reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja jednak się skuszę na ten biały komplecik:-) On jest naprawdę rewelacyjny. Obserwuję je juz dość długo a pojutrze mam urodzinki, więc napewno wleci jakaś kaska, to będę mogła poszaleć:-):laugh2::-D

reklama
Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię:eek: No niestety nie podoba jej się:sorry: Generalnie to chyba się załamię:sorry:

kolor nie taki jak chciała:sorry:. Wogóle konstrukcja jakaś dziwna:sorry:. koła się same kręcą.:szok: Ona jeszcze nikogo nie widziała żeby takim dziwnym wózkiem jechał:eek: :eek::eek:

Zwisa mi to i powiewa
Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaś :)
aha i się teraz do nas nie odzywa:szok: ale takie akcje to już nie pierwszy raz, więc luz. Jak zobaczyła nasze obrączki to była taka sama akcja. Standardzik:-D
Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...

Bo rzeczywiście dziwny ten wózek kupiłaś nikt takim dziwnym po ulicach nie jeździ jeszcze w takim kolorze.... no naprawdę... przesadziłaś :)

Z obrączkami miałam podobnie - bo nie są złoto-złote i takie nieślubne i co to za pomysł żeby były z białego złota - wyglądają jak srebrne...

No przegiełam totalnie przegięłam :sorry:.Chyba kupię drugi specjalnie dla teściowej:tak:

Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...
!

Ja też się nie chcę wtrącać i wymądrzać ale.... na początek to te kaftaniki o wiele lepiej się sprawdzają niż bodziaki zakładane przez głowę. Noworodek nie jest aż taki ruchliwy i jak zwróci się uwagę żeby gładko ułożyć ten kaftanik na pleckach i przycisnąć śpioszkami, to nic się nie ściąga i jest ok (przynajmniej u nas było), za to zakładanie zniecierpliwionemu (zwykle drącemu się z głodu po kąpieli) bobaskowi body przez głowę to dla mnie na początku była trauma.

Wczoraj Wam się pochwaliłam jaki kupiłam wózek. Z M. taki wybraliśmy. I dzisiaj zobaczyła go teściowa i wpadła w.... histerię:eek: No niestety nie podoba jej się:sorry: Generalnie to chyba się załamię:sorry:

Eee no to Ty się nawet chwili nie zastanawiaj i pędź jutro do sklepu zapytać czy możesz oddać;-) Ja bym tak na Twoim miejscu zrobiła:-p

reklama
aaaa dziewczyny, dla mnie to te wózki fajne są (w porównaniu do naszego takie zgrabniutkie i leciutkie się wydają) Nie wiem dlaczego sobie wymyśliłam i pewna byłam że ten Najeli też będzie niebieski:confused2:

Do góry