reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
ja tylko nad kolorem myslę. Wózek jest fajny, klasyczny i na moją kieszeń. Mi isę nie podobają te wszystkie nowe wózki, i przede wszystkim ich kolory. Ja jestem starej daty :). Zastanawiałam sie nad wzorkami jeszcze, ale ostatnio szedł jakiś tatuś z wózkiem w kółeczka i mi isę to nie spodobało. takze chcemy gładki :).
Fajne to jest ze jest tak ogormniasty wybór i każdy coś fajnego znajdzie

uważam dokładnie jak Ty, i szczerze to ten Twój jest bardzo podobny do tego który jako pierwszy wybrała Losek:tak: ten drugi kojarzy mi się trochę z chodzikiem dla osób starszych (w tej wersji z fotelikiem), ale widać ja też jestem staroświecka:tak:

:-)EMALJUNGA MONDIAL DUO COMBI - BIALY :sorry: ciekawe po ilu bedzie czarny :sorry:

szczerze mówiąc na czarny, czy tez jakikolwiek inny ciemny kolor bym się nie zdecydowała ze względu na to, że będzie płowiał na słoneczku :sorry:

zaopatrzyłam mojego synka dzisiaj w:
-7 sztuk body z krótkim rękawkiem,
-3 pajacyki z długim rękawkiem (+ 3 które kupiliśmy z tatusiem kilka dni temu),
-6 par skarpetek,
-bluzę czerwoną z białymi rękawkami
-spodenki bojówki

nie wspomnę o:
-kocykach w ilości 6 małych + 1 średni i 1 duży,
-
2 pary butków jedne szaro-niebieskie trampeczki, a drugie brązowo-oliwkowe z tygryskiem- akurat do bojówek,
- nosidełku,
- foteliku samochodowym,
- siedzisku do spacerówki + reszta wózka ma przyjechać jutro,
- rzeczy oczywistej jaką jest łóżeczko z materacykiem.

Ostatnia edycja:
szczerze mówiąc na czarny, czy tez jakikolwiek inny ciemny kolor bym się nie zdecydowała ze względu na to, że będzie płowiał na słoneczku :sorry:

zaopatrzyłam mojego synka dzisiaj w:
-7 sztuk body z krótkim rękawkiem,
-3 pajacyki z długim rękawkiem (+ 3 które kupiliśmy z tatusiem kilka dni temu),
-6 par skarpetek,
-bluzę czerwoną z białymi rękawkami
-spodenki bojówki

nie wspomnę o:
-kocykach w ilości 6 małych + 1 średni i 1 duży,
-2 pary butków jedne szaro-niebieskie trampeczki, a drugie brązowo-oliwkowe z tygryskiem- akurat do bojówek,
- nosidełku,
- foteliku samochodowym,
- siedzisku do spacerówki + reszta wózka ma przyjechać jutro,
- rzeczy oczywistej jaką jest łóżeczko z materacykiem.

Nie sądze, aby to płowiało. To nie jest bawełna, tylko sztuczne dodatki ma, wiec nei powinno płowieć.

Niestety widziałam już kilka wózków, które miały wypłowiałe budki. Zamiast być czarne, czy granatowe, to były miejscami ciemnofioletowe i zdecydowanie był to efekt wypłowienia.

HEJ DZIEWCZYNKI ;-);-)

Jak tam u Was posuwa się zakup wózka? Macie już zakupione albo w ogole posiadacie juz 4 kółka dla swojego skarba?

Ja się cały czas zastnawiam... i nie wiem który wybrać, jeden już widziałam a drugi się wybieram dzisaj zobaczyć bo ponoć ciężko go dostac i tylko w Wawie jest a aktualnie jestem więć wykorzytam to, co sądzicie?

2 z zupełnie innej beczki ;-) jeden klasyczny, drugi bardziej nowoczesny:

Zobacz załącznik 173430Zobacz załącznik 173434

Zobacz załącznik 173431Zobacz załącznik 173435

My już tez wybralismy i chyba nawet ten kolor
Ja też jestem zwolennikiem tych klasycznych model
Losek ten pierwszy jest po prostu boski też się nad nim zastanawiałam tylko chyba jest za duży do mojego bagażnika w samochodzie

HEJ :-)

Bbyłam przed chwila w sklepie. Widzialam te 2 wozeczki na zywo i zdecydowalam sie na EMALJUNGE tzn wstepnie, jeszcze nie kupilam, ten JOOLZ rozowy, nie dosc ze jest nizszy, to jeszcze duzo mniejszy wiec szalu nie bylo i jednak EMALJUNGA mimo,ze jest duza a tym samym wydaje sie abrdzo stabilna to ma chyba najwieksza gondole na rynku.
Stelaz z kolami jest dosc duzy ale latwo sie sklada i do bagaznika wejdzie chociaz za lekki nie jest ale cos za cos.. albo chce sie miec super amortyzacje albo lekki stelaz.

reklama
Pysiu bo Roan ma najwieksza gondole na wsrod dostepnych na rynku wozkow tego typu :tak: mnie to przekonalo ponad 3 lata temu i nie zalowalam, bo zima byla rewelacja. Dziecko nie gdniotlo sie, a bylo ubrane w kombinezon opatulone kocem i czasami jeszcze spiworek, a luz i tak byl :tak:no i dlugo moze wtedy sluzyc :tak:a kolory w Roanach napewno nie zmieniaja sie pod wplywem sloncem. Moge potwierdzic to wlasnym przykladem :-)

Pandorka no to poszalas dzisiaj z zakupami ;-) ja w listopadzie chce dokupic brakujace rzeczy czyli m.in. jakis kocyk fajny i nakrycia na przewijak.

Tygrynko sweterek bosssski, taki meski :cool2:

Do góry