reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
GIBAGA Aguś, te ubranka powaliły mnie na kolana, są obłędnie cudne :)

LOREE Ja również będę kupować tą pościel. Paski są fajne, ale ja wybiorę tę gładką wersję w kolorze kremowym lub zielonym :) A może obie? Tylko się tak zastanawiam, bo widziałam, że niektóre z dziewczyn kupują po kilka kompletów pościeli.... Czy to konieczne? Ja nie mam doświadczenia i się nie znam...

MAMOSÓWKO
No jak zobaczyłam sówkowe bodziaki i czapunię to byłam posikana, bajeranckie te rzeczy!

No, a co do kombinezonu to nie mam doświadczenia, ale na pewno kupię i to właśnie takie rozpinane z obu stron bo też słyszałam, że to jest bardzo wygodne :)
No a na zakupy ubraniowe wybiorę się pewnie w przyszłym tygodniu z mężem do PEPCO ta ciuchy są podobno tańsze niż w innych sklepach a ceny bardziej przystępne. Obadam to ;)

Siuniab potrzeba zmany poscieli- prześcieradełka, poszewek na poduszke i kołderkę. dziecko moze ulać, moze przemoczyć pieluszkę , nawet zaślinic wiec trzeba miec w co przebrać. ja kupie 1 komplet caly z ochraniaczem i baldachinkiem a do tego dobiore 2 inne tylko prześcieradełko, i poszeweczki. wiedizałam śliczną flanelke mieciutka za 35 zł w sklepie, na allegro moze znajdę taniej. Jeszcze mam czas.

Aguś prześliczne te ubranka, a najbardziej rozbroił mnie ten śpiworek. boski, ja tez taki chcę. Cudo !!

O ja głupia pipa ;) Rzeczywiści! Zapomniałam, że małe dzieci mogą się posiurać, obślinić albo może im się ulać. No ale nie śmiejcie się ze mnie nie znam się :p Nie mam doświadczenia.

No nie znam się, ja tu tylko sprzątam :)

O ja głupia pipa ;) Rzeczywiści! Zapomniałam, że małe dzieci mogą się posiurać, obślinić albo może im się ulać. No ale nie śmiejcie się ze mnie nie znam się :p Nie mam doświadczenia.

No nie znam się, ja tu tylko sprzątam :)
Ej Maleńka a to myslisz ze ja sie znam :-). Wiem ze dzidziusie szybciutko rosną wiec na początku myslałam ze tego nie bede potrzebować wiele, ze 3 śpioszki, pajacyki itp dopiero potem sobie uświadomiłam ze będzie zima, dziecko sie ubrudzi, zmoczy a ja nie będe codziennie prać i martwic sie czy wyschnie, bo suszarki automatu nie mamy. no wiec widzisz ja do rozgarniętych nie należę. :-DWiec juz mam pojecie o tym ze jednak trzeba wiecej. Potem albo zostanie dla drugiego dzidziusia albo sie pozyczy siostrze (mam nadzeje ze im sie uda) i i tak będą dla naszego 2, malenkie dziecko nie niszczy tak ubranek jak juz raczkujący szkrabik.

Anisenku, święta racja. Lepiej odrobinę za dużo tego mieć co by nie prać codziennie. A w razie gdyby czegoś nasze dzidźki nie zdążyły ubrać to zawsze na drugi turnus się nada w sam raz :p No bo my też nie mamy zamiaru poprzestawać na jednym dzidziu ;)

Dobra dziewczynki, ja nigdy nie wrzucałąm fotek zakupów wiec dzisiaj hurtowo wszystko sfotografowałam, pozmniejszałam zdjecia i zaczynam wrzucac, nie wiem czy dam rade wszystko naraz ale zobaczymy. Przedstawiam moją kolekcje zbieraną od 3 miesiąca :-)

Załączniki

• IMG_2118.jpg
    IMG_2118.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_2124.jpg
    IMG_2124.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_2125.jpg
    IMG_2125.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 45
  • IMG_2126.jpg
    IMG_2126.jpg