reklama
Właśnie ja też chcę kupić taki album, ale nie mogę go nigdzie dostać Gdzie kupiłyście??
u mnie mieli tego tyle, że stałam jak taki osiołek, bo nie mogłam się zdecydować. Zaglądnijcie do swoich księgarni, albo sklepów z artykułami dziecięcymi, czy papierniczymi. Ewentualnie pozostaje Allegro;-)
Ilonaa
Mein Schatz :)
Kurde dziewczynki, ale świetne albumy !
Muszę w końcu kupić sobie i zacząć wypełniać, bo jak na razie mam wszystko powkładane w zwykły album na zdjęcia
Widziałam fajne albumy w Empiku więc jeśli macie gdzieś w pobliżu empik to szukajcie w dziale tam gdzie są poradniki dla przyszłych i obecnych mam :-)
Muszę w końcu kupić sobie i zacząć wypełniać, bo jak na razie mam wszystko powkładane w zwykły album na zdjęcia
Widziałam fajne albumy w Empiku więc jeśli macie gdzieś w pobliżu empik to szukajcie w dziale tam gdzie są poradniki dla przyszłych i obecnych mam :-)
Właśnie ja też chcę kupić taki album, ale nie mogę go nigdzie dostać Gdzie kupiłyście??
Ja kupiłam w księgarni i zapłaciłam 49zł (sama sobie się dziwie, że tyle pieniędzy wydałam!)
super pomysl z tym albumem, popatrze jak bede w Polsce...normailnie moja lista rzeczy do kupienia robi sie okrutnie dluga....nie wiem czy mi dni starczy, zeby to wszystko skompletowac...mam tylko dwa tygodnie..hehe (i pieniedzy swoja droga, ale o to to niech sie juz moj Mark martwi ;-)...sam mi zaproponowal, zebym pojechala sie wyzyc zakupowo i zeby juz wszystko bylo na gotowo:-))
Ilonko: daj znac koniecznie jak dostaniesz te posciel, bo mnie sie ona tez bardzo spodobala, no i jest wlasnie w takim wymiarze jak ja chce czyli 70x100cm!!!:-):-)
i wlasnie myslalam, ze jak teraz w pazdzierniku bede w polsce to zamowie u tego sprzedawcy wszystko co poscielowe :-) bo ceny fajne i wybor tez!!!
Ilonko: daj znac koniecznie jak dostaniesz te posciel, bo mnie sie ona tez bardzo spodobala, no i jest wlasnie w takim wymiarze jak ja chce czyli 70x100cm!!!:-):-)
i wlasnie myslalam, ze jak teraz w pazdzierniku bede w polsce to zamowie u tego sprzedawcy wszystko co poscielowe :-) bo ceny fajne i wybor tez!!!
Ilonaa
Mein Schatz :)
super pomysl z tym albumem, popatrze jak bede w Polsce...normailnie moja lista rzeczy do kupienia robi sie okrutnie dluga....nie wiem czy mi dni starczy, zeby to wszystko skompletowac...mam tylko dwa tygodnie..hehe (i pieniedzy swoja droga, ale o to to niech sie juz moj Mark martwi ;-)...sam mi zaproponowal, zebym pojechala sie wyzyc zakupowo i zeby juz wszystko bylo na gotowo:-))
Nie ma problemu, poinformuje Was Wszystkie !:-) Bo moim zdaniem cena świetna jak za taki komplecik, a jak patrzyłam po sklepach skompletowanie takiego zestawu wychodzi drożej;-)
Nie ma problemu, poinformuje Was Wszystkie !:-) Bo moim zdaniem cena świetna jak za taki komplecik, a jak patrzyłam po sklepach skompletowanie takiego zestawu wychodzi drożej;-)
dokladnie! a ja jeszcze popatrzylam na inne produkty tego sprzedajacego i naprawde mysle, ze chyba ma cos dla kazdego, bo np. ma posciel we wzorki lub calkiem gladka (a wiem, ze np. Anisen to bardziej za takimi jednokolorowymi patrzyla).
Do tego widzialam, ze sprzedaje tez posciel do wozka, rozki i wszystko w naprawde rozsadnej cenie.. takze nie moge sie doczekac az nam powiesz Ilonko, jak to jest z tymi rzeczami na zywo :-)
kaasiorek84
Fanka BB :)
heheh słuchajcie z tym albumem to ja mam taki pomysł żeby dac go w prezencie dziecku na 18-tke wczesniej mu nie pokaże hihihi ja dostałam od mamy kalendarzyk, bransoletki ze szpitala i liściki z gratulacjami, wzruszyłam się na maksa;-) a teraz mam i polecam terminaż ciązy, w której notuje się wszyystko, notatki od lekarza, pamiętnik, rzeczy, które się kupuje, dziennik zywienia itd, ja w taniej ksiazce zapłaciłam za to 8zł:-) ten terminarz tez jest dodatkiem do ksiazki w oczekiwaniu na dziecko zagranicznych autorów, ale to najlepsza ksiązka o ciąży jaka powstała, wznawiana bo powstała ładnych parę lat temu, wiem ze jest droga ale nie wiem ile dokładnie kosztuje bo dostałam ją w prezencie od kolegów z pracy:-) tak czy inaczej ten terminarz idzie dostać tanio w antykwariatach np. w Poznaniu na Starym Rynku
reklama
Książka "w oczekiwaniu na dziecko" kosztuje 50zł. Ja kupiłam na Allegro za 35 zł. Polecam ją! Jest naprawdę rewelacyjna. Polecają ją nasi lekarze. prof. Słomko, który wypowiada się w tej książce prowadził ciążę mojej mamy. Także jest rekomendowana przez doświadczonych lekarzy. Z tej książki dowiedziałam się naprawdę wiele. Jak to o niej piszą, jest biblią dla przyszłych mam. Wyszły także dalsze części książki "pierwszy rok życia dziecka" i później dla 2-3 letniego dziecka. Jest naprawdę świetna
Podziel się: