reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:

hej Aga swietne te ciuszeczki maluskie takie....:0 swietny zakup...przepiekniaste

reklama
chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:
jakie słodkie ubranka:-) I takie kolorowe! Fajnie, że nie przesadzasz z różem;-) Ja mam ciuszki w spadku, więc jak już coś kupię to raczej dla samej frajdy kupowania.

zajebiaszcza torebka, a kolor... mmmm uwielbiam niebieski :tak: Szpile i mini nie potrzebne, ja mam propozyjszyn idź w samej torebce :) Będzie większa siła rażenia :-D No nie będzie problemu, że ktoś nie zauważy, że torebka jest nowa :)

zajebiaszcza torebka, a kolor... mmmm uwielbiam niebieski :tak: Szpile i mini nie potrzebne, ja mam propozyjszyn idź w samej torebce :) Będzie większa siła rażenia :-D No nie będzie problemu, że ktoś nie zauważy, że torebka jest nowa :)

haha wariatka haha:p
ale faktycznie sila razenia bylaby NIEWAZKA:p

Właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu wózka. Chciałabym raczej wielofunkcyjny. Do jazdy po mieście. Możliwe, ze będę musiała go znosić i wnosić po schodach. Nie wiem, co wybrać...
Czym się kierujecie? Na co trzeba zwracać uwagę? Bo wszystkie wydają mi się podobne...
NA razie spodobał mi się (cenowo:-)) ten 3w1 WÓZEK TRAPER GŁĘBOKI SPACEROWY FOTELIK (796598010) - Aukcje internetowe Allegro Ten pistacjowy jest chyba najładniejszy. No i mają dużo dodatków... Więc nie wiem, czemu tak tanio. Może jest tam jakiś myk ukryty, z którym będę się męczyć:eek:

reklama
Do góry