reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Katazone Tez sie nad nim zastanawialam, tylko mnie odstrasza to,ze tyle osob go ma... jest bardzo popularny :-p

U mnie w radomiu nie, ale szczerze mowiac raczej nie obchodzi mnie to czy ktos to ma czy nie - ma byc dobry i funkcjonalny.Skoro tyle osob go ma to rzeczywiscie jest dobry i bezpieczny, prawda ( przynajmniej na to by wskazywalo :tak: ) wozka raczej nie traktuje tak zeby byl unikatowy, tylko naprawde dobry.

Pandorka my tez college red !:-pchociaz mi sie podoba tez ten sky bule albo ten morski ciemny !

U mnie w radomiu nie, ale szczerze mowiac raczej nie obchodzi mnie to czy ktos to ma czy nie - ma byc dobry i funkcjonalny.Skoro tyle osob go ma to rzeczywiscie jest dobry i bezpieczny, prawda ( przynajmniej na to by wskazywalo :tak: ) wozka raczej nie traktuje tak zeby byl unikatowy, tylko naprawde dobry.

Pandorka my tez college red !:-pchociaz mi sie podoba tez ten sky bule albo ten morski ciemny !

Zgadzam się :-)
Jeśli dużo rodziców decyduje się na dany wózek, nosidełko, łóżeczko itp., to znaczy, że produkt jest dobry i się sprawdza. Nie ma co patrzeć na to, że będziesz trzecią matką z takim samym wózkiem jak inne. :happy:

Myslem,ze w duzym stopniu to zalezy w jakiej miejscowosc, mi sie te wozki bardzo podobaja... W koncu to najwyzsza polka. Tylko u nas w Poznaniu to naprawde co 2 osoba chodzi z tym wozkiem ale sumie macie racje znaczenia to za bardzo nie ma, ja sie przekonalam do tej EMALJUNGI bo ma ona najwwieksza gondole na rynku :) a ja juz sie nastawiam,ze nasze dzieck bedzie na pewno duze i dlugie...:-) bo obaj jestesmy wysocy.

hej dziewczyny.przepraszam ze zakłócam wam porządek ale pomyslalam ze napisze.
jestem mamą lipcową 2009:-)

mam mnóstwo ciuszków po małej z których juz wyrosła,niektóre rzeczy moze raz czy dwa miala na sobie. wszystko mialam nowe.i chcialabym to sprzedac.moze ktos byłby zainteresowany??
bodziaki,pajacyki, dresiki,pólspiochy,kaftniki, ładne bluzeczki, wszytsko dobrych firm i dobre gatunkowo!!
sama juz nauczylam sie ze nie warto kupowac nowych bo mała szybko wyrasta ze wszystkiego.a to co zostalo jest jak nowe.

jakby ktos byl zainteresowany to proszę o priva, moge wyslac zdjecia.
mam tez bet do chrztu.

dzisiaj kupiłam pierwsze spodzienki synkowi :). Wyrgladajajak dresowe, pewnie mąż wolałby zeby były jansy, ale jakoś wytrzyma przez okres roku syna w dresie :)

reklama
Do góry