reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Moja Oliwia przez wszystkie 3 zimy miala kombinezony w calosci a nie spodnie i kurtke bo najnormalniej w swiecie dziecku jest tak wygodniej. I w tym roku, mimo ze ma juz skonczone 3 lata, tez kupie jej caly kombinezon bo to wygoda i dla niej i dla mnie. No chyba ze nie znajde takiego fajnego.

reklama
No moj tez mial kombinezon w tamtym roku ale uzywalismy go tylko na spacery i na sanki. A do samochodu wygodniej bylo mi go ubrac w grubsze spodnie i kurtke. Tutaj duzo sie jezdzi samochodem a w foteliku to bylo mu niewygodnie w kombinezonie, nie mugl sie ruszyc.

Patrycja214, Kejt: ja tez sobie upatrzylam wlasnie to lozeczko :-) tylo moj Mark chce mebelki w bialym, wiec nie wiem czy takie dostane...

Kejt: ja tez jeszcze NIC nie mam...o przepraszam, sklamalam...mam kosz na pieluchy...ale dostalam go gratis od sklepu dzieciecego razem z butelka aventu i masa probek...to sie nie liczy... dopiero w przyszlym tygodniu lece do Polski i tam zamierzam poszalec :-)

Kataszaone: u nas tez wszystko bedzie w bieli i ecru :-) no dobra...wiekszosc;-)bo moj Mark wlasnie jest tego samego zdania co Ty, ze trzeba malentasowi dac szanse samemu wybrac kolory ..
a Twoja kolekcja: SUPER SLODZIASTA!!! zwlaszcza ten zyrafkowy spiworek do spania...cudo!!!

Loree: dziekuje za rady co do tego na co by ewentualnie zwracac uwage jakbym sie jednak na jakis kombinezonik pokusila...:-) nie ma to jak doswiadczenie mam!!!

No moj tez mial kombinezon w tamtym roku ale uzywalismy go tylko na spacery i na sanki. A do samochodu wygodniej bylo mi go ubrac w grubsze spodnie i kurtke. Tutaj duzo sie jezdzi samochodem a w foteliku to bylo mu niewygodnie w kombinezonie, nie mugl sie ruszyc.

My wlasciwie non stop jezdzimy samochodem, glownie dlatego, ze wszedzie mamy dosc daleko. A nasza Corcia to mega podroznik, nawet do garazu zeby schowac samochod to trzeba jechac z nia, wiec ja zawsze zwaracam uwage na wygode dziecka. I jak do tej pory to kombinezony nam sie super sprawdzily, nawet w samochodzie, i bylo wygodnie, oczywiscie musi byc w miare luzny, zeby sie nie ciagnal. A tak pozatym to mialam tez sama kurteczke i plaszczyk zimowy ;-)

Podobają mi się pościele z tej firmy, ale nie znam jeszcze płci. Które według Was są najbardziej neutralne? Myślę o tych w paseczki. Nie chcę tez zbyt rażących kolorów, więc ten pomarańcz odpada chyba...

3-cz POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (752989696) - Aukcje internetowe Allegro

Swietna ta posciel, chyba tez sie skusze na taka :-p z tych jednokolorowych to tylko ta cala rozowa jest typowo dziewczeca, a reszta pasuje zarowno dla malej kobietki jak i malego mezczyny :tak: a te w paski to mnie zauroczyly i chyba skusze sie na te pierwsze pomoranczowe paseczki dla Witusia, bo po Oliwii mam niebieska i zolta posciel ze zwierzatkami, a tu byloby cos innego. :-)

Byliśmy z Mężusiem w sklepie i nie mogliśmy się oprzeć, a w szczególności tej Sóweczkowej czapeczce:-D hehe nasze Maleństwo chyba będzie miało dużo takich ciuszków z Sówką:-)

DSC02177.jpgDSC02178.jpgDSC02179.jpg

reklama
Do góry