reklama
Co o tym myślicie ?
MEGA PAKA JESIEŃ ZIMA DLA DZIEWCZYNKI 0-3 (740846761) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA PAKA JESIEŃ ZIMA DLA DZIEWCZYNKI 0-3 (740846761) - Aukcje internetowe Allegro
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Fajne i bardzo śliczne! I się opłaca!
Majsii
Fanka BB :)
Jestem przerażona przez Was
Ja absolutnie nie kupiłam jeszcze nic :-( W sumie z dwóch powodów kurs dolara źle stoi i szkoda mi wymieniać większą gotówkę na raz bo tu każdy grosz ma znaczenie przy takiej sumie jaką bym chciała wymienić i czekam na to usg połówkowe gdzie Dzidziuś może pokaże w końcu co z niego wyrośnie
Macie Kochane może listę jakiejś konkretnej wyprawki albo cos w tym stylu? Bo ja planuję większe zakupy na początek października a absolutnie nie wiem od czego by tu zacząć ;/
I jeszcze takie pytanie dla noworodka kupujecie jaki rozmiar
Ja absolutnie nie kupiłam jeszcze nic :-( W sumie z dwóch powodów kurs dolara źle stoi i szkoda mi wymieniać większą gotówkę na raz bo tu każdy grosz ma znaczenie przy takiej sumie jaką bym chciała wymienić i czekam na to usg połówkowe gdzie Dzidziuś może pokaże w końcu co z niego wyrośnie
Macie Kochane może listę jakiejś konkretnej wyprawki albo cos w tym stylu? Bo ja planuję większe zakupy na początek października a absolutnie nie wiem od czego by tu zacząć ;/
I jeszcze takie pytanie dla noworodka kupujecie jaki rozmiar
Jak dobrze pójdzie to na miesiąc Jak się dzidzia urodzi 58 cm to możesz zapomnieć o rozmiarze 56 :-)
Ja dla Lolka miałam dużo ciuchów 0-3 miesiące i faktycznie starczyły na dłużej, a nie widać było że są za duże. Teraz też takich będę szukać.
Ja dla Lolka miałam dużo ciuchów 0-3 miesiące i faktycznie starczyły na dłużej, a nie widać było że są za duże. Teraz też takich będę szukać.
56 mam kilka, większość jest 0-3. Teraz te dzieci takie duże się rodzą, że niby chcesz kupować, ale nie wiadomo ile i czego. Mam taki kombinezon/śpiworek, gdzie wkłada się rączki, a nóżki są swobodnie puszczone jak w śpiworku. Na metce jest napisane 0-3m. W tym chciałabym zabrać dziecko ze szpitala, bo to zima będzie. Chociaż niewiem czy to dobry pomysł??
Majsii
Fanka BB :)
Dzieki Kochane bardzo
http://www.allegro.pl/item739951165_kombinezon_zimowy_spiworek_spiwor_r_56.html
Takie cos Paula? Mi się taki śpiworek podoba A czy dobry pomysł nie wiem nie znam się To będzie armagedon
http://www.allegro.pl/item739951165_kombinezon_zimowy_spiworek_spiwor_r_56.html
Takie cos Paula? Mi się taki śpiworek podoba A czy dobry pomysł nie wiem nie znam się To będzie armagedon
reklama
Podziel się: