reklama
Dziewczynki a ja kupiłam 3 pościele z firmy feretti, widziałam je kiedys juz na allegro ale na zdjeciach wyglądały przecietnie nigdy bym ich nie zamówiła, ale jak zobaczyłysmy z mama na zywo z hurtowni to od razu 3 komplety wziełam, co prawda przepłaciłam troche... :/ zaraz wkleje wam linkii aukcji, a potem zrobie zdjecia bardziej realne,
Jeans Premium tu ten króliczek jest taki puchaty, milusi w dotyku
Amici Premium tuttaj tez zwierzaki są naszyte, i kolory ładniejsze na zwywo
Princess Premium i jeszcze mam taką, co prawda najmniej mi sie podoba ale tez fajna jest
i jeszcze chocby nie wiem co muuuuuusze zamówic taką
http://www.swiatpociechy.pl/_var/gfx/5dc68d251d6e5353fe6bdb8e23e72c4f.jpg
i taka
http://www.swiatpociechy.pl/_var/gfx/19528891732d679f4fd72eb22f06e945.jpg
T dwie ostatnie tez widziałam w babymaxxie sa cudowe, misie takie pluszowe jak maskotki
Miałam zamawiac taka 13el z allegeo ale w taki wypadku chyba dokupie osobno baldachim kremowy, i niebieski i przescieradło z falbanka i nie bede juz całego kompletu kupować bo po co mi tak dużo.
A postaram sie jeszcze wkleic fotki jakis ciuszków, ostatnio zamówiłam za 18 zł kombinezon uzywany jeden raz i rzeczywscie jest sliczny i wcale nie zniszczony troche pozamawiałam z allegro uzywek ale szczerze to sie nie opłaca, bo jak doliczyłam przesyłke to wyszło prawie na to co w sklepie ah dziewczyny jeszcze 4 miesiące i bedziemy miec nasze dzidziolki
Jeans Premium tu ten króliczek jest taki puchaty, milusi w dotyku
Amici Premium tuttaj tez zwierzaki są naszyte, i kolory ładniejsze na zwywo
Princess Premium i jeszcze mam taką, co prawda najmniej mi sie podoba ale tez fajna jest
i jeszcze chocby nie wiem co muuuuuusze zamówic taką
http://www.swiatpociechy.pl/_var/gfx/5dc68d251d6e5353fe6bdb8e23e72c4f.jpg
i taka
http://www.swiatpociechy.pl/_var/gfx/19528891732d679f4fd72eb22f06e945.jpg
T dwie ostatnie tez widziałam w babymaxxie sa cudowe, misie takie pluszowe jak maskotki
Miałam zamawiac taka 13el z allegeo ale w taki wypadku chyba dokupie osobno baldachim kremowy, i niebieski i przescieradło z falbanka i nie bede juz całego kompletu kupować bo po co mi tak dużo.
A postaram sie jeszcze wkleic fotki jakis ciuszków, ostatnio zamówiłam za 18 zł kombinezon uzywany jeden raz i rzeczywscie jest sliczny i wcale nie zniszczony troche pozamawiałam z allegro uzywek ale szczerze to sie nie opłaca, bo jak doliczyłam przesyłke to wyszło prawie na to co w sklepie ah dziewczyny jeszcze 4 miesiące i bedziemy miec nasze dzidziolki
Ostatnia edycja:
Loree
Fanka BB :)
Jak dla mnie feretti jest super, chyba wszystkie mi się podobają. Ale ceny są z kosmosu. Nie wydam tyle na pościel, bo wiem jak wyglądało łóżeczko przy moim pierwszym dziecku
Tylko na początku bobas grzeczny i czysty leży sobie słodko
Poza tym ja kupuje tylko 2 komplety żebym miała na zmianę jak jeden wypiorę. Tylko prześcieradełek więcej, bo one najbardziej się brudzą. Ale oczywiście każdy robi po swojemu.
Kiedyś się zastanawiałam jak wygladają te ochraniacze jak materac jest na najwyższym poziomie? Bo na zdjęciach zawsze materac jest na dole i efekt jest wtedy super. Ale na początku chyba nikt nie daje na sam dół?
Tylko na początku bobas grzeczny i czysty leży sobie słodko
Poza tym ja kupuje tylko 2 komplety żebym miała na zmianę jak jeden wypiorę. Tylko prześcieradełek więcej, bo one najbardziej się brudzą. Ale oczywiście każdy robi po swojemu.
Kiedyś się zastanawiałam jak wygladają te ochraniacze jak materac jest na najwyższym poziomie? Bo na zdjęciach zawsze materac jest na dole i efekt jest wtedy super. Ale na początku chyba nikt nie daje na sam dół?
Ostatnia edycja:
mojemu mężowi szef powiedział, że mamy się wstrzymać z wózkiem, bo prawdopodobnie dostaniemy od firmy i ogólnie fajnie, ale mam nadzieję, że w miarę szybko się dowiem jaka jest decyzja i że będę chociaż podpowiedzieć jaki chcęjeśli nie wózek to na bank dostaniemy łóżeczko, więc i tak dobrze,zawsze więcej kasy na inne wydatki
nie no swietnie ze prezenta dostaniecie w to miejsce co innego maluchowi kupisz a ja lece pare fotek strzelic z mojego ostatniego zakupu.....i sie pochwale wam ...a co
a jeszcze jedno kupilam sobie ten pas na brzuch...super sprawa(narazie tylko bialy bo czrnych juz nie bylo i kremowych)przynajmniej mi portki z dupencji sie nie zeslizguja teraz haha
a jeszcze jedno kupilam sobie ten pas na brzuch...super sprawa(narazie tylko bialy bo czrnych juz nie bylo i kremowych)przynajmniej mi portki z dupencji sie nie zeslizguja teraz haha
lozeczko kupilam jakies pare tyg temu bo sie oprzec nie moglam...maluch nie bedzie dlugo w nim spac wiec nie szalalam wiec w to miejsce kupie o niebo lepsze to wieksze drewniane a to lozeczko jest tak na poczatek do naszej sypialni zeby wlazlo
Załączniki
reklama
Podziel się: