reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja kupiłam to łóżeczko :
Łożeczko Julia Opuszczany BOK ! NOWOŚĆ !! (739833378) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze nie poskładane bo czekamy na przeprowadzkę, ale zaraz po 10 będę męczyć męża aż mi złoży, albo sama złoże. No dobra postraszę go ze sama to zrobię to mi złoży;-). on wie ze ja bym umiała to zrobić sama wiec dla spokoju w któraś niedziele, najbliższą znając moje napalenie

Jak będzie poskładane dam znać jak sie sprawuje.
No i cena nie była kosmiczna

ma to teraz sens żeby składać, bedzie się kurzyło. Ps; jak ja kupie to pewnie skręce tego samego dnia, zeby nie było. Ale narazie nie mam więc pytam jeszcze racjonalnie :-);-)

reklama
Niektórych stać. Szkoda, że nie jestem niektóra :-):-):-), ale spoko w totlotku jest we wtroek 40 milionów. To sobie można mebelki ze srebra kupic :D
No ja też niestety:-) Może kiedyś będzie mnie stac, ale i tak było by mi szkoda tyle kasy wywalic na meble:-p
ma to teraz sens żeby składać, bedzie się kurzyło. Ps; jak ja kupie to pewnie skręce tego samego dnia, zeby nie było. Ale narazie nie mam więc pytam jeszcze racjonalnie :-);-)
Ja na początku grudnia kupię łóżeczko myśle, że na razie mamy czas na to;-) i tak czeka nas przeprowadzka:sorry: Ja tez pewnie będę w gorącej wodzie kąpana i w tym samym dniu co przyjdzie będę tak truc Grześkowi, że w końcu złoży:-D

ha, wiem ze sie będzie kurzyło, trudno. Tylko już nie mogę wytrzymać żeby zobaczyć je na żywo. A potem pewnie będę łazić wkoło niego co 5 minut i oglądać. Mój Jarek to wie, jak ze mną jest. Az sie śmieje ze sie cieszę jakbym miliony wygrała, a tylko kupiłam łozeczko.;-)

ha, wiem ze sie będzie kurzyło, trudno. Tylko już nie mogę wytrzymać żeby zobaczyć je na żywo. A potem pewnie będę łazić wkoło niego co 5 minut i oglądać. Mój Jarek to wie, jak ze mną jest. Az sie śmieje ze sie cieszę jakbym miliony wygrała, a tylko kupiłam łozeczko.;-)
no i o to chodzi, zeby nas proste rzeczy w tym wszystkim cieszyły :)

Plastelinko ja widziałam łozeczka w cenach od 150zł do 900. Te które mi sie podobały kosztowały ok 450, a to na allegro kupiłam za 250 plus przesyłka. do tego trzeba kopic materacyk, mnie kosztowal 60zł.
Moja przyjaciólka kupiła jakies pól roku temu łozeczko niby wypas za 600zł, muszę przyznac ze kiepskie jak dla mnie. po prostu nie jest funkcjonalne. A to powinno być najważniejsze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry