Moja Oliwia przez wszystkie 3 zimy miala kombinezony w calosci a nie spodnie i kurtke bo najnormalniej w swiecie dziecku jest tak wygodniej. I w tym roku, mimo ze ma juz skonczone 3 lata, tez kupie jej caly kombinezon bo to wygoda i dla niej i dla mnie. No chyba ze nie znajde takiego fajnego.
reklama
Dusia08
Marzec '08
No moj tez mial kombinezon w tamtym roku ale uzywalismy go tylko na spacery i na sanki. A do samochodu wygodniej bylo mi go ubrac w grubsze spodnie i kurtke. Tutaj duzo sie jezdzi samochodem a w foteliku to bylo mu niewygodnie w kombinezonie, nie mugl sie ruszyc.
Loree
Fanka BB :)
Podobają mi się pościele z tej firmy, ale nie znam jeszcze płci. Które według Was są najbardziej neutralne? Myślę o tych w paseczki. Nie chcę tez zbyt rażących kolorów, więc ten pomarańcz odpada chyba...
3-cz POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (752989696) - Aukcje internetowe Allegro
3-cz POŚCIEL 120x90 Z APLIKACJĄ OD MAMO-TATO (752989696) - Aukcje internetowe Allegro
kataszaone
nowa mama
mi sie stantardowo kremowy podoba ale te paski sa ciekawePodobają mi się pościele z tej firmy, ale nie znam jeszcze płci. Które według Was są najbardziej neutralne? Myślę o tych w paseczki. Nie chcę tez zbyt rażących kolorów, więc ten pomarańcz odpada chyba...
Patrycja214, Kejt: ja tez sobie upatrzylam wlasnie to lozeczko :-) tylo moj Mark chce mebelki w bialym, wiec nie wiem czy takie dostane...
Kejt: ja tez jeszcze NIC nie mam...o przepraszam, sklamalam...mam kosz na pieluchy...ale dostalam go gratis od sklepu dzieciecego razem z butelka aventu i masa probek...to sie nie liczy... dopiero w przyszlym tygodniu lece do Polski i tam zamierzam poszalec :-)
Kataszaone: u nas tez wszystko bedzie w bieli i ecru :-) no dobra...wiekszosc;-)bo moj Mark wlasnie jest tego samego zdania co Ty, ze trzeba malentasowi dac szanse samemu wybrac kolory ..
a Twoja kolekcja: SUPER SLODZIASTA!!! zwlaszcza ten zyrafkowy spiworek do spania...cudo!!!
Loree: dziekuje za rady co do tego na co by ewentualnie zwracac uwage jakbym sie jednak na jakis kombinezonik pokusila...:-) nie ma to jak doswiadczenie mam!!!
Kejt: ja tez jeszcze NIC nie mam...o przepraszam, sklamalam...mam kosz na pieluchy...ale dostalam go gratis od sklepu dzieciecego razem z butelka aventu i masa probek...to sie nie liczy... dopiero w przyszlym tygodniu lece do Polski i tam zamierzam poszalec :-)
Kataszaone: u nas tez wszystko bedzie w bieli i ecru :-) no dobra...wiekszosc;-)bo moj Mark wlasnie jest tego samego zdania co Ty, ze trzeba malentasowi dac szanse samemu wybrac kolory ..
a Twoja kolekcja: SUPER SLODZIASTA!!! zwlaszcza ten zyrafkowy spiworek do spania...cudo!!!
Loree: dziekuje za rady co do tego na co by ewentualnie zwracac uwage jakbym sie jednak na jakis kombinezonik pokusila...:-) nie ma to jak doswiadczenie mam!!!
No moj tez mial kombinezon w tamtym roku ale uzywalismy go tylko na spacery i na sanki. A do samochodu wygodniej bylo mi go ubrac w grubsze spodnie i kurtke. Tutaj duzo sie jezdzi samochodem a w foteliku to bylo mu niewygodnie w kombinezonie, nie mugl sie ruszyc.
My wlasciwie non stop jezdzimy samochodem, glownie dlatego, ze wszedzie mamy dosc daleko. A nasza Corcia to mega podroznik, nawet do garazu zeby schowac samochod to trzeba jechac z nia, wiec ja zawsze zwaracam uwage na wygode dziecka. I jak do tej pory to kombinezony nam sie super sprawdzily, nawet w samochodzie, i bylo wygodnie, oczywiscie musi byc w miare luzny, zeby sie nie ciagnal. A tak pozatym to mialam tez sama kurteczke i plaszczyk zimowy ;-)
Podobają mi się pościele z tej firmy, ale nie znam jeszcze płci. Które według Was są najbardziej neutralne? Myślę o tych w paseczki. Nie chcę tez zbyt rażących kolorów, więc ten pomarańcz odpada chyba...
Swietna ta posciel, chyba tez sie skusze na taka z tych jednokolorowych to tylko ta cala rozowa jest typowo dziewczeca, a reszta pasuje zarowno dla malej kobietki jak i malego mezczyny a te w paski to mnie zauroczyly i chyba skusze sie na te pierwsze pomoranczowe paseczki dla Witusia, bo po Oliwii mam niebieska i zolta posciel ze zwierzatkami, a tu byloby cos innego. :-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
kaasiorek84
Fanka BB :)
mamo sówko ciuszki są sliczne
reklama
Podziel się: