reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

przy pierwszym dzieciatku trzeba poszaleć. my musimy na maksa bo sami wszystko kupujemy. dlatego zanim cos kupie 3 razy mysle, 4 raz sie prześpie z tym a potem dopiero jak zdecyduje to kupię

mi sie tez podoba błekitna , bardzoo. Na róż mam alergie

reklama
Przyjechałam sobie do rodziców na obiad i zrobilam mała foteczkę...moja mama poprała i wywiesiła wszytkie ciuszki jakie DZIŚ powtarzam DZIŚ kupiła maleństwu na lumpeksach.....szalona babcia....

picture10191.jpg
hehe widze ze nie tylko ja mam tendencje wieszania ciuszkow dzidzi "za ramionka" ;)

Anisen moim zdaniem ta kremowa posciel jest najladniejsza :-), taka delikatna, bo ten róż jest troche paskudny :baffled:

Rechot no nie ma co- Babcia szaleje na calego :-D

Przyjechałam sobie do rodziców na obiad i zrobilam mała foteczkę...moja mama poprała i wywiesiła wszytkie ciuszki jakie DZIŚ powtarzam DZIŚ kupiła maleństwu na lumpeksach.....szalona babcia....
No to masz szaloną mamuśkę!:-D Pozytywnie oczywiście:-) na brak ubranek nie możesz narzekać:-D

ja tą fotkę to mojemu M. pokażę bo on cały czas twierdzi, że jeszcze czas na zakupy, a tu proszę sznurek jest za mały na ciuszki:-)

Ja na szczęście wybiłam z głowy mojmu Kocurowi kupowanie wózka PO URODZENIU dziecka ! No wpadłam w szał jak powiedział że wszystko i wanienke i wózek sie kupi jak sie już dziecko urodzi ... mało nie zaczęłam tłuc głową o ściane ... on jest okrutnie straoswiecki ...

Ja na szczęście wybiłam z głowy mojmu Kocurowi kupowanie wózka PO URODZENIU dziecka ! No wpadłam w szał jak powiedział że wszystko i wanienke i wózek sie kupi jak sie już dziecko urodzi ... mało nie zaczęłam tłuc głową o ściane ... on jest okrutnie straoswiecki ...
Mój już jest przekabacony. Jak zobaczył łozeczko które dzis kupiłam to mnie pocałował i powiedział - ty to znajdziesz zawsze cos ślicznego. a i jest za niebieska pościelą dla córeczki :-) Nawet udało mi sie pokazać mu kilka komplecików dla niemowląt i byl zachwycony tym co znalazłam.
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 50/56 CM (731331192) - Aukcje internetowe Allegro
stąd kupie chyba body. musimy razme poogladać i wybrać. Widzę jak sie cieszy ze moze wybierać ubranka dla kingusi wiec ja mam jeszcze wiekszą radochę

gorzej ze trzeba przekabacić prwie całą rodzine począwszy od mojej mamy, która mi juz suszyła głowe a skonczywszy na mojej teściowej. o rany ciezki orzech do złupania

reklama

Ja na szczescie nie mialam z nikim takich problemow. Moj maz chcial tak jak ja meic wszystko wczesniej na wszelki wypadek bo w zyciu roznie sie dzieje, nie koniecznie tak jak sobie zaplnujemy, wiec ja cala wyprawke przy pierwszej ciazy mialam skompletowana o wiele wczesniej. Problemow tez nie bylo z moja mama ani z mama G. bo obie kupowaly tez ciuszki duzo wczesniej :-) Nawet moja staroswiecka babcia namawiala mnie zeby jednak ciut przed porodem juz meic wszystko bo gdzie jak ja to potem kupie jak bedzie juz dzidzius, a jeszcze to wyprac i wyprasowac to dziecko musialoby kilka dni lezec nagie chyba :confused:

Mój już jest przekabacony. Jak zobaczył łozeczko które dzis kupiłam to mnie pocałował i powiedział - ty to znajdziesz zawsze cos ślicznego. a i jest za niebieska pościelą dla córeczki :-) Nawet udało mi sie pokazać mu kilka komplecików dla niemowląt i byl zachwycony tym co znalazłam.
krótki rękaw BODY Z BAWEłNY NA 50/56 CM (731331192) - Aukcje internetowe Allegro
stąd kupie chyba body. musimy razme poogladać i wybrać. Widzę jak sie cieszy ze moze wybierać ubranka dla kingusi wiec ja mam jeszcze wiekszą radochę

gorzej ze trzeba przekabacić prwie całą rodzine począwszy od mojej mamy, która mi juz suszyła głowe a skonczywszy na mojej teściowej. o rany ciezki orzech do złupania

Kochana, olej cala rodzine. To Ty masz miec komfort psychiczny ze masz juz rzeczy dla dzidziu sia a nie Wasze mamuśki. A jakbys tak prawie urodzila w 7 miesiacu (co czasami sie zdaza) to co wtedy? Nagle znajdzie sie wszystko dla dziecka z nieba? Choc mam nadzieje ze zadna z Lodóweczek nie urodzi tak wcześnie.

A ciuszki od tego sprzedawcy wogole sa fajne. kilk mi sie podoba, juz kiedys przymierzalam sie zeby kupic, no ale ja prawie wszystlko juz mam :-( i tak mi baaardzo szkoda, ze nie kupuje tylu rzeczy co w pierwszej ciazy bo to byla ogromna frajda :-)

Do góry