reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Mój Lolek też w takim jeździł. Najpierw wsadzałam to do gondoli, a potem do spacerówki. Sprawdził się rewelacyjnie. Teraz też na pewno taki kupię.

Obiecałam wczoraj śpiworek;-)

NOWY ŚPIWÓR do wózka z owczą wełną (743083837) - Aukcje internetowe Allegro

Kupiłam taki 3 lata temu i do tej pory korzystam :tak:
Tylko zależy jakie duże macie gondole. Bo nie każdy śpiwór zmieści się do gondoli. Trzeba to wymierzyc przed kupnem.

Tez mam taki sam i sprawdzil sie rewelacyjnie :tak: Najbardziej zima na sankach ;-) i w tym roku tez bedziemy go wykorzystywali. Nie wiem tylko czy nie bede musiala dokupic drugiego, bo jedna pociecha bedzie w wozku a druga na sankach :sorry::-D

A co do kombinezonu to mysle ze jednak jakis zimowy powinna kazda z nas miec dla dziecka. Ja tez musze kupic bo corka urodzila sie we wrzesniu wiec kombinezon po niej mam w wiekszym rozmiarze i Witek by sie w nim utopil :-p tez chce kupic taki w rozmiarze 62 ale planuje kupic go w styczniu na wyprzedazach zimowych, bo szkoda mi kasy wywalac na 2 miesiace. A wtedy wszystko bedzie bardzo przecenione.

Wiesz Aguś my już się zdecydowaliśmy na łóżeczko Drewexu
273_LOZKO_HIPPO.jpg
Jest fajne bo ma opuszczany bok i jeśli (nie daj boże) będziemy po CC to to jest chyba duże ułatwienie. No i słyszałam, że takie łóżeczka ze szczebelkami są fajne, bo dzidzi jak uczy się wstawać to ma za co się złapać i mu wygodniej :-)

Już tyle rzeczy macie nakupowane, a ja nadal nie mam prawie nic. Chyba jak już poznam płeć to zaszaleję :-) Choć i tak jak by była dziewuszka to nie będę raczej ubierać jej na małą barbie- różowy kolor-owszem-ale z głową :tak:
Ja też nie mam zupełnie nic :) Wiem co chce to chyba coś. Poza tym czekam aż poznam płeć, tak samo jak wszystkie moje kolezanki z poodkładanymi ciuszkami :) zakupy ciuszkowe porobie jak pozbieram to co będę miała od nich :) a łóżeczko i wózek i posciel mam wybrane i wyślę męża na zakupy pod koniec roku - chociaż to ostatnie mama zaoferowała się że uszyje :D
A my lada dzień musi iść po łóżeczko, stwierdziliśmy, że to które mamy( składane) http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=502 jest za niskie jak na pierwsze chwile ze skarbem. Drewniane są wysokie, i schylać się nie trzeba po maleństwo a te...masakra.
Gucha - z tego co widzę to tam są dwa poziomy... myślisz ze ten wyższy jest za wysoki??

Gucha patrzyłam na przesłaną przez Ciebie stronę familyshoop przepiękne mamja komplety mebli do pokoju dzięcego ale ceny niestety powalające - za łóżeczko, komodę i szafę ponad 5000zł :szok:

Wiesz Aguś my już się zdecydowaliśmy na łóżeczko Drewexu
Zobacz załącznik 168168
Jest fajne bo ma opuszczany bok i jeśli (nie daj boże) będziemy po CC to to jest chyba duże ułatwienie. No i słyszałam, że takie łóżeczka ze szczebelkami są fajne, bo dzidzi jak uczy się wstawać to ma za co się złapać i mu wygodniej :-)

Ładne. ja mam proste sosnowe meble, także muszę kupić proste łóżeczko. Al odbiję sobie na pościeli do Dzidziusia. Pokazyłam juz jackowi jakieś, to się pytał czy ta szmata (czytaj baldachim) musi tam być :D

ja kupiłam to łóżeczko :
Łożeczko Julia Opuszczany BOK ! NOWOŚĆ !! (739833378) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze nie poskładane bo czekamy na przeprowadzkę, ale zaraz po 10 będę męczyć męża aż mi złoży, albo sama złoże. No dobra postraszę go ze sama to zrobię to mi złoży;-). on wie ze ja bym umiała to zrobić sama wiec dla spokoju w któraś niedziele, najbliższą znając moje napalenie

Jak będzie poskładane dam znać jak sie sprawuje.
No i cena nie była kosmiczna

reklama
Gucha patrzyłam na przesłaną przez Ciebie stronę familyshoop przepiękne mamja komplety mebli do pokoju dzięcego ale ceny niestety powalające - za łóżeczko, komodę i szafę ponad 5000zł :szok:

Niektórych stać. Szkoda, że nie jestem niektóra :-):-):-), ale spoko w totlotku jest we wtroek 40 milionów. To sobie można mebelki ze srebra kupic :D

Do góry