reklama
Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerięNo niestety nie podoba jej się
Generalnie to chyba się załamię
![]()
O czizassss to wspaniale że jej się nie podoba ponieważ... TO WAM MA SIĘ PODOBAĆ

Niepodoba się boooooo???Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerięNo niestety nie podoba jej się
![]()
Niepodoba się boooooo???
kolor nie taki jak chciała

Zwisa mi to i powiewa
O czizassss to wspaniale że jej się nie podoba ponieważ... TO WAM MA SIĘ PODOBAĆ![]()
aha i się teraz do nas nie odzywa

Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaśkolor nie taki jak chciała. Wogóle konstrukcja jakaś dziwna
. koła się same kręcą.
Ona jeszcze nikogo nie widziała żeby takim dziwnym wózkiem jechał
![]()
Zwisa mi to i powiewa
Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...aha i się teraz do nas nie odzywaale takie akcje to już nie pierwszy raz, więc luz. Jak zobaczyła nasze obrączki to była taka sama akcja. Standardzik
![]()
Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaś
Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...
No przegiełam totalnie przegięłam

AniaForever
Polinezja i Jamajka
Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...
!
Ja też się nie chcę wtrącać i wymądrzać ale.... na początek to te kaftaniki o wiele lepiej się sprawdzają niż bodziaki zakładane przez głowę. Noworodek nie jest aż taki ruchliwy i jak zwróci się uwagę żeby gładko ułożyć ten kaftanik na pleckach i przycisnąć śpioszkami, to nic się nie ściąga i jest ok (przynajmniej u nas było), za to zakładanie zniecierpliwionemu (zwykle drącemu się z głodu po kąpieli) bobaskowi body przez głowę to dla mnie na początku była trauma.
Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerięNo niestety nie podoba jej się
![]()
Eee no to Ty się nawet chwili nie zastanawiaj i pędź jutro do sklepu zapytać czy możesz oddać;-) Ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła

reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
aaaa dziewczyny, dla mnie to te wózki fajne są (w porównaniu do naszego takie zgrabniutkie i leciutkie się wydają) Nie wiem dlaczego sobie wymyśliłam i pewna byłam że ten Najeli też będzie niebieski

Podziel się: