reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja też kupuje raczej 62 , mam kilka na newborn (56) ale niewiele . Dzisiaj oczywiscie nakupiłam kolejna porcje ciuszków , dostałam fazy na kolor żółty :d wiekszośc moich zakupów jest właśnie w tym kolorze :) Jak znajde chwile , to popstrykam foty i wrzuce :)

Tak... byłam nastawiona na skrętną oś, ale ...

1. Cena o 1000zł wyższa i to bez fotelika!
2. Mój mąż powiedział, że jest to jeszcze nie dopracowane i że wcześniej czy później trzeba będzie go wysyłać na gwarancję.

Ten nam się spodobał, kolor mnie urzekł i postanowiliśmy już kupić.

A co do ubranek to ja kupuje głównie 62 i większe, mam garstkę z rozmiaru 56 i więcej nie kupuje. Na razie i tak się wstrzymuje, mam nadzieję, że rodzina mi coś nazwozi od swoich już odchowanych dzieciaczków! :)

zastanawiam się nad kupnem tego kompleciku, ale już tyle kasy wydałam w tym miesiąću, że masakra.
http://www.allegro.pl/item761367015_wyprawka_niemowleca_piecioczesciowa_roz_62.html
Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...
Teraz i ja chwalę się czterema kółkami Adasia!

Wózek firmy ADBOR, model 3x3 (na internecie takiego samego nie znalazłam, ten ma pompowane wszystkie 4 koła!)

Zdjęcia nie są rewelacyjne, poza tym w pokoju bałagan, bo jeszcze kupiłam skarpeteczki i kocyk, a wszędzie są folie i papiery! Hehe,

Kolor wózia to czekolada z kremem, do niego jest gondolka, spacerówka i fotelik, torba i wszystkie folie, moskitiery i "pokrowce" na nóżki.

Cena jaką zapłaciłam to 1100zł, dostałam rabat na kocyk i gratis 2 pary frotowych skarpetek.

Noooo i to jest FURA!!!

Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...

Noooo i to jest FURA!!!

masz identyko tekst jak moja teściówka z tym wtrącaniem:-Dona non-stop ten tekst używa. Wiem, żr kaftaniki są niepraktyczne bo się podwijają. Ale na sam początek chciałabym mieć kilka, dopóki nie odpadnie pępuszek. Bo w kaftaniku można łatwo wietrzyć a body zakrywa cały brzuszek. Chodzi mi głównie o ten pępek. A takie koszuleczki które są rozpinane na całej długości można zakładac jako bluzeczkę na śpioszek

Paulla ten zestaw jest sliczny, zwlaszcza żółciutki :tak: tez juz je obserwuje od jakiegos czasu :-)

Najeli swietny wozeczek i cena fajna jak za tyle elementow :tak:

Kejt ja sie do konca nie zgodze z tym, ze kaftaniki sa niewygodne. Ja uzywalam wszelakich kaftanikow i koszuleczek od samego poczatku i ani razu nic mi sie u Oliwci nie podwinelo i jej nie przeszkadzalo. Owszem bodziaki sa czesto wygodniejsze bo sa w calosci, ale mysle, ze tu chodzi bardziej o indywidualne upodobania kazdej mamy. Bo ja z kaftanikow bylam zadowolona :tak:

reklama
Do góry