reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
a u mnie zaczął się okres prezentów, sama zacznę kupować później tzn po ślubie:-) ale psiapsióly nie mogą się powstrzymać i wczoraj znowu dostałam sliczny komplecik, taki dresik pluszowy z uszkami na kapturku:-)a co do ciuchów ciążowych to ja kupię tylko buty spodnie i kurtke, bo dużych swetrów, tunik itp mam pod dostatkiem;-) hmmmm ale te najdroższe trza kupić:baffled:

Shingle super komplecik (ta różowa kurteczka jest słodziaśna :-)), walcz, walcz!!

Majsi we wcześniejszych postach są odpowiedzi na Twoje pytania, przejrzyj wątek :) pisałysmy o kurtkach (fajny pomysł by kupić w lumpeksie/markecie/bazarku tańszą i większą) i o wyprawkach (fajne stronki podane) :-)

wszyscy mi mówią, by nie kupować za dużo roz. 56, ale z kolei moja ciocia urodziła córeczkę, która miała 50cm i ciocia ciuszki 56 musiała jej podwijać... zawsze lepiej trochę tego mieć... wolę też mieć za dużo niż za mało (zwłaszcza, że będę chciała mieć drugie dziecko..a może i trzecie..:)), bratowa męża ma parę i codziennie robi mega pranie bo nie ma w co ubrać małej i po 3 tygodniach leciała do sklepu bo zabrakło ciuszków...

Shingle super komplecik (ta różowa kurteczka jest słodziaśna :-)), walcz, walcz!!

Majsi we wcześniejszych postach są odpowiedzi na Twoje pytania, przejrzyj wątek :) pisałysmy o kurtkach (fajny pomysł by kupić w lumpeksie/markecie/bazarku tańszą i większą) i o wyprawkach (fajne stronki podane) :-)

wszyscy mi mówią, by nie kupować za dużo roz. 56, ale z kolei moja ciocia urodziła córeczkę, która miała 50cm i ciocia ciuszki 56 musiała jej podwijać... zawsze lepiej trochę tego mieć... wolę też mieć za dużo niż za mało (zwłaszcza, że będę chciała mieć drugie dziecko..a może i trzecie..:)), bratowa męża ma parę i codziennie robi mega pranie bo nie ma w co ubrać małej i po 3 tygodniach leciała do sklepu bo zabrakło ciuszków...

ja powem wam ze nawet jedne spioszki to mam 48 :szok: musze przyznac ze sa najladniejsze z mojej kolekcji :) ciekawe tylko czy dzidzia kiedykolwiek z nich skorzysta.W sumie na takie male nie wygladaja... Moja siostra urodzila sie z dlugoscia 46 cm :-D taka mala czarna kulka to byla :-) ale ja i moj meczyzna bylismy sporymi dziecmi. On mial 60 a ja 58...

reklama
Do góry