reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Jak przyjdzie ta pościel to daj nam znać jaka jest i czy warto;-)
Ok :-)

A nie wiem czy pamiętacie, ale zamawiałam te spodnie 3/4 na allegro z gumką, jestem z nich bardzo zadowolona ! Nie mam jak teraz fotki zrobić, ale zrobię wieczorem albo jutro. Materiał moim zdaniem rewelacja, tylko na mnie były troszkę luźne (a ja tak nie lubię) i mama mi je trochę zwęziła po bokach, ale jeśli mam się wyrazić na ich temat to polecam ;-) dla przypomnienia dodaje link z Allegro

RYBACZKI CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (735678025) - Aukcje internetowe Allegro

a tu są długie

SPODNIE CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (734374483) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

A nie wiem czy pamiętacie, ale zamawiałam te spodnie 3/4 na allegro z gumką, jestem z nich bardzo zadowolona ! Nie mam jak teraz fotki zrobić, ale zrobię wieczorem albo jutro. Materiał moim zdaniem rewelacja, tylko na mnie były troszkę luźne (a ja tak nie lubię) i mama mi je trochę zwęziła po bokach, ale jeśli mam się wyrazić na ich temat to polecam ;-) dla przypomnienia dodaje link z Allegro

RYBACZKI CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (735678025) - Aukcje internetowe Allegro

a tu są długie

SPODNIE CIĄŻOWE JESIEŃ S *wysyłka gratis* (734374483) - Aukcje internetowe Allegro
Super jeszcze jak mówisz że warto:-) to muszę się poważnie zastanowić:-D

a tu są długie

Ja właśnie pupe i nogi mam tak chude, że rozmiar s mi jest za duże ;/ Bo w biodrach mam 89 a w udo 45 ;/ czyli spora różnica do tamtej tabelki ;/A zwęzić to chyba by nie miał kto i się tak zastanawiam czy kupić czy nie bo naprawdę bardzo ładne te spodnie i nie drogie :-)

a tu są długie

pamiętam, pamiętam:-)
w takim razie też sobie zamówię, ale muszę się pomierzyć tu i tam

A to moje dzisiejsze zakupy:-D już więcej body nie kupuję:-p Kupiłam kocyk do wózka:-) a biały Pajacyk, i kaftanik na wyjście, i jak do lekarza będziemy szli:-D

Załączniki

• Zdjęcie185.jpg
    Zdjęcie185.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie186.jpg
    Zdjęcie186.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 30
  • Zdjęcie187.jpg
    Zdjęcie187.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 29
Marlas Słodziuchne ubranka!

Ja też dziś dokonałam zakupu, tylko z innej beczki hehe....

Załączniki

• IMG_1649.jpg
    IMG_1649.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry