plastelinka5
Fanka BB :)
Znachorka,twardy? Mi sie własnie wydawalo ze on to bedzie świetnie amortyzował ... a to dupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedys na innym watku dziewczyna dawala link to takiego spiworka ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro nadaje sie do wozka i do fotelika.
A ja mialam taki JJ Cole Urban Bundle Me- Lagoon - JJ Cole Collections - Babies "R" Us tylko w innym kolorze. Ale tak jak ktos juz pisal ja bym naprzyklad nie dawala spiworka do wozka jak dziecko ma kombinezon. Mysle ze kocyk napewno wystarczy.
no i moja mama zaczęła szaleć
fotka nr 2 - duża flanelkowa pieluszka (może służyć jako lekki kocyk, tylko nakrycie)
fotka nr 4 - rożek, ma wkładkę kokosową by usztywnić plecki, można wyjąć i jest kołderka albo mięciutki materacyk
a co do ciuchów to zawsze mogę się podeprzeć bratem - ma 17 lat, ok 170 cm wzrostu i waży jakieś 55 kg, ale jest hiphopowcem, a więc ma wielkie t-shirty i bluzy oraz mega spodnie
ja mam nadzieje ze juz jutro poznam plec to bede wiedziala jakie kolorki mam kupowac! I tez jestem bardzo ciekawa czy obie babcie w cos nas zaopatrza a moze nic od nich nie dostaniemy!!Świetny ten śpiworek.... Jeszcze przemyślę tą sprawę, bo może faktycznie mój polarowy kombinezon i kocyk w zupełnosci wystarczą
Ale cudeńka! Nie mogę się napatrzeć!
Świetnie wyglądasz w tej bluzie od brata! Ja niestety nie mam takiej opcji hehe....
A co do mamy czy teściowej....to jeszcze nic od nich nie dostałam ... Ciekawe czy w ogóle coś kupią Adasiowi ?!?!
aha! ja bralam tez pod uwage, tylko nie wiem czy slusznie, ze np. jak sie wraca ze spaceru to maluch pewnie bedzie spal, to moze latwiej tylko rozpiac spiworek i zeby sobie spalo dalej niz zeby malucha z tego kombinezonu tarmosic...co w moim przypadku prawie napewno by sie skonczylo placzem moim i malenstwa...
To widzę że mamy podobny gustJuż miałam odpisywać ale...
...dokładnie takie samo łóżeczko wybrałam :-):-):-)
Rzeczywiście śliczna!!!! Chociaż ja aż tyle elementów nie potrzebuje Ja wybrałam taką: 3el-miś i osiołek w kremie H3
To widzę że mamy podobny gust
Ja też nie chcę ubierać swojego synka schematycznie, że jak chłopak to niebieski a co... Jest tyle fajnych kolorów zielony, żółty, e- creu, bo takie kolory lubię niebieską rzecz jak będzie miał to jedna góra dwie:-)dołączam sie : u mnie wszytko bedzie e-creu
poniewaz ja nie wiem co ma gość mojego brzucha w kroczku kupuje rzeczy albo neutralne, albo np niebieski taki zeby dziewczynka tez bez przypalu mogla chodzic. Z reszta niedobrze jest jak sie od poczatku skazuje dziewczynke na rozowy, na lalki, na dane zabawy itd. Ja np jak bylam mala bardzo lubialam niebieski kolor, i wszytko chcialam miec niebieskie.Ja bede uczyc dzidzi zwiazkow partnerskich a nie skazywania na rozowy kolor i prace domowe :| Pier..co ludzie beda mowic, akurat niebieskie mi sie spodobalo to kupilam i uwazam ze dla dziewczynki tez bedzie dobre najwyzej dodam jakis element dziewczynski - np czapeczke z kwiatuszkiem
Poza tym kupuje wozek taki, w ktorym da sie zamontowac kierownice w spacerowce d;la dzidzi zeby sie nie nudzila i sobie udawala ze prowadzi - podobno dziewczynki tez to bardzo lubią
poza tym nie ma co demonizowac tez jak chlopczyk wezmie lalke do reki - to normalny odruch - z psychologficznego punktu widzenia w taki sposob tez uczy sie wejscia w emocjonalne stosunki w ludzmi, nie tylko uczy sie zycia w materialnym swiecie rzeczy. Chlopca tez tego trzeba uczyc.