reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Katazone Tez sie nad nim zastanawialam, tylko mnie odstrasza to,ze tyle osob go ma... jest bardzo popularny :-p

U mnie w radomiu nie, ale szczerze mowiac raczej nie obchodzi mnie to czy ktos to ma czy nie - ma byc dobry i funkcjonalny.Skoro tyle osob go ma to rzeczywiscie jest dobry i bezpieczny, prawda ( przynajmniej na to by wskazywalo :tak: ) wozka raczej nie traktuje tak zeby byl unikatowy, tylko naprawde dobry.

Pandorka my tez college red !:-pchociaz mi sie podoba tez ten sky bule albo ten morski ciemny !

U mnie w radomiu nie, ale szczerze mowiac raczej nie obchodzi mnie to czy ktos to ma czy nie - ma byc dobry i funkcjonalny.Skoro tyle osob go ma to rzeczywiscie jest dobry i bezpieczny, prawda ( przynajmniej na to by wskazywalo :tak: ) wozka raczej nie traktuje tak zeby byl unikatowy, tylko naprawde dobry.

Pandorka my tez college red !:-pchociaz mi sie podoba tez ten sky bule albo ten morski ciemny !

Zgadzam się :-)
Jeśli dużo rodziców decyduje się na dany wózek, nosidełko, łóżeczko itp., to znaczy, że produkt jest dobry i się sprawdza. Nie ma co patrzeć na to, że będziesz trzecią matką z takim samym wózkiem jak inne. :happy:

Myslem,ze w duzym stopniu to zalezy w jakiej miejscowosc, mi sie te wozki bardzo podobaja... W koncu to najwyzsza polka. Tylko u nas w Poznaniu to naprawde co 2 osoba chodzi z tym wozkiem ale sumie macie racje znaczenia to za bardzo nie ma, ja sie przekonalam do tej EMALJUNGI bo ma ona najwwieksza gondole na rynku :) a ja juz sie nastawiam,ze nasze dzieck bedzie na pewno duze i dlugie...:-) bo obaj jestesmy wysocy.

hej dziewczyny.przepraszam ze zakłócam wam porządek ale pomyslalam ze napisze.
jestem mamą lipcową 2009:-)

mam mnóstwo ciuszków po małej z których juz wyrosła,niektóre rzeczy moze raz czy dwa miala na sobie. wszystko mialam nowe.i chcialabym to sprzedac.moze ktos byłby zainteresowany??
bodziaki,pajacyki, dresiki,pólspiochy,kaftniki, ładne bluzeczki, wszytsko dobrych firm i dobre gatunkowo!!
sama juz nauczylam sie ze nie warto kupowac nowych bo mała szybko wyrasta ze wszystkiego.a to co zostalo jest jak nowe.

jakby ktos byl zainteresowany to proszę o priva, moge wyslac zdjecia.
mam tez bet do chrztu.

dzisiaj kupiłam pierwsze spodzienki synkowi :). Wyrgladajajak dresowe, pewnie mąż wolałby zeby były jansy, ale jakoś wytrzyma przez okres roku syna w dresie :)

reklama
Do góry