reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Jak przyjdzie ta pościel to daj nam znać jaka jest i czy warto;-)
Ok :-)

A nie wiem czy pamiętacie, ale zamawiałam te spodnie 3/4 na allegro z gumką, jestem z nich bardzo zadowolona ! Nie mam jak teraz fotki zrobić, ale zrobię wieczorem albo jutro. Materiał moim zdaniem rewelacja, tylko na mnie były troszkę luźne (a ja tak nie lubię) i mama mi je trochę zwęziła po bokach, ale jeśli mam się wyrazić na ich temat to polecam ;-) dla przypomnienia dodaje link z Allegro

RYBACZKI CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (735678025) - Aukcje internetowe Allegro

a tu są długie

SPODNIE CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (734374483) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

A nie wiem czy pamiętacie, ale zamawiałam te spodnie 3/4 na allegro z gumką, jestem z nich bardzo zadowolona ! Nie mam jak teraz fotki zrobić, ale zrobię wieczorem albo jutro. Materiał moim zdaniem rewelacja, tylko na mnie były troszkę luźne (a ja tak nie lubię) i mama mi je trochę zwęziła po bokach, ale jeśli mam się wyrazić na ich temat to polecam ;-) dla przypomnienia dodaje link z Allegro

RYBACZKI CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (735678025) - Aukcje internetowe Allegro

a tu są długie

SPODNIE CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (734374483) - Aukcje internetowe Allegro
Super jeszcze jak mówisz że warto:-) to muszę się poważnie zastanowić:-D

a tu są długie

Ja właśnie pupe i nogi mam tak chude, że rozmiar s mi jest za duże ;/ Bo w biodrach mam 89 a w udo 45 ;/ czyli spora różnica do tamtej tabelki ;/A zwęzić to chyba by nie miał kto i się tak zastanawiam czy kupić czy nie bo naprawdę bardzo ładne te spodnie i nie drogie :-)

a tu są długie

pamiętam, pamiętam:-)
w takim razie też sobie zamówię, ale muszę się pomierzyć tu i tam

A to moje dzisiejsze zakupy:-D już więcej body nie kupuję:-p Kupiłam kocyk do wózka:-) a biały Pajacyk, i kaftanik na wyjście, i jak do lekarza będziemy szli:-D

Załączniki

• Zdjęcie185.jpg
    Zdjęcie185.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie186.jpg
    Zdjęcie186.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie187.jpg
    Zdjęcie187.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 35
Marlas Słodziuchne ubranka!

Ja też dziś dokonałam zakupu, tylko z innej beczki hehe....

Załączniki

• IMG_1649.jpg
    IMG_1649.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry