reklama
Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię No niestety nie podoba jej się Generalnie to chyba się załamię
O czizassss to wspaniale że jej się nie podoba ponieważ... TO WAM MA SIĘ PODOBAĆ
Niepodoba się boooooo???Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię No niestety nie podoba jej się Generalnie to chyba się załamię
Niepodoba się boooooo???
kolor nie taki jak chciała. Wogóle konstrukcja jakaś dziwna. koła się same kręcą. Ona jeszcze nikogo nie widziała żeby takim dziwnym wózkiem jechał
Zwisa mi to i powiewa
O czizassss to wspaniale że jej się nie podoba ponieważ... TO WAM MA SIĘ PODOBAĆ
aha i się teraz do nas nie odzywa ale takie akcje to już nie pierwszy raz, więc luz. Jak zobaczyła nasze obrączki to była taka sama akcja. Standardzik
Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaśkolor nie taki jak chciała. Wogóle konstrukcja jakaś dziwna. koła się same kręcą. Ona jeszcze nikogo nie widziała żeby takim dziwnym wózkiem jechał
Zwisa mi to i powiewa
Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...aha i się teraz do nas nie odzywa ale takie akcje to już nie pierwszy raz, więc luz. Jak zobaczyła nasze obrączki to była taka sama akcja. Standardzik
Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaś
Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...
No przegiełam totalnie przegięłam .Chyba kupię drugi specjalnie dla teściowej
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...
!
Ja też się nie chcę wtrącać i wymądrzać ale.... na początek to te kaftaniki o wiele lepiej się sprawdzają niż bodziaki zakładane przez głowę. Noworodek nie jest aż taki ruchliwy i jak zwróci się uwagę żeby gładko ułożyć ten kaftanik na pleckach i przycisnąć śpioszkami, to nic się nie ściąga i jest ok (przynajmniej u nas było), za to zakładanie zniecierpliwionemu (zwykle drącemu się z głodu po kąpieli) bobaskowi body przez głowę to dla mnie na początku była trauma.
Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię No niestety nie podoba jej się Generalnie to chyba się załamię
Eee no to Ty się nawet chwili nie zastanawiaj i pędź jutro do sklepu zapytać czy możesz oddać;-) Ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
aaaa dziewczyny, dla mnie to te wózki fajne są (w porównaniu do naszego takie zgrabniutkie i leciutkie się wydają) Nie wiem dlaczego sobie wymyśliłam i pewna byłam że ten Najeli też będzie niebieski
Podziel się: