reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

HEJ DZIEWCZYNKI ;-);-)

Jak tam u Was posuwa się zakup wózka? Macie już zakupione albo w ogole posiadacie juz 4 kółka dla swojego skarba?

Ja się cały czas zastnawiam... i nie wiem który wybrać, jeden już widziałam a drugi się wybieram dzisaj zobaczyć bo ponoć ciężko go dostac i tylko w Wawie jest a aktualnie jestem więć wykorzytam to, co sądzicie?

2 z zupełnie innej beczki ;-) jeden klasyczny, drugi bardziej nowoczesny:

Zobacz załącznik 173430Zobacz załącznik 173434

Zobacz załącznik 173431Zobacz załącznik 173435

nad joolz to i ja sie zastanawialam, bo jest leciutki i skretny. Ale kola mi sie nie podobaja. Gondolka wydaje mi sie ok, przeciez dziecko nie ma nie wiem jakich rozmiarow a przeciez tez nie przesadzajmy nie bede pchac tam 3 kocykow plus spiworek.Ale i tak go nie kupuje. Ja juz napewno biore mutsy urban ridera.

mutsy | products | urban rider | options

mozna sobie zobaczyc jak sie sklada jak sie prowadzi itd. Poza tym, wozek nie jest lekki, ale nzowu nie jest demonicznie ciezki ( nawet z dzieckiem nie bedzie taki ciezki) jak sie go podnosi do gory calego to troche wazy, jakies 14 kg, ale rama aluminiowa. U niego te kola tyle waza bo sa wielkie i pompowane. W prowadzeniu jest leciutki.Solidny i bezpieczny. bardzo duzo osob go poleca.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz napewno biore mutsy urban ridera.

mutsy | products | urban rider | options

mozna sobie zobaczyc jak sie sklada jak sie prowadzi itd. Poza tym, wozek nie jest lekki, ale nzowu nie jest demonicznie ciezki ( nawet z dzieckiem nie bedzie taki ciezki) jak sie go podnosi do gory calego to troche wazy, jakies 14 kg, ale rama aluminiowa. U niego te kola tyle waza bo sa wielkie i pompowane. W prowadzeniu jest leciutki.Solidny i bezpieczny. bardzo duzo osob go poleca.

My też wybraliśmy mutsy urban ridera! Fotelik i siedzisko spacerowe juz mamy a jutro ma przyjechać stelaż. My wybraliśmy kolor college red a wy?

ja nie mam nic jeszcze.Piotrek mi nie pozwala mi nic kupić :( mówi ,że za wcześnie

wcale go nie słuchaj ;-)

wróciłam z zakupów, dla siebie nic nie znalazłam:-(
ale dla Wiki mam kilka ciuszków i ochraniacz na szczebelki, bo mam kilka kompletów pościeli, gdzie nie ma tego w zestawie.
jak znajdę chwilkę czasu to zrobię fotki i wkleje:-)

reklama
Do góry