reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Kochane, ale mi się udało:-) przedwczoraj pojechaliśmy z Mężusiem do Reala, bo miały być śpiochy ze Snoopym za 6,99zł, no ale niestety nie było:-( za to udało mi się kupić body z długim, krótkim i bez rekawów i za komplet zapłaciłam tylko 4,99zł:szok: normalnie, aż mi gały wyszły jak to zobaczyłam, ale za takie pieniądze to, aż dwa komplety wzięłam, ale niestety najmniejszy rozmiar był 74, ale to nic będzie na później:-) a 6 rzeczy za 10zł to na serio okazja:-D więc jak któraś ma niedaleko i jej się podobają to niech zmyka na zakupy;-) a te śpoichy ponoć siostra w Opolu wyczaiła i ma mi kupić dziś:-D

DSC02193.jpgDSC02192.jpg

reklama
No rzeczywiście udało mi się z tymi ciuszkami:-D

Paullla super ten śpiworek z Sówką:-) jak już pewnie wiesz uwielbiam wszystko z Sówkami:-D mam już parę rzeczy upatrzonych na allegro, ale czekam, aby poznać płeć i wtedy będę coś kupować i licytować:-)

A ja sie już chwaliłam że własnie przyszła moja śliczna pościel ? :) O taka , przypomne :p

Załączniki

• marchew_paski_3el.jpg
    marchew_paski_3el.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Allegro kochana Tygrynko ! Wpisz w "Szukaj" DARLAND . Naprawde ładne pościele , różnorodne zestawy , wypełnienia , prześcieradełka , dodatki typu : organizery na łóżeczko , baldachimy , i w niezbyt wygórowanych cenach . Ja za komplet Ochraniacz , poszewka na poduszke, poszewka na kołdrę , prześcieradełko i wypełnienie ( kołdra i poduszka) wraz z przesyłką kurierską zapłaciłam 126 zł :)

Do góry