reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja jednak się skuszę na ten biały komplecik:-) On jest naprawdę rewelacyjny. Obserwuję je juz dość długo a pojutrze mam urodzinki, więc napewno wleci jakaś kaska, to będę mogła poszaleć:-):laugh2::-D

reklama
Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię:eek: No niestety nie podoba jej się:sorry: Generalnie to chyba się załamię:sorry:

kolor nie taki jak chciała:sorry:. Wogóle konstrukcja jakaś dziwna:sorry:. koła się same kręcą.:szok: Ona jeszcze nikogo nie widziała żeby takim dziwnym wózkiem jechał:eek: :eek::eek:

Zwisa mi to i powiewa
Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaś :)
aha i się teraz do nas nie odzywa:szok: ale takie akcje to już nie pierwszy raz, więc luz. Jak zobaczyła nasze obrączki to była taka sama akcja. Standardzik:-D
Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...

Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaś :)

Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...

No przegiełam totalnie przegięłam :sorry:.Chyba kupię drugi specjalnie dla teściowej:tak:

Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...
!

Ja też się nie chcę wtrącać i wymądrzać ale.... na początek to te kaftaniki o wiele lepiej się sprawdzają niż bodziaki zakładane przez głowę. Noworodek nie jest aż taki ruchliwy i jak zwróci się uwagę żeby gładko ułożyć ten kaftanik na pleckach i przycisnąć śpioszkami, to nic się nie ściąga i jest ok (przynajmniej u nas było), za to zakładanie zniecierpliwionemu (zwykle drącemu się z głodu po kąpieli) bobaskowi body przez głowę to dla mnie na początku była trauma.

Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię:eek: No niestety nie podoba jej się:sorry: Generalnie to chyba się załamię:sorry:

Eee no to Ty się nawet chwili nie zastanawiaj i pędź jutro do sklepu zapytać czy możesz oddać;-) Ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła:-p

reklama
aaaa dziewczyny, dla mnie to te wózki fajne są (w porównaniu do naszego takie zgrabniutkie i leciutkie się wydają) Nie wiem dlaczego sobie wymyśliłam i pewna byłam że ten Najeli też będzie niebieski:confused2:

Do góry