reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

aaa to ja sie musze za zakupy zabrać :D Łóżeczko upatrzone,wózek dostaniemy od teściów wiec tu nie moge pospieszać :D

P.S Dziewczyny jutro mój M ma imieniny a ja zupełnie nie wiem co mu mam kupic :( Pomocyyyy macie jakies pomysły?
Mój też ma jutro imieniny - czyżby Michał ?

Ja kupię mojemu rękawice motocyklowe i pewnie jakiś "córeczkowy" dodatek - jakieś fajne body...?

reklama
Michał Michał :D I też motocyklista,tyle że na motor to on ma wszystko... :(

tak dodatek ojcowski dostanie,myslalam o body dla małej z napisem "kocham mojego tatusia" wiecie gdzie mozna takie dostac? Np w smyku? albo dla niego koszulke jakas z fajnym napisem ale... co jeszcze :(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a w jakim przedziale cenowym kupujecie łózeczka?

P.S Słyszał ktoś o wózku V-CROSS ??

Łóżeczko kupuję za 200-250 zł z przesyłką. Nie szaleję, chcę tylko aby miało szufladę. Mam już swój typ. A o wózku nie słyszałam.

Ja będę monotonna, sory! Ale czy ten śpiworek można wykorzystać w foteliku? Bo nie za bardzo działa u mnie wyobraźnia...
Z tego co mi się wydaje, to nie....

Są specjalne spiworki do fotelika ale dla mnie to właśnie zbędny bajer bo tak jak dziewczyny pisały - w aucie wystarczy kocyk.
Ten do którego wrzucałam link jest za duży do fotelika.

Dziewczyny, widze ze kturas pytala czy kombinezon jest potrzebny, i na innych watkach pytalyscie jak ubierac takie male dziecko. I mi sie wlasnie przypomnialo kiedys ze u nas muwia lekarze zeby ubierac tak jak siebie plus jedna dodatkowa warstwe. Naprzyklad jak ty sie ubierasz w podkoszulek, bluzke z dlugim rekawem i kurtke, to dziecko ubiez w body z krutkim rekawe, bluzke z dlugim, jakis sweterek czy bluze no i kombinezon.

Dokładnie tak. Zawsze tak ubierałam córkę i mając 3 lata tylko 2 razy w zyciu miała katar i żadnej powaznej choroby. Więc chyba jej nie przegrzałam.

Michał Michał :D I też motocyklista,tyle że na motor to on ma wszystko... :(

tak dodatek ojcowski dostanie,myslalam o body dla małej z napisem "kocham mojego tatusia" wiecie gdzie mozna takie dostac? Np w smyku? albo dla niego koszulke jakas z fajnym napisem ale... co jeszcze :(

EWA KLUCZE body KOCHAM długi rękaw 62 żółty (730344038) - Aukcje internetowe Allegro
Jest dużo na allegro, ale teraz tylko to znalazłam.

Moja mama na moje obawy to samo mowila- trzeba zakladac o jedno wiecej niz sobie. Kurcze tylko ja jestem "zaburzona termicznie" wszytkim jest zimno a mi goraco...:/ aj przesadzam. Wszytko wyjdzie w praniu.

Dziewczyny...Wy to mi naprawde z nieba spadlyscie :-) ja mam dokladnie taki sam dylemat w zakresie kombinezonika.... :tak: i wlasnie po dlugich namyslach zdecydowalam, ze kupie spiworek...(sprzedaja go jako dodatki do wozka, ktory wybralam, wiec bede pewna, ze pasuje... i ma te dziurki na pasy.. )
jedyne co to ja kupie chyba z wypelnieniem polarkowym, bo mnie lekarz juz przestrzegl, ze skoro jestem alergikiem to standartowo sie zaleca, zeby jednak z baranka zrezygnowac...a szkoda, bo taki kochany i cieplutki jest...
aha! ja bralam tez pod uwage, tylko nie wiem czy slusznie, ze np. jak sie wraca ze spaceru to maluch pewnie bedzie spal, to moze latwiej tylko rozpiac spiworek i zeby sobie spalo dalej niz zeby malucha z tego kombinezonu tarmosic...co w moim przypadku prawie napewno by sie skonczylo placzem moim i malenstwa...:eek:

Plastelinka !!!
Ja słyszałam i widziałam i nawet wypróbowywałam V-Crossa :) Wózeczek wg. mnie nie odbiega jakościowo od znanych marek produkujących wózki tego typu . Niektórym może wydać się jednak zbyt "twardy" .

reklama
Dziewczyny a w jakim przedziale cenowym kupujecie łózeczka?

P.S Słyszał ktoś o wózku V-CROSS ??
Już miałam odpisywać ale...
...dokładnie takie samo łóżeczko wybrałam :-):-):-)
Bardzo fajne to łózeczko.
Podsyłam linka z piękną pościela do łózeczka.Zakupiłam bo nie mogłam się oprzeć.
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (744027281) - Aukcje internetowe Allegro
Rzeczywiście śliczna!!!! Chociaż ja aż tyle elementów nie potrzebuje :) Ja wybrałam taką: 3el-miś i osiołek w kremie H3

Do góry