_Pysia_
Fanka BB :)
:-)EMALJUNGA MONDIAL DUO COMBI - BIALY ciekawe po ilu bedzie czarny
Z fotelikiem 3500
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tylko nad kolorem myslę. Wózek jest fajny, klasyczny i na moją kieszeń. Mi isę nie podobają te wszystkie nowe wózki, i przede wszystkim ich kolory. Ja jestem starej daty . Zastanawiałam sie nad wzorkami jeszcze, ale ostatnio szedł jakiś tatuś z wózkiem w kółeczka i mi isę to nie spodobało. takze chcemy gładki .
Fajne to jest ze jest tak ogormniasty wybór i każdy coś fajnego znajdzie
szczerze mówiąc na czarny, czy tez jakikolwiek inny ciemny kolor bym się nie zdecydowała ze względu na to, że będzie płowiał na słoneczku
zaopatrzyłam mojego synka dzisiaj w:
-7 sztuk body z krótkim rękawkiem,
-3 pajacyki z długim rękawkiem (+ 3 które kupiliśmy z tatusiem kilka dni temu),
-6 par skarpetek,
-bluzę czerwoną z białymi rękawkami
-spodenki bojówki
nie wspomnę o:
-kocykach w ilości 6 małych + 1 średni i 1 duży,
-2 pary butków jedne szaro-niebieskie trampeczki, a drugie brązowo-oliwkowe z tygryskiem- akurat do bojówek,
- nosidełku,
- foteliku samochodowym,
- siedzisku do spacerówki + reszta wózka ma przyjechać jutro,
- rzeczy oczywistej jaką jest łóżeczko z materacykiem.
HEJ DZIEWCZYNKI ;-);-)
Jak tam u Was posuwa się zakup wózka? Macie już zakupione albo w ogole posiadacie juz 4 kółka dla swojego skarba?
Ja się cały czas zastnawiam... i nie wiem który wybrać, jeden już widziałam a drugi się wybieram dzisaj zobaczyć bo ponoć ciężko go dostac i tylko w Wawie jest a aktualnie jestem więć wykorzytam to, co sądzicie?
2 z zupełnie innej beczki ;-) jeden klasyczny, drugi bardziej nowoczesny:
Zobacz załącznik 173430Zobacz załącznik 173434
Zobacz załącznik 173431Zobacz załącznik 173435
Ja też jestem zwolennikiem tych klasycznych modelMy już tez wybralismy i chyba nawet ten kolor