reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
aj tam Pysia głupoty gadasz...Rechotka się bać??toć to cud miód dziewczyna (chociaż nie dzisiaj-czytałam o tych butach... :p)
Rechot żebyś wiedziała, że ja interesowna w każdą stronę jestem-z Tobą zaprzyjaźniam się dla tych naleśników:tak:

reklama
a ten kojec to ile kosztuje??????? bo na te moje bolace plecki by sie przydało:-)

109 zł na stronie motherhood.pl (ja mam niebieski, myślałam, że będzie bardziej dawal po oczach, a jest spokojny-super!), wszędzie Ci proponują, żebyś wzięła dodatkowy pokrowiec, ale myślę, że nie ma sensu, bo on już ma na sobie jeden i moźna go zdjąć i wyprać w razie czego... jak ja kupowałam to była promocja (może nadal jest), że powyżej 200 zł kurier gratis, zaczęłam wybierać i mam - podkładkę pod prześcieradełko, ręcznik z kapturkiem i 3 flanelowe pieluszki (super milutkie) i wyszło... 201 zł :D chyba już mogę się nazywać Poznanianką:-D

Do góry