reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

agaB....cudne ciuszki i gratuluje podwójnego szczęścia....
Ja liczyłam u siebie po cichu na bliźniaki...ale mam jedną malutką istotkę...

Ja postaram się zrobić też kilka fotek jakie mam dla małej ciuszki...ale to jutro najwcześniej.... Ja większość ciuszków odkupiłam od koleżanki, więc niewiele musiałam dokupić...na szczęście ;-)

A jesli chodzi o wózek...sama mam mętlik w głowie...
Dla Filipa miałam X-Landera...byłam bardzo zadowolona z niego...
Dla mnie ważne są koła pompowane....i pojemny kosz na zakupy :)

reklama
ja coraz bardziej jestem za wózkiem Bartatina:tak: ma dużą gondolkę, duże pompowane koła, jest na paskach więc fajnie buja, jak wszystkie tego typu wózki jest ciężki (14 kg), ale i tak nie będę go nosić, spacerówka mi się jak zwykle nie podoba, ale i tak jak się mały nauczy siadać to kupujemy nową lżejszą spacerówkę...

Tygryniu , to zastanów się nad wersją wózka bez spacerówki . Przedewszytskim z powodu ceny . Kup stelaż i gondole tylko , jesli zamierzacie spacerówke typu parasolka potem dokupić .

chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:

o boziu! jakie to sliczne! ja juz chce sie przytulac z małą! najgorzej bedzie jak nie bedzie chciala :p
Naprawde fajne te ciuszki... i dwa skarby to dopiero radocha! Zazdroszcze! wiem ze to podwojny obowiazek, ale ja po rpstu straaaasznie kocham dzieci!

o boziu! jakie to sliczne! ja juz chce sie przytulac z małą! najgorzej bedzie jak nie bedzie chciala :p
Naprawde fajne te ciuszki... i dwa skarby to dopiero radocha! Zazdroszcze! wiem ze to podwojny obowiazek, ale ja po rpstu straaaasznie kocham dzieci!

witaj :-) ja również się cieszę i mam nadzieję,że podołam obowiązkom,,, no ale też już nie mogę się doczekać narodzin dziewczynek :tak:
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę :-)

chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:
Ale słodziutkie!!!!:tak::tak::-DBoskie!!!:tak::-)

byłam dzisiaj w PEPCO i miło sie zaskoczyłam bo nigdy tam nie wczodziłam a na prawdę warto ciuszki sa super tanie i bardzo ładne.kupiłam małemu np.pajacyk z polarku bardzo ciepły za 15zł więc polecam Wam kochane ten sklep

byłam dzisiaj w PEPCO i miło sie zaskoczyłam bo nigdy tam nie wczodziłam a na prawdę warto ciuszki sa super tanie i bardzo ładne.kupiłam małemu np.pajacyk z polarku bardzo ciepły za 15zł więc polecam Wam kochane ten sklep

Milenko a dużo było rzeczy dla chłoptasiów? bo jak ja ostatnio (ee no dobra 3 tyg temu;-))byłam to nic ciekawego nie widziałam tylko same różowe ciuszki:eek:

reklama
Były dla chłopców i dużo było neutralnych kolorków. Ja kupilam czapeczkę, 2 pajace cieplutkie, śpiochy i bluzeczke i wydałam aż 43zł :-) jak pokazałam ciuszki męzowi to mówie strzelaj ile kosztowało a on na to że pewnie 100zł :-)

Do góry