reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

chciałabym pochwalić się zakupami dla moich dziewczynek, kupiliśmy ubranka ze zdjęć jak ostatnio byłam na wizycie 26 października, ale dopiero dzisiaj odzyskałam panowanie nad aparatem :-) więc wklejam, o ile potrafię, no to próbuję :szok:

śliczne ciuszki, widzę że udane zakupy były:-):-)

Właśnie przeglądam allegro w poszukiwaniu wózka. Chciałabym raczej wielofunkcyjny. Do jazdy po mieście. Możliwe, ze będę musiała go znosić i wnosić po schodach. Nie wiem, co wybrać...
Czym się kierujecie? Na co trzeba zwracać uwagę? Bo wszystkie wydają mi się podobne...
NA razie spodobał mi się (cenowo:-)) ten 3w1 WÓZEK TRAPER GŁĘBOKI SPACEROWY FOTELIK (796598010) - Aukcje internetowe Allegro Ten pistacjowy jest chyba najładniejszy. No i mają dużo dodatków... Więc nie wiem, czemu tak tanio. Może jest tam jakiś myk ukryty, z którym będę się męczyć:eek:

wózek extra, bardzo mi się podoba kolor, ja chcę x-landera tez zielonego;-);-)

reklama
Były dla chłopców i dużo było neutralnych kolorków. Ja kupilam czapeczkę, 2 pajace cieplutkie, śpiochy i bluzeczke i wydałam aż 43zł :-) jak pokazałam ciuszki męzowi to mówie strzelaj ile kosztowało a on na to że pewnie 100zł :-)

43zł:szok: zaszalałaś:szok::-p
noo to będę musiała się przejść do Pepco w takim razie:tak:
Milenko a weź mi przypomnij skąd Ty jesteś??

dostałam właśnie mmsy od mamy, że kupiła 5el pościel dla wnusia:-D za 180zł, pewnie na allegro byłoby trochę taniej, ale mamuśka nie mogła się powstrzymać:-D następne kupię taniej (ile powinno się tego mieć?)

Piszę tu, bo nam się informacje o zakupach do głównego wątku wkradają. Zapytam z innej beczki: czy kupujecie monitor oddechu (tzw aniołka)?

np. 0075 ANGELCARE MONITOR ODDECHU NIANIA AC-401 KURIE (801268010) - Aukcje internetowe Allegro

jest wiele innych, ale jeszcze się tak nie rozglądałam...

Myślę właśnie, żeby zaoszczędzić na innych rzeczach (np na wózku) i kupić takie urządzenie. Tzn kupię na pewno, bo... ale nie tutaj o tym, bo faktycznie za bardzo publiczne to forum:zawstydzona/y:

Fajna ta pościel. Dla Majki używałam 2 kompletów na zmianę (mam 4 albo 5 nawet nie wiem dokładnie bo to moja Mama tak szalała i szyła, ale teraz wiem że to zdecydowanie za dużo;-))
Ja też mam jednego pajacyka z PEPCO. Jest welurowy i kosztował chyba 12 zł. Na metce jest rozmiar 3-6 miesięcy, ale jest maciupeńki (chyba jedna z najmniejszych rzeczy jakie mam)
100_1769.jpg

reklama
Do góry