reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:

śliczne ciuszki, widzę że udane zakupy były:-):-)

Właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu wózka. Chciałabym raczej wielofunkcyjny. Do jazdy po mieście. Możliwe, ze będę musiała go znosić i wnosić po schodach. Nie wiem, co wybrać...
Czym się kierujecie? Na co trzeba zwracać uwagę? Bo wszystkie wydają mi się podobne...
NA razie spodobał mi się (cenowo:-)) ten 3w1 WÓZEK TRAPER GŁĘBOKI SPACEROWY FOTELIK (796598010) - Aukcje internetowe Allegro Ten pistacjowy jest chyba najładniejszy. No i mają dużo dodatków... Więc nie wiem, czemu tak tanio. Może jest tam jakiś myk ukryty, z którym będę się męczyć:eek:

wózek extra, bardzo mi się podoba kolor, ja chcę x-landera tez zielonego;-);-)

reklama
Były dla chłopców i dużo było neutralnych kolorków. Ja kupilam czapeczkę, 2 pajace cieplutkie, śpiochy i bluzeczke i wydałam aż 43zł :-) jak pokazałam ciuszki męzowi to mówie strzelaj ile kosztowało a on na to że pewnie 100zł :-)

43zł:szok: zaszalałaś:szok::-p
noo to będę musiała się przejść do Pepco w takim razie:tak:
Milenko a weź mi przypomnij skąd Ty jesteś??

dostałam właśnie mmsy od mamy, że kupiła 5el pościel dla wnusia:-D za 180zł, pewnie na allegro byłoby trochę taniej, ale mamuśka nie mogła się powstrzymać:-D następne kupię taniej (ile powinno się tego mieć?)

Piszę tu, bo nam się informacje o zakupach do głównego wątku wkradają. Zapytam z innej beczki: czy kupujecie monitor oddechu (tzw aniołka)?

np. 0075 ANGELCARE MONITOR ODDECHU NIANIA AC-401 KURIE (801268010) - Aukcje internetowe Allegro

jest wiele innych, ale jeszcze się tak nie rozglądałam...

Myślę właśnie, żeby zaoszczędzić na innych rzeczach (np na wózku) i kupić takie urządzenie. Tzn kupię na pewno, bo... ale nie tutaj o tym, bo faktycznie za bardzo publiczne to forum:zawstydzona/y:

Fajna ta pościel. Dla Majki używałam 2 kompletów na zmianę (mam 4 albo 5 nawet nie wiem dokładnie bo to moja Mama tak szalała i szyła, ale teraz wiem że to zdecydowanie za dużo;-))
Ja też mam jednego pajacyka z PEPCO. Jest welurowy i kosztował chyba 12 zł. Na metce jest rozmiar 3-6 miesięcy, ale jest maciupeńki (chyba jedna z najmniejszych rzeczy jakie mam)
100_1769.jpg

reklama
Do góry