reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Kochane, ale mi się udało:-) przedwczoraj pojechaliśmy z Mężusiem do Reala, bo miały być śpiochy ze Snoopym za 6,99zł, no ale niestety nie było:-( za to udało mi się kupić body z długim, krótkim i bez rekawów i za komplet zapłaciłam tylko 4,99zł:szok: normalnie, aż mi gały wyszły jak to zobaczyłam, ale za takie pieniądze to, aż dwa komplety wzięłam, ale niestety najmniejszy rozmiar był 74, ale to nic będzie na później:-) a 6 rzeczy za 10zł to na serio okazja:-D więc jak któraś ma niedaleko i jej się podobają to niech zmyka na zakupy;-) a te śpoichy ponoć siostra w Opolu wyczaiła i ma mi kupić dziś:-D

DSC02193.jpgDSC02192.jpg

reklama
No rzeczywiście udało mi się z tymi ciuszkami:-D

Paullla super ten śpiworek z Sówką:-) jak już pewnie wiesz uwielbiam wszystko z Sówkami:-D mam już parę rzeczy upatrzonych na allegro, ale czekam, aby poznać płeć i wtedy będę coś kupować i licytować:-)

A ja sie już chwaliłam że własnie przyszła moja śliczna pościel ? :) O taka , przypomne :p

Załączniki

• marchew_paski_3el.jpg
    marchew_paski_3el.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Allegro kochana Tygrynko ! Wpisz w "Szukaj" DARLAND . Naprawde ładne pościele , różnorodne zestawy , wypełnienia , prześcieradełka , dodatki typu : organizery na łóżeczko , baldachimy , i w niezbyt wygórowanych cenach . Ja za komplet Ochraniacz , poszewka na poduszke, poszewka na kołdrę , prześcieradełko i wypełnienie ( kołdra i poduszka) wraz z przesyłką kurierską zapłaciłam 126 zł :)

Do góry