reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja też kupuje raczej 62 , mam kilka na newborn (56) ale niewiele . Dzisiaj oczywiscie nakupiłam kolejna porcje ciuszków , dostałam fazy na kolor żółty :d wiekszośc moich zakupów jest właśnie w tym kolorze :) Jak znajde chwile , to popstrykam foty i wrzuce :)

Tak... byłam nastawiona na skrętną oś, ale ...

1. Cena o 1000zł wyższa i to bez fotelika!
2. Mój mąż powiedział, że jest to jeszcze nie dopracowane i że wcześniej czy później trzeba będzie go wysyłać na gwarancję.

Ten nam się spodobał, kolor mnie urzekł i postanowiliśmy już kupić.

A co do ubranek to ja kupuje głównie 62 i większe, mam garstkę z rozmiaru 56 i więcej nie kupuje. Na razie i tak się wstrzymuje, mam nadzieję, że rodzina mi coś nazwozi od swoich już odchowanych dzieciaczków! :)

zastanawiam się nad kupnem tego kompleciku, ale już tyle kasy wydałam w tym miesiąću, że masakra.
http://www.allegro.pl/item761367015_wyprawka_niemowleca_piecioczesciowa_roz_62.html
Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...
Teraz i ja chwalę się czterema kółkami Adasia!

Wózek firmy ADBOR, model 3x3 (na internecie takiego samego nie znalazłam, ten ma pompowane wszystkie 4 koła!)

Zdjęcia nie są rewelacyjne, poza tym w pokoju bałagan, bo jeszcze kupiłam skarpeteczki i kocyk, a wszędzie są folie i papiery! Hehe,

Kolor wózia to czekolada z kremem, do niego jest gondolka, spacerówka i fotelik, torba i wszystkie folie, moskitiery i "pokrowce" na nóżki.

Cena jaką zapłaciłam to 1100zł, dostałam rabat na kocyk i gratis 2 pary frotowych skarpetek.

Noooo i to jest FURA!!!

Paulla - ja się absolutnie nie wtrącam... aaaaale pytałam już kilku świezych mamuś i wszytskie zgodnie twoerdzą że wszelkiego rodzaju kaftaniki są niepraktyczne i niewygodne, że nie ma to jak bodziaki, pajacyki i rampresiki...

Noooo i to jest FURA!!!

masz identyko tekst jak moja teściówka z tym wtrącaniem:-Dona non-stop ten tekst używa. Wiem, żr kaftaniki są niepraktyczne bo się podwijają. Ale na sam początek chciałabym mieć kilka, dopóki nie odpadnie pępuszek. Bo w kaftaniku można łatwo wietrzyć a body zakrywa cały brzuszek. Chodzi mi głównie o ten pępek. A takie koszuleczki które są rozpinane na całej długości można zakładac jako bluzeczkę na śpioszek

Paulla ten zestaw jest sliczny, zwlaszcza żółciutki :tak: tez juz je obserwuje od jakiegos czasu :-)

Najeli swietny wozeczek i cena fajna jak za tyle elementow :tak:

Kejt ja sie do konca nie zgodze z tym, ze kaftaniki sa niewygodne. Ja uzywalam wszelakich kaftanikow i koszuleczek od samego poczatku i ani razu nic mi sie u Oliwci nie podwinelo i jej nie przeszkadzalo. Owszem bodziaki sa czesto wygodniejsze bo sa w calosci, ale mysle, ze tu chodzi bardziej o indywidualne upodobania kazdej mamy. Bo ja z kaftanikow bylam zadowolona :tak:

reklama
Do góry