Ja jakoś nie wiem w jaki sposób miałoby być łatwiej. Tak czy siak musisz się schylić żeby podnieść czy wziąć Maleństwo. I jak się ma do tego ten opuszczany bok ? Nigdy w życiu nie dotknęłam boku łóżeczka a też byłam po cc...
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
wlasnie nie bede musiala sie schylac bo lozeczko bedzie troszke wyzsze od tradycyjnych abym mogla w razie potrzeby przewinac dzidziusia a gdybym nie miala opuszczanego boku to moja rana po cc dotykalabym szczebelkow.Wiec dla mnie to duza wygoda,ale oczywiscie nie musiesz sie ze mna zgadzac dlatego napisalam ze dla mnie to najlepsze rozwiazanie
Majsii
Fanka BB :)
Obejrzałam dziś chyba wszystkie łóżeczka na allegro i w kilku sklepach internetowych i chyba zostawię ten zakup na stycznia jak już mój M wróci bo ja się sama nie zdecyduję
Loree
Fanka BB :)
Jeśli macie w planach zakup kombinezonu zimowego dla maluszków to polecam sklep 5 10 15. Ostatnio widziałam tam całkiem fajne po 25 zł!!! Były to ostatnie sztuki z poprzedniego sezonu, ale naprawdę fajne. Pani w sklepie mnie poinformowała,ze w całej Polsce mają takie wyprzedaże. Ale wiadomo,że to są ostatnie sztuki, więc trzeba się śpieszyć. Ja nie kupuję, bo mam kombinezon po córce a ponieważ urodzę pod koniec lutego, nie opłaca mi się kupowac drugiego na miesiąc czy dwa...Bo myślę,że w kwietniu juz nie będzie potrzebny taki gruby kombinezon.
Ilonaa
Mein Schatz :)
Mnie się bardzo bardzo bardzo podobają kombinezony z Cocordillo , ale są okrutnie drogie .... Nie dam 200 zł za kombinezon ...
Znachorko byłam ostatnio w Cocodrillo i też strasznie spodobały mi się kombinezony... a w szczególności te połączone z śpiworkiem w ogóle mają tam śliczne ubranka, a ceny bucików jedynie nie są takie złe;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Pochwalę się Wam moim piątkowym zakupem a co mi tam nie mogłam się powstrzymać
EWA KLUCZE body KOCHAM długi rękaw 56 żółty (730331196) - Aukcje internetowe Allegro
EWA KLUCZE body KOCHAM długi rękaw 56 żółty (730331196) - Aukcje internetowe Allegro
Ilonaa
Mein Schatz :)
Pochwalę się Wam moim piątkowym zakupem a co mi tam nie mogłam się powstrzymać
śliczne :-) w ogóle dużo fajnych ciuszków widziałam z tej firmy :-) ja wczoraj zamówiłam w końcu tą pościel safari, powinna być w środę więc mam nadzieję, że nie będę żałowała:-)
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jak przyjdzie ta pościel to daj nam znać jaka jest i czy warto;-)śliczne :-) w ogóle dużo fajnych ciuszków widziałam z tej firmy :-) ja wczoraj zamówiłam w końcu tą pościel safari, powinna być w środę więc mam nadzieję, że nie będę żałowała:-)
Podziel się: