Bo chodzi o to, że mam polarkowy kombinezon - i obawiam się , że to będzie za cienkie. Ostatnio w sklepie widziałam rozmiar 62 nowy! za 50zł! I chyba tam pojadę go kupić.... To będzie luty.... więc może warto kupić coś stricte zimowego!?W foteliku samochodowym ?
Nie można, ale w samochodzie jest ogrzewanie i wystarczy tylko kombinezon :-)
reklama
Dusia08
Marzec '08
Dziewczyny, widze ze kturas pytala czy kombinezon jest potrzebny, i na innych watkach pytalyscie jak ubierac takie male dziecko. I mi sie wlasnie przypomnialo kiedys ze u nas muwia lekarze zeby ubierac tak jak siebie plus jedna dodatkowa warstwe. Naprzyklad jak ty sie ubierasz w podkoszulek, bluzke z dlugim rekawem i kurtke, to dziecko ubiez w body z krutkim rekawe, bluzke z dlugim, jakis sweterek czy bluze no i kombinezon.
Ale pamiętaj że przegrzanie dziecka jest gorsze niż lekkie "odmrożenie"
Zawsze możesz na fotelik położyć kocyk na przejście do samochodu.
I w sumie z tym kocem masz rację! Kurcze....jak ja czasami tępotą świecę! Masakra!
Tak, po co mi jeszcze jeden kombinezon jak będzie kocyk! No tak, ja głupia...sory! hehe
Dusia08
Marzec '08
Kiedys na innym watku dziewczyna dawala link to takiego spiworka ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro nadaje sie do wozka i do fotelika.
A ja mialam taki JJ Cole Urban Bundle Me- Lagoon - JJ Cole Collections - Babies "R" Us tylko w innym kolorze. Ale tak jak ktos juz pisal ja bym naprzyklad nie dawala spiworka do wozka jak dziecko ma kombinezon. Mysle ze kocyk napewno wystarczy.
A ja mialam taki JJ Cole Urban Bundle Me- Lagoon - JJ Cole Collections - Babies "R" Us tylko w innym kolorze. Ale tak jak ktos juz pisal ja bym naprzyklad nie dawala spiworka do wozka jak dziecko ma kombinezon. Mysle ze kocyk napewno wystarczy.
no i moja mama zaczęła szaleć
fotka nr 2 - duża flanelkowa pieluszka (może służyć jako lekki kocyk, tylko nakrycie)
fotka nr 4 - rożek, ma wkładkę kokosową by usztywnić plecki, można wyjąć i jest kołderka albo mięciutki materacyk
fotka nr 2 - duża flanelkowa pieluszka (może służyć jako lekki kocyk, tylko nakrycie)
fotka nr 4 - rożek, ma wkładkę kokosową by usztywnić plecki, można wyjąć i jest kołderka albo mięciutki materacyk
AsiaMoss
Fanka BB :)
ja juz tez szaleje jak oszalala... doslownie..
Mam jzu sporo ciuszkow, a z wazniejszych to przewijak z wan9ienka, no i dzis zamowilam wozeczek z fotelikiem i baza. Moj wybor padl na Maxi cosi Fantasy green (kolorek zarowno dla chlopczyka. chociaz ja mam Lenke w brzuszku ale moze na nastepnego Bobka sie przyda)
pomalu kupie tez lozeczka itp, aaaa nio i posciolke juz tez mam kupiona
Mam jzu sporo ciuszkow, a z wazniejszych to przewijak z wan9ienka, no i dzis zamowilam wozeczek z fotelikiem i baza. Moj wybor padl na Maxi cosi Fantasy green (kolorek zarowno dla chlopczyka. chociaz ja mam Lenke w brzuszku ale moze na nastepnego Bobka sie przyda)
pomalu kupie tez lozeczka itp, aaaa nio i posciolke juz tez mam kupiona
plastelinka5
aaa to ja sie musze za zakupy zabrać Łóżeczko upatrzone,wózek dostaniemy od teściów wiec tu nie moge pospieszać
P.S Dziewczyny jutro mój M ma imieniny a ja zupełnie nie wiem co mu mam kupic Pomocyyyy macie jakies pomysły?
P.S Dziewczyny jutro mój M ma imieniny a ja zupełnie nie wiem co mu mam kupic Pomocyyyy macie jakies pomysły?
reklama
Julisia
Bardzo fajne to łózeczko.
Podsyłam linka z piękną pościela do łózeczka.Zakupiłam bo nie mogłam się oprzeć.
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 100x135 MILPOL (744027281) - Aukcje internetowe Allegro
pościel przepiękana jestem zauroczona ten pomarańczowy komplecik to dokładnie to co będę chciała kupić jest przesliczny!
Podziel się: