Loree
Fanka BB :)
Ja kupiłam kombinezon rozmiar 62, ale jest polarkowy z barankiem w środku - obawiam się, że na luty to będzie za chłodny ... Jak uważacie? No nie jest to typowy jak na zimę, i się zaczynam zastanawiać....
W sumie Adaś będzie ubrany pod nim, no i będzie przykryty grubym kocykiem,,,,
Ale ostatnio widziałam śliczne kombinezoniki za 50zł (nowe!) i się zastanawiam, czy nie kupić takiego stricte zimowego!
Ja nie kupowałabym drugiego, bo to zakup tylko na 2-3 miesiące.
Myślę,że dzieciaczkowi nie będzie zimno, ale ....
kupiłam kiedys ocieplany śpiworek do wózka i to jest super rzecz.Wykorzystuję to juz trzeci rok z rzędu- najpierw do wózka a ostatniej zimy nawet na sanki. Teraz przy drugim dziecku też będę go wykorzystywać. Tak więc za 60 zł mam śpiworek na kilka lat a kombinezon jest na kilka miesięcy;-)
A ja mam dylemacik, bo u nas ciuszków nie kupuje się na wzrost, tylko na wiek dziecka i teraz nie wiem, czy powinnam kupować na 0-3m-ce, czy na 3-6m-ca
Co byście radziły?
Ten 0-3 m-cy powinien wystarczyć, ale jeśli dziecko urodzi się duże? Nie znam się na tych rozmiarach, nie umiem porównać do "naszych". Może porównaj w sklepie czy jest bardzo duża różnica między 0-3 a 3-6 miesięcy. Jeśli nie to chyba warto kupić większy?