reklama
I powiedz "proszę to specjalnie dla mamusi - żeby mamusia mogła chodzić z takim wózkiem jak się mamusi podoba, a ja malucha powożę w tym dziwnym"No przegiełam totalnie przegięłam .Chyba kupię drugi specjalnie dla teściowej
I powiedz "proszę to specjalnie dla mamusi - żeby mamusia mogła chodzić z takim wózkiem jak się mamusi podoba, a ja malucha powożę w tym dziwnym"
trafiłaś w dziesiątkę:-)
to moje 4 koła. Ma wszystko czego oczekuje od wózka:-) Model Espiro gtx
a co do tego wozka....UWIELBIAM ja tez taki wlasnie chcialam ale ja u nas takich nigdzie nie widzialam i pewnie bede miec taki grrrrrrr
Załączniki
a co do tego wozka....UWIELBIAM ja tez taki wlasnie chcialam ale ja u nas takich nigdzie nie widzialam i pewnie bede miec taki grrrrrrr
ej no co, fajny jest czego chcesz?? co prawda ja bym taki na później miała a najpierw gondolkę...
ej no co, fajny jest czego chcesz?? co prawda ja bym taki na później miała a najpierw gondolkę...
no ja tez taki chcialam jak wy sobie kupujecie...bo to taki PRAWDZIWNY wozek dla maluszka a nie takie badziewie ale co poradze...te barany to nie wiedza co dobre jest...
wyjscia ni ma trzeba taki bedzie kupic(((
ale swoja droga tutaj sie duzo wozkow nie uzywa...w samochod fotelik i wio...
reklama
Podziel się: