reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
a u mnie zaczął się okres prezentów, sama zacznę kupować później tzn po ślubie:-) ale psiapsióly nie mogą się powstrzymać i wczoraj znowu dostałam sliczny komplecik, taki dresik pluszowy z uszkami na kapturku:-)a co do ciuchów ciążowych to ja kupię tylko buty spodnie i kurtke, bo dużych swetrów, tunik itp mam pod dostatkiem;-) hmmmm ale te najdroższe trza kupić:baffled:

Shingle super komplecik (ta różowa kurteczka jest słodziaśna :-)), walcz, walcz!!

Majsi we wcześniejszych postach są odpowiedzi na Twoje pytania, przejrzyj wątek :) pisałysmy o kurtkach (fajny pomysł by kupić w lumpeksie/markecie/bazarku tańszą i większą) i o wyprawkach (fajne stronki podane) :-)

wszyscy mi mówią, by nie kupować za dużo roz. 56, ale z kolei moja ciocia urodziła córeczkę, która miała 50cm i ciocia ciuszki 56 musiała jej podwijać... zawsze lepiej trochę tego mieć... wolę też mieć za dużo niż za mało (zwłaszcza, że będę chciała mieć drugie dziecko..a może i trzecie..:)), bratowa męża ma parę i codziennie robi mega pranie bo nie ma w co ubrać małej i po 3 tygodniach leciała do sklepu bo zabrakło ciuszków...

Shingle super komplecik (ta różowa kurteczka jest słodziaśna :-)), walcz, walcz!!

Majsi we wcześniejszych postach są odpowiedzi na Twoje pytania, przejrzyj wątek :) pisałysmy o kurtkach (fajny pomysł by kupić w lumpeksie/markecie/bazarku tańszą i większą) i o wyprawkach (fajne stronki podane) :-)

wszyscy mi mówią, by nie kupować za dużo roz. 56, ale z kolei moja ciocia urodziła córeczkę, która miała 50cm i ciocia ciuszki 56 musiała jej podwijać... zawsze lepiej trochę tego mieć... wolę też mieć za dużo niż za mało (zwłaszcza, że będę chciała mieć drugie dziecko..a może i trzecie..:)), bratowa męża ma parę i codziennie robi mega pranie bo nie ma w co ubrać małej i po 3 tygodniach leciała do sklepu bo zabrakło ciuszków...

ja powem wam ze nawet jedne spioszki to mam 48 :szok: musze przyznac ze sa najladniejsze z mojej kolekcji :) ciekawe tylko czy dzidzia kiedykolwiek z nich skorzysta.W sumie na takie male nie wygladaja... Moja siostra urodzila sie z dlugoscia 46 cm :-D taka mala czarna kulka to byla :-) ale ja i moj meczyzna bylismy sporymi dziecmi. On mial 60 a ja 58...

reklama
Do góry