reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

śliczne ciuszki (te body z pieskami najbardziej mi się podobają) leżaczek tez, mi koleżanka ma pożyczyć, bo to też nie na długo służy, dzieci szybko chcą łazić tzn raczkować i spieprzaja z leżaczków ihihihhiih:-D:-D:-D:-D

reklama

Dlaczego? Ja co prawda też nie kupiłam zbyt wielu rzeczy. Jednak od czasu do czasu jakiś drobiazg upoluję. Np. dziś podczas zakupów w Carrefour upolowałam taką fajną myjkę w misie za 1,99 :)

Zobacz załącznik 179931

nie wiem, jakoś tak nie dociera do mnie jeszcze czasem że jestem w ciązy. Poza tym, czasem boję się ze coś się stanie... Moja ciąża to totalna wpadka, chociaż bardzo pragnęłam malucha, to jednak w szoku w jakim się znalazłam...
No nic, ale się pochwalę, że wczoraj jak tak sobie poczytałam troche wasze wpisy i forum nastąpił PRZEŁOM! :-) Kupiłam jedno body./śpioszki nie wiem jak to nazwać, ale jest śliczne i nie powiem - przez takie coś zaczyna do mnie docierać, że mały NAPRAWDĘ niedługo się pojawi na tym świecie.

A myjka śliczna :)

Nesca poprostu potrzebowalas takiego kopniaczka chyba;-):-)
Z pierwszym zakupem sie rozkrecisz i do tego nas poczytasz i bedzie dobrze.
Ja np nie mam jeszcze lozeczka, wozka, fotelika do auta, jakiegos mebelka na rzeczy mojej "dziuni"...nawet torbe do szpitala jeszcze nie mam przygotowana:zawstydzona/y:
No masakra jakas:zawstydzona/y:

sporo sie zbierze :) ja kosmetyki i pieluchy to polowalam na promocjach w super pharm. wychodzily w dobrej cenie. teraz tez jak ide to tam patrze czy szampon, albo krem nie maja w ofercie.

monikaasia...zdążysz jeszcze z tą torbą do szpitala....spokojnie :tak:
Ja narazie mam ciuszki...i chyba już więcej mi ich nie potrzeba :-D
Wózek wybrany ale jeszcze go nie mam....
Narazie kupiłam płatki kosmetyczne i patyczki do uszu z ogranicznikiem...no i wczoraj kocyk. Śliczny i delikatny :-)...a reszta z czasem. Damy radę dziewczyny!!!;-)

Hihi....ja w pierwszej ciąży na tym etapie miałam cały pokój dla Filipa zrobiony...rzeczy poprasowane i poukładane...nawet już ramki były gotowe tylko bez zdjęć małego :zawstydzona/y:

A potem te ciuszki prałam jeszcze raz....pamiętam do dziś jak takie poprasowane i poukładane wrzucałam drugi raz do pralki hehehe:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale w pierwszych ciązach przygotowania zwykle się robi długo przed czasem....przy drugiej ciąży już się jest trochę spokojniejszym :-)

reklama
ja dostalam od kolezanki jeden z wyjmowana wkładką usztywniającą, ale radziła mi kupić drugi swój, jakby sie jeden pobrudził...zreszta juz znalazlam taki śliczny za 30zl wiec raczej go dokupie:-D:-D:-D

Do góry