reklama
GIBAGA Aguś, te ubranka powaliły mnie na kolana, są obłędnie cudne
LOREE Ja również będę kupować tą pościel. Paski są fajne, ale ja wybiorę tę gładką wersję w kolorze kremowym lub zielonym A może obie? Tylko się tak zastanawiam, bo widziałam, że niektóre z dziewczyn kupują po kilka kompletów pościeli.... Czy to konieczne? Ja nie mam doświadczenia i się nie znam...
MAMOSÓWKO No jak zobaczyłam sówkowe bodziaki i czapunię to byłam posikana, bajeranckie te rzeczy!
No, a co do kombinezonu to nie mam doświadczenia, ale na pewno kupię i to właśnie takie rozpinane z obu stron bo też słyszałam, że to jest bardzo wygodne No a na zakupy ubraniowe wybiorę się pewnie w przyszłym tygodniu z mężem do PEPCO ta ciuchy są podobno tańsze niż w innych sklepach a ceny bardziej przystępne. Obadam to
LOREE Ja również będę kupować tą pościel. Paski są fajne, ale ja wybiorę tę gładką wersję w kolorze kremowym lub zielonym A może obie? Tylko się tak zastanawiam, bo widziałam, że niektóre z dziewczyn kupują po kilka kompletów pościeli.... Czy to konieczne? Ja nie mam doświadczenia i się nie znam...
MAMOSÓWKO No jak zobaczyłam sówkowe bodziaki i czapunię to byłam posikana, bajeranckie te rzeczy!
No, a co do kombinezonu to nie mam doświadczenia, ale na pewno kupię i to właśnie takie rozpinane z obu stron bo też słyszałam, że to jest bardzo wygodne No a na zakupy ubraniowe wybiorę się pewnie w przyszłym tygodniu z mężem do PEPCO ta ciuchy są podobno tańsze niż w innych sklepach a ceny bardziej przystępne. Obadam to
Anisen
kochamy Cię mocno
Siuniab potrzeba zmany poscieli- prześcieradełka, poszewek na poduszke i kołderkę. dziecko moze ulać, moze przemoczyć pieluszkę , nawet zaślinic wiec trzeba miec w co przebrać. ja kupie 1 komplet caly z ochraniaczem i baldachinkiem a do tego dobiore 2 inne tylko prześcieradełko, i poszeweczki. wiedizałam śliczną flanelke mieciutka za 35 zł w sklepie, na allegro moze znajdę taniej. Jeszcze mam czas.
Aguś prześliczne te ubranka, a najbardziej rozbroił mnie ten śpiworek. boski, ja tez taki chcę. Cudo !!
Aguś prześliczne te ubranka, a najbardziej rozbroił mnie ten śpiworek. boski, ja tez taki chcę. Cudo !!
O ja głupia pipa Rzeczywiści! Zapomniałam, że małe dzieci mogą się posiurać, obślinić albo może im się ulać. No ale nie śmiejcie się ze mnie nie znam się Nie mam doświadczenia.
No nie znam się, ja tu tylko sprzątam
Anisen
kochamy Cię mocno
Ej Maleńka a to myslisz ze ja sie znam :-). Wiem ze dzidziusie szybciutko rosną wiec na początku myslałam ze tego nie bede potrzebować wiele, ze 3 śpioszki, pajacyki itp dopiero potem sobie uświadomiłam ze będzie zima, dziecko sie ubrudzi, zmoczy a ja nie będe codziennie prać i martwic sie czy wyschnie, bo suszarki automatu nie mamy. no wiec widzisz ja do rozgarniętych nie należę. Wiec juz mam pojecie o tym ze jednak trzeba wiecej. Potem albo zostanie dla drugiego dzidziusia albo sie pozyczy siostrze (mam nadzeje ze im sie uda) i i tak będą dla naszego 2, malenkie dziecko nie niszczy tak ubranek jak juz raczkujący szkrabik.O ja głupia pipa Rzeczywiści! Zapomniałam, że małe dzieci mogą się posiurać, obślinić albo może im się ulać. No ale nie śmiejcie się ze mnie nie znam się Nie mam doświadczenia.
No nie znam się, ja tu tylko sprzątam
Anisenku, święta racja. Lepiej odrobinę za dużo tego mieć co by nie prać codziennie. A w razie gdyby czegoś nasze dzidźki nie zdążyły ubrać to zawsze na drugi turnus się nada w sam raz No bo my też nie mamy zamiaru poprzestawać na jednym dzidziu
Dobra dziewczynki, ja nigdy nie wrzucałąm fotek zakupów wiec dzisiaj hurtowo wszystko sfotografowałam, pozmniejszałam zdjecia i zaczynam wrzucac, nie wiem czy dam rade wszystko naraz ale zobaczymy. Przedstawiam moją kolekcje zbieraną od 3 miesiąca :-)
Załączniki
-
IMG_2118.jpg22,7 KB · Wyświetleń: 43
-
IMG_2124.jpg32,7 KB · Wyświetleń: 42
-
IMG_2125.jpg32,4 KB · Wyświetleń: 45
-
IMG_2126.jpg17,9 KB · Wyświetleń: 43
-
IMG_2128.jpg30,4 KB · Wyświetleń: 37
-