reklama
Paulla świetny komplecik!! muszę przemyśleć ( i sprawdzić na liście co mam) i może też sobie kupię taki... tzn Synkowi
mi też sie srasznie widzą, szczególnie ten biały:-) Tak na wyjście ze szpitala Tylko skrzydełka z piórek musiałabym dorobić mojemu Aniołkowi
kaasiorek84
Fanka BB :)
hmmm a rozmiar 62 nie bedzie za duzy??? ja mam tez ciuszki r.56, wyprawka śliczna Paulla, tylko z tym rozmiarem nie wiem, bo jak sie kruszynka urodzi???
hmmm a rozmiar 62 nie bedzie za duzy??? ja mam tez ciuszki r.56, wyprawka śliczna Paulla, tylko z tym rozmiarem nie wiem, bo jak sie kruszynka urodzi???
wolę 62, podwinę rękawki, a na stópki założe skarpetki i będzie ok.
ja bym kupiła 62 a nawet 68 jeśli jest, bo już mam sporo ciuszków w rozm 56 i 62... mój mąż był ostatnio u znajomych i widział u miesięcznego dziecka podwijany rozm 62 i mówi że normalnie to wygląda, nie widać żeby dziecku było niewygodnie czy coś (bo tego się obawialam w podwijaniu)
Teraz i ja chwalę się czterema kółkami Adasia!
Wózek firmy ADBOR, model 3x3 (na internecie takiego samego nie znalazłam, ten ma pompowane wszystkie 4 koła!)
Zdjęcia nie są rewelacyjne, poza tym w pokoju bałagan, bo jeszcze kupiłam skarpeteczki i kocyk, a wszędzie są folie i papiery! Hehe,
Kolor wózia to czekolada z kremem, do niego jest gondolka, spacerówka i fotelik, torba i wszystkie folie, moskitiery i "pokrowce" na nóżki.
Cena jaką zapłaciłam to 1100zł, dostałam rabat na kocyk i gratis 2 pary frotowych skarpetek.
Wózek firmy ADBOR, model 3x3 (na internecie takiego samego nie znalazłam, ten ma pompowane wszystkie 4 koła!)
Zdjęcia nie są rewelacyjne, poza tym w pokoju bałagan, bo jeszcze kupiłam skarpeteczki i kocyk, a wszędzie są folie i papiery! Hehe,
Kolor wózia to czekolada z kremem, do niego jest gondolka, spacerówka i fotelik, torba i wszystkie folie, moskitiery i "pokrowce" na nóżki.
Cena jaką zapłaciłam to 1100zł, dostałam rabat na kocyk i gratis 2 pary frotowych skarpetek.
Załączniki
kaasiorek84
Fanka BB :)
extra fura najeliiiiiiii a co do wyprawki to moze macie racje lepiej podwijac niz nie zalozyc wcale bo moze akurat ja urodze duzego klocka hehehehe
Najeli piękny wózek:-)
Mnie już Panie w sklepach i kumpele nastawiały na kupowanie 62, bo 56 to ponosi góra miesiąc. A poza tym teraz te dzieci takie duże się rodzą i jak będzie mierzyć 58 to już klops z tymi mniejszymi ciuszkami:-(
Mnie już Panie w sklepach i kumpele nastawiały na kupowanie 62, bo 56 to ponosi góra miesiąc. A poza tym teraz te dzieci takie duże się rodzą i jak będzie mierzyć 58 to już klops z tymi mniejszymi ciuszkami:-(
reklama
Najeli super wózek!! ogólnie mi się nie podobają z pierwszymi mniejszymi kółkami lub z trzema, ale Twój jest naprawdę fajny! i strasznie mi sie podoba kolorek, też chcę taki no że o cenie i dodatkach nie wspomnę - extra!
Podziel się: