kataszaone
nowa mama
HEJ DZIEWCZYNKI ;-);-)
Jak tam u Was posuwa się zakup wózka? Macie już zakupione albo w ogole posiadacie juz 4 kółka dla swojego skarba?
Ja się cały czas zastnawiam... i nie wiem który wybrać, jeden już widziałam a drugi się wybieram dzisaj zobaczyć bo ponoć ciężko go dostac i tylko w Wawie jest a aktualnie jestem więć wykorzytam to, co sądzicie?
2 z zupełnie innej beczki ;-) jeden klasyczny, drugi bardziej nowoczesny:
Zobacz załącznik 173430Zobacz załącznik 173434
Zobacz załącznik 173431Zobacz załącznik 173435
nad joolz to i ja sie zastanawialam, bo jest leciutki i skretny. Ale kola mi sie nie podobaja. Gondolka wydaje mi sie ok, przeciez dziecko nie ma nie wiem jakich rozmiarow a przeciez tez nie przesadzajmy nie bede pchac tam 3 kocykow plus spiworek.Ale i tak go nie kupuje. Ja juz napewno biore mutsy urban ridera.
mutsy | products | urban rider | options
mozna sobie zobaczyc jak sie sklada jak sie prowadzi itd. Poza tym, wozek nie jest lekki, ale nzowu nie jest demonicznie ciezki ( nawet z dzieckiem nie bedzie taki ciezki) jak sie go podnosi do gory calego to troche wazy, jakies 14 kg, ale rama aluminiowa. U niego te kola tyle waza bo sa wielkie i pompowane. W prowadzeniu jest leciutki.Solidny i bezpieczny. bardzo duzo osob go poleca.
Ostatnia edycja: