze, bo pewnie już bym miała . Tfu znaczy TadziuNo potwierdzam te środkowe są boooskie
Pyśka, a te auta na żywo wyglądają po prostu obłędnie
leżaczek Peg Perego, używany, ale poza plamką na materiale od spodniej strony i drobnymi ryskami w miejscu gdzie będzie pałąk z zabawkami - idealny kolor zielony, oliwkowy, gra 8 melodyjek, które można puścić ciszej, ma daszek przyczepiany, może się bujać lub stać sztywno, może dzidziuś siedzieć lub leżeć w sklepie od 430 zl w góre, my kupiliśmy na allegro za 150zł, z przesyłką i paroma ciuszkami wyszło nas 200zł strasznie mi się podoba, cały czas na niego zerkam
leżaczek Peg Perego, używany, ale poza plamką na materiale od spodniej strony i drobnymi ryskami w miejscu gdzie będzie pałąk z zabawkami - idealny kolor zielony, oliwkowy, gra 8 melodyjek, które można puścić ciszej, ma daszek przyczepiany, może się bujać lub stać sztywno, może dzidziuś siedzieć lub leżeć w sklepie od 430 zl w góre, my kupiliśmy na allegro za 150zł, z przesyłką i tymi paroma ciuszkami wyszło nas 200zł strasznie mi się podoba, cały czas na niego zerkam
reklama
zabeczka
Fanka BB :)
Super lezaczek, tez taki chce kupic A ciuszki jak zwykle sweet
Podziel się: